ناسا از برخورد سیارکهای غولپیکر با زمین جلوگیری میکند
آزمایش تغییر مسیر سیارکهایی که به سمت زمین حرکت میکنند
ناسا در حال آزمایشی برای جلوگیری از برخورد سیارک ها و ستارههای دنبالهدار به زمین است.
چند روز پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه سیارکی با حجم ۲.۵ برابر یک دایناسور در حال حرکت به سوی زمین است و احتمال برخورد آن با زمین وجود دارد. بر این اساس ناسا در صدد راهکاری برای جلوگیری از صدمات احتمالی به سیاره خودمان است.
بر اساس مطالعات ناسا، روز دوشنبه ۲۶ سپتامبر (۴ مهرماه) احتمال برخورد سیارکی با زمین وجود دارد که این کمپانی درصدد است با آزمایش تغییر مسیر دوگانه از برخورد این سیارک با زمین جلوگیری کند.
ناسا فضاپیمایی با نام DART ساخته که اولین مأموریت جهان برای آزمایش فناوری در جهت دفاع از زمین در برابر خطرات احتمالی سیارک یا ستارههای دنبالهدار را به انجام خواهد رساند.
این آزمایش ابتدا در شهریور ماه به سیارک هدف خود که هیچ تهدیدی برای زمین ندارد برخورد خواهد کرد.
این آزمایش نشان میدهد که یک فضاپیما میتواند بهطور مستقل به سمت یک سیارک هدف حرکت کند و عمدا با آن برخورد کند تا حرکت سیارک را به گونهای تغییر دهد که بتوان با استفاده از تلسکوپهای زمینی شدت برخورد را اندازهگیری کرد.
فضاپیمای DART اطلاعات مهمی را برای کمک به آمادهسازی بهتر برای جلوگیری از برخورد سیارک ها با زمین ارائه میکند.
ناسا حالا بر روی فناوری تمرکز دارد که فضاپیمای DART را قادر میسازد تا به طور مستقل به سمت سیارک مورد نظر خود حرکت کند و با آن برخورد کند.
اولین آزمایش ناسا روز جمعه ۱۱ شهریور (۲ سپتامبر) انجام میشود که فضاپیمای دارت با سیارک دیمورفوس برخورد خواهد کرد.
این آزمایش با حضور مدیران ناسا و تیم ماموریت DART و نیز خبرنگاران انجام میشود و شرکت کنندگان فرصتی برای بازدید از مرکز عملیات DART در APL، واقع در جاده جانز هاپکینز 11100 در لورل، مریلند خواهند داشت.
برخورد DART با سیارک دیمورفوس در تلویزیون ناسا و وب سایت این آژانس پخش خواهد شد. عموم مردم همچنین میتوانند به صورت زنده در شبکههای اجتماعی فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و یوتیوب این رویداد را تماشا کنند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید