درجهی سنی فیلم Mulan با دیگر بازسازیهای لایو اکشن دیزنی تفاوت دارد
اولین بازسازی دیزنی که با درجهی سنی PG-13 اکران میشود
با توجه به اطلاعاتی که روی وب سایت انجمن سینمایی آمریکا قرار گرفته است، فیلم Mulan برخلاف دیگر بازسازیهای لایو اکشن دیزنی با درجهی سنی PG-13 اکران خواهد شد.
دیزنی در سال ۲۰۱۰ میلادی نخستین بازسازی لایو اکشن از انیمیشنهای کلاسیک خود را تحت عنوان Alice in Wonderland روانهی سینماها کرد. این فیلم ماجراجویی و فانتزی توانست در مدت زمان اکران خود بیش از یک میلیارد دلار در سراسر جهان بفروشد تا مدیران دیزنی برای ساخت بازسازیهای بیشتر مصمم شوند. طی این سالها، تعداد قابلتوجهی از انیمیشنهای کلاسیک مورد اقتباس قرار گرفته و همهی آنها با درجهی سنی G (جای نگرانی برای والدین نیست) یا PG (احتمال وجود محتوای نامناسب برای کودکان) اکران شدند. ظاهرا این شرایط قرار است با فیلم Mulan تغییر کند.
کارشناسان انجمن سینمایی آمریکا به بررسی فیلم Mulan نشسته و نهایتا درجهی سنی PG-13 (نامناسب برای افراد زیر ۱۳ سال) را برای آن انتخاب کردهاند. بدین ترتیب، جدیدترین ساختهی نیکی کارو (Niki Caro) اولین بازسازی لایو اکشن دیزنی لقب میگیرد که با چنین درجهی سنی راهی سینماها میشود. این اتفاق چندان غیرمنتظره نبوده است؛ زیرا طی ماههای اخیر اخبار رسمی دربارهی حذف المانهای آثار موزیکال و همچنین حذف شخصیت موشو از جریان داستان منتشر شده بود. با توجه به اینها میشد حدس زد که سازندگان تصمیم گرفتهاند اقتباسی واقعگرایانه را از انیمیشن کلاسیک دیزنی تولید کنند. انجمن سینمایی آمریکا بدلیل وجود سکانسهای خشونتآمیز چنین درجهی سنی را انتخاب کرده است.
با توجه به موفقیتهای تجاری فیلمهایی که با درجهی سنی PG-13 اکران شدهاند، بهنظر نمیرسد نسخهی لایو اکشن Mulan از این جهت با مشکلی مواجه شود. دو قسمت پایانی فرنچایز Harry Potter با این درجهی سنی راهی سینماها شده و توانستند مجموعا ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار در سراسر جهان بفروشند. فیلمهای فرنچایز Pirates of the Caribbean هم که به دیزنی تعلق دارند، با همین درجهی سنی اکران شدهاند. بسیاری از خانوادهها فیلمهای دزدان دریایی کارائیب را آثاری خانوادگی تلقی میکنند. با این حال، یک مشکل عظیم وجود دارد که بدون شک میزان فروش جدیدترین بازسازی لایو اکشن دیزنی را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
داستان فیلم Mulan در کشور چین جریان داشته و در نتیجه شخصیتهایی چینی دارد. همچنین برای ساخت آن از بازیگرانی اهل این کشور پرجمعیت استفاده شده است. بنابراین، کارشناسان پیشبینی کرده بودند بخش عمدهی فروش آن از باکس آفیس داخلی حاصل شود و میزان فروش آن در کشورهای دیگر چندان قابلتوجه نباشد. موضوع زمانی نگرانکننده میشود که به یاد بیاورید کشور چین در حال حاضر بهخاطر گسترش ویروس کرونا با بحران مواجه شده است. این اتفاق تلخ بدون شک روی تعداد افرادی که برای تماشای ششمین فیلم بلند نیکی کارو در مقام کارگردان راهی سینما میشوند تاثیر میگذارد. حال این تاثیر چه مقدار خواهد بود، باید منتظر ماند و دید.
در پایان، لازم به ذکر است فیلم سینمایی Mulan از تاریخ ۸ فروردین سال ۱۳۹۹ شمسی (مصادف با ۲۷ مارس) در سینماهای ایالات متحدهی آمریکا اکران خواهد شد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید