سریال کره ای آقای ملکه
1%
  • 0/10

معرفی سریال کره ای آقای ملکه | Mr. Queen

جا به جایی روح و کمدی!

معرفی سریال کره ای آقای ملکه | Mr. Queen ۱ ۲۵ تیر ۱۴۰۲ کره‌ای (تلویزیون) کپی لینک

سریال کره ای آقای ملکه توانست با ژانر کمدی تاریخی در سال ۲۰۲۰ گرد و خاکی در صنعت کی‌دراما ایجاد کند. با سرگرمی در معرفی این سریال همراه باشید.

سال ۲۰۲۰ سال خوبی برای کی‌دراما و سریال‌های کره‌ایی جدی و جنایی بود، که می‌توانید در این مقاله نگاهی جامع به تمامی کی‌دراماهای قابل دیدن این سال داشته باشید؛ اما در ژانر کمدی، سریال آقای ملکه (Mr. Queen) گوی مسابقه را از بقیه دزدید و توانست نام خود را بسیار در صنعت کی‌دراما مطرح کند. ساخته شده توسط Studio Dragon که یکی از معتبرترین شرکت‌های ساخت و تولید بوده، پخش این کمدی تاریخی بسیار بامزه در پایان سال و ماه دسامبر ۲۰۲۰ شروع شد و در فوریه ۲۰۲۱ به اتمام رسید. 

این اثر با کارگردانی یون سونگ-شیک (Yoon Sung Shik) که کارگردانی کی‌درامای Hwarang را هم بر عهده داشت و نویسندگی پارک کی-اوک (Park Kye Ok) توانست یک کمدی عاشقانه مدرن و مخلوط با ژانر تاریخ را برای طرفداران به تصویر بکشد. همچنین این سریال توانست با دریافت نمره ۹ از ۱۰ در سایت My Drama List، نمره ۸.۵ از ۱۰ در سایت IMDb نمرات و نقدهای خوبی را از طرفداران و منتقدان دریافت کند. مسئله جا به جایی روح‌ها و حلول زندگی همیشه مسئله جذابی برای سریال‌های کره‌ایی بوده و خواهد بود، اما چه اتفاقی می‌افتد اگر این جا به جایی بین دو جنس مخالف رخ بدهد؟ سریال آقای ملکه این داستان را برای ما به خوبی توضیح می‌دهد.

داستان سریال کره ای آقای ملکه

داستان سریال «آقای ملکه» از روی سریال چینی برو پرنسس، برو! (Go Princess, Go!) اقتباس شده که خود سریال چینی اقتباسی از یه رمان چینی بوده است. فارغ از اینکه نسخه کره‌ای چقدر به نسخه اصلی شباهت داشته، همین جابه جایی روح در دو بدن با جنسیت متفاوت ژانر کمدی داستان را ساخته است. جانگ بونگ هوان (Jang Bong Hwan) آشپزی بسیار ماهر بوده که در کاخ آبی (معادل کاخ سفید در کره) مشغول بوده و بسیار به ظاهر و حرفه خود می‌نازد. 

اما روزی برای او پاپوشی دوخته شده که باعث اخراج او از کارش شده و موقع تحقیقات پلیس، آقای آشپز فرار کرده و از بالکن آپارتمانش به درون استخر وسط ساختمان زندگی‌اش سقوط می‌کند. جناب سرآشپز وقتی به هوش می‌آید، نه تنها از دوره ی چوسان در دهه ۱۸۰۰ سر در آورده بلکه روحش هم در بدن ملکه‌ی آن زمان یعنی سو یونگ حلول کرده؛ ملکه‌ایی که مورد تنفر پادشاه خودش است. 

بونگ هوان خیلی سخت تلاش می‌کند که بتواند به دوره خودش و بدن خودش بازگردد، اما کم کم در روند درگیری با بدن جدیدش متوجه می‌شود همه چیز در قصر آنطوری که به نظر می‌رسد نیست؛ پادشاه چول جونگ آنقدری که به نظر می‌رسد بی‌خیال نبوده و نقشه‌هایی را در نظر دارد که کسی با خبر نیست. در همین حال خاطرات سویونگ هم کم کم به ذهنش بازمی‌گردد و مسائل زیادی را برای حل کردن جلوی راه خود می‌بیند. بونگ هوان برای زنده ماندن در دنیای بی‌رحم و با سیاست قصر، باید رمز و راز ماوراء طبیعی پشت این تعویض بدن را حل کند.

بازیگران و شخصیت‌های سریال 

شخصیت‌های اصلی:

کیم سو یونگ | Kim So Yong با بازی شین هه سان (Shin Hye-sun)
پادشاه چول جونگ | King Cheol Jong با بازی کیم جونگ هئون (Kim Jung Hyun)

شخصیت‌های فرعی:

بانو چویی | Lady Choi با بازی چا چونگ هوا (Cha Chung Hwa)
جو هوا جین | Jo Hwa Jin با بازی سئول این آه (Seol In Ah)

کیم سو یونگ | Kim So Yong با بازی شین هه سان (Shin Hye-sun)

سرنوشت خانواده کیم در دستان کیم سو یونگ بوده و قرار است با امپراطور ازدواج کند. با این حال، در آستانه عروسی خود، در دریاچه قصر غرق می‌شود. هنگامی که ملکه آینده به هوش می‌آید، تغییراتی ناگهانی در رفتار او ایجاد می‌شوند؛ اعمال او کاملا غیرقابل پیش بینی شده است. پس از حادثه غرق شدن، او غیررسمی، بی ادب و ناگهان به یک آشپز باورنکردنی تبدیل شد. به جرات می‌توان گفت نود درصد جذابیت کاراکتر سویونگ به بازیگر این نقش یعنی شین هه سان (Shin Hye-sun) بازمی‌گردد. 

این بازیگر که در پنجاه و هفتمین دوره جوایز هنری Baeksang نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن تلویزیون شد و در سریال «سی ساله ی هفده ساله» تواناییِ بازیِ کمدی خود را به همه ثابت کرده بود، این دفعه بارِ اصلیِ سریال «آقای ملکه» را به دوش می‌کشد؛ به حدی که هیچ بازیگر دیگری را نمی‌توان به جای او تصور کرد و به راحتی می‌توان دلیل آن را تنها در یک قسمت متوجه شد. هه سون کاراکتر مرد و زنی که بر عهده دارد را کاملا متفاوت بازی می‌کند به خصوص که با زبان بدنش که رفتارهای مردانه جانگ بونگ هوان را به خوبی به تصویر می‌کشد.

شین فقط رفتارهای جانگ را تقلید نمی‌کند، بلکه در آنها حل شده است. تقلید شین از زبان بدن مردانه آلفای جانگ، پوزخندهای کوچک از خود راضی، حرکات ابروهای رسا بسیار جالب است.؛ و جالب اینجاست در فلش بک‌هایی که به گذشته زده می‌تواند ظرافت و زنانگیِ ملکه را هم به طرز جذابی نشان دهد. بیننده فقط از روی طرز نگاه شین می‌تواند متوجه شود الان با کدام قالب سرو کار دارد. در کنار این، جایی که خاطرات ملکه به ذهنش برمی‌گردد به زیبایی عدم تعادل شخصیتیِ نقش را با بالانس لازم بین زنانگی و مردانگیِ کاراکتر کاملا نشان می‌دهد.

پادشاه چول جونگ | King Cheol Jong با بازی کیم جونگ هیون(Kim Jung Hyun)

از لحاظ تاریخی، پادشاه چول جونگ از سلسله چوسان در همه چیز زیاده‌روی می‌کرد ولی با این حال، رازهایی که او در سینه دارد نظر بونگ هوان را که در بدن ملکه گیر افتاده به خود جذب می‌کند و به نظر می‌رسد که او چیزی بیش از یک پادشاه خودخواه است. «کیم جونگ هیون» که قبلا در سریال «قهقهه در وایکیکی» تجربه ی بازیِ کمدی را داشته، در نقش پادشاه چول جونگ بازیِ بانمک تر و پخته تری را اجرا می‌کند. اوایل سریال با نگاههای خنده دارش تنفر توامان با گیجیِ پادشاه را نسبت به ملکه خیلی خوب نشان داده؛ بعد از مدتی هم که کم کم گرفتار عشق ملکه می‌شود، عکس العمل‌های این بازیگر در برابر رفتارهای ضد و نقیض ملکه بسیار دوست داشتنیست.

چرا باید سریال کره ای آقای ملکه را ببینیم؟

سریال «آقای ملکه» کمدی بانمکی بوده که در عین تاریخی بودن کاملا حال و هوای امروزی را در خود دارد. مرد عیاشی که حالا ملکه شده و نه تنها باید ترفند های جذابیت خود را غلاف کرده بلکه باید خودش را از دسیسه‌های پشت پرده نجات دهد تا بتواند به زندگی و بدن اصلی خود برگردد. کمی سریال کش‌دار شده و اگر بتوانید پنج شش قسمت اول را تحمل کنید با داستانی زیبا و با نمک رو به رو خواهید شد که با پایان بندی خوبش مخاطبان را معلق در هوا ول نمی‌کند. 

هر دو شخصیت اصلی با داشتن کمدی در خود، داستان‌های سختی را پشت سر گذاشته‌اند که باعث می‌شود نه تنها شخصیت‌ها عمیق‌تر هم شوند، بلکه درام داستان هم حفظ شود. در کنار داستان جالب و تیم بازیگران بسیار توانا، شخصیت‌هایی فرعی این سریال هم جلوه زیبایی را به کی‌دراما داده‌اند و بانو چویی در صدر لیست بهترین کاراکترها حضور دارد. با اینکه بیشتر شخصیت‌های فرعی در کی‌دراماها نقش فیلر را دارند، این سریال به شخصیت‌های فرعی هم اهمیت زیادی داده و بانو چویی با میمیک صورت جالبش و شخصیت گرمش می‌تواند با ملکه جا به جا شده خیلی خوب کنار بیاید. 

با اینکه سریال «آقای ملکه» در زُمره سریال‌های تاریخی قرار می‌گیرد ولی مثل کار قبلیِ کارگردان سریال «هوآرانگ» چندان حال و هوای تاریخی غنیی در خود ندارد. بخاطر تقلید طنز گونه بودنش حتی با سبک تاریخی هم شوخی کرده و خیلی عناصر مدرنیته را در خود دارد. با این حال طراحی صحنه و دکور سریال بسیار راضی کننده بوده و لباسها و تیپ بازیگرا با وجود طنز بودن کیفیت خوبی دارد؛ مخصوصا رنگ و لعاب شادی که برای لباس‌ها انتخاب شده‌اند فضا را بسیار شیرین‌تر هم کرده است. 

با تمامی این تفاصیر، سریال آقای ملکه توانسته رتبه نهم از ده کی‌درامای پربیننده تاریخ را به خود اختصاص دهد و داستان و کمدی این سری جذاب، می‌تواند خیلی از طرفداران را راضی کند. اگر به دنبال کی‌درامایی کمدی-تاریخی و با چاشنی درام و عاشقانه هستید، این سریال زیبا را از دست ندهید.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments