ناسا برای چهارمین بار هلیکوپتر Ingenuity را در مریخ به پرواز درآورد| بهروزرسانی: هفتمین پرواز هلیکوپتر ناسا با موفقیت انجام شد
قدمی دیگر برای یافتن حیات در مریخ
هنگامی که آخرین پرواز هلیکوپتر Ingenuity در ماه مارس انجام شد، ناسا توانست به بسیاری از اهداف خود برسد و برای چهارمین پرواز که سریعترین پرواز هلیکوپتر Ingenuity بود، آماده شود.
پس از گذشت مدتی در تاریخ 29 آوریل (9 اردیبهشت) اعلام شد که قرار است این هلیکوپتر برای چهارمین بار در مریخ پرواز کند و به قسمتهای دورتری از این سیاره در ساعت 10:12 (صبح) سفر کند.
تیم کنترل کننده Ingenuity در شش سال پیش به اولین و مهمترین هدف خود که پرواز این هلیکوپتر در محفظههای JPL بود، رسید و زمانی که در ماه آوریل Ingenuity در مریخ به پرواز درآمد، ناسا به دومین هدف خود رسید.
این هلیکوپتر توانست در سومین پرواز خود مسافت 164 فوتی را با سرعت 4.5 مایل بر ساعت در ارتفاع 16 فوتی پرواز کند، بنابراین موضوع تا به اینجا این تیم عملکرد خوبی را از خود نشان داده و نمیتوان انتظار بیشتری از تیم کنترل کننده Ingenuity داشت.
برای چهارمین پرواز، Balaram و تیمش قصد داشتند تا این هلیکوپتر مسافت 276 فوت را با ارتفاع 16 فوت به پرواز دربیاورند، همچنین زمان پرواز از 80 ثانیه به 117 ثانیه افزایش یافته و حداکثر سرعت آن نیز از 4.5 مایل بر ساعت به 8 مایل بر ساعت افزایش یافت.
این تیم توانست چهارمین پرواز را نیز انجام دهد و اکنون NASA برای پنجمین پرواز در حال برنامه ریزی است، انتظار میرود که تیم Ingenuity بتواند در پنجمین پرواز خود هدف اصلی خود را به دست بیاورد و ماموریت Perseverance را که به معنی جستجو برای یافتن حیات در این سیاره است را به اتمام برساند.
بهروزرسانی ۱۹ خرداد ۱۴۰۰
هلیکوپتر نبوغ یا Ingenuity ناسا هفتمین پرواز خود را با موفقیت در مریخ انجام داد.
به این ترتیب هلیکوپتر مریخ هفتمین پرواز و دومین عملیات فاز دمو خود را به انجام رساند.
این هلیکوپتر مسافتی ۱۰۶ متری را در زمان ۶۲.۸ ثانیه طی کرد که هفتمین پرواز وی به شمار میرود، اما ششمین پرواز این هلیکوپتر ناسا ۱۳۰ ثانیه بر فراز آسمان مریخ ثبت شده است. البته چهارمین پرواز هلیکوپتر Ingenuity مسافتی حدود ۲۶۶ متری بوده که بیشترین مسیر طی شده توسط این هلیکوپتر تاکنون ثبت شده است.
طی چند هفته گذشته مشکلاتی برای هلیکوپتر ناسا بهوجود آمد که منجر به نوسانات غیرقابل کنترلی شد که در نهایت مشخص شد این مشکل مربوط به خطایی در سیستم حرکت هلیکوپتر بوده است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید