ایستراگهای انیمه سریالی Devil May Cry نتفلیکس که شاید آنها را ندیده باشید
از اشاره به فرنچایزهای دیگر تا مضامین تمثیلی
در این مطلب به هفت مورد از ایستراگهای انیمه سریالی Devil May Cry ساخته نتفلیکس پرداخته که شاید در طول تماشای سریال آن را نادیده گرفته باشید.
مجموعه بازی Devil May Cry در حالی منتشر شد که کمپانی کپکام قصد داشت یک نسخه جدید از سری بازی Resident Evil را بسازد اما به مرور این پروژه به قدری با تغییرات مختلف مواجه شد که در نهایت به اثری مستقل برای خود تبدیل شد و در سال 2001 برای کنسول پلی استیشن 2 منتشر گردید. اگرچه انتشار نسخههای جدید برای این مجموعه به صورت جسته و گریخته صورت گرفته اما طرفداران قابل توجهی برای خود به دست آورده و در عین حال، زیرمجموعه جدیدی تحت عنوان اکشن کلایمکس را در ژانر اکشن هک ان اسلش به وجود آورده است.
به همین منظور ساخت یک اقتباس سریالی از سوی نتفلیکس تصمیمی منطقی به نظر میرسید. ادی شانکار (Adi Shankar) که پیش از این سابقه ساخت اقتباس از سری Castlevania را در کارنامه داشته، مسئولیت تولید این پروژه را برعهده گرفت و محصول نهایی نیز به طور کلی نظر مثبت طرفداران را جذب کرده است. با توجه به این موضوع که با فرنچایزی به قدمت بیشتر از 20 سال مواجه هستیم پیشزمینههای داستانی بسیاری وجود داشته که در سریال نیز از آنها بهره گرفته شده است. به همین دلیل در این مطلب به معرفی و بررسی هفت مورد از ایستراگهای انیمه سریالی Devil May Cry خواهیم پرداخت که شاید در طول تماشای سریال به آنها توجه نکرده باشید.
“Jackpot!”
حرکت نمادین دانته
یکی از اولین ایستراگهای انیمه سریالی Devil May Cry که مخاطبین با آن برخورد میکنند در همان اپیزود اول به وقوع میپیوندد. هنگامی که شخصیت اصلی این سری یعنی دانته در اولین سکانس خود در سریال مشغول سلاخی کردن یک شیطان اسکلهای است، با آخرین گلولهای که شلیک میکند عبارت جکپات را به کار میبرد که در اصل، حرکت و اصلاحی بوده که این شخصیت در بازیهای این مجموعه به نمایش میگذارد. او حتی این عبارت را روی گلولهای که شلیک میکند نیز حکاکی کرده که البته مشخص نیست چگونه این کار را انجام داده است.
دانته در طول فصل اول چندین بار، از جمله زمانی که به اشتباه خود را درون ماشین دارککام گیر میاندازد این عبارت را به کار میبرد. شاید بهترین اشاره صورت گرفته زمانی است که در اپیزود نهایی، لیدی هنگام شلیک گلوله به سمت قفسه سینه وایت ربیت این عبارت را به کار میبرد. بازیهای شرکت کپکام به طور کلی همواره در طراحی باسفایتهای خود نقاط ضعف برجستهای را طراحی کرده که در انیمه نیز به آن اشاره شده است.
سکانس رقص دانته
ادای احترامی به پادشاه ژانر موسیقی پاپ
مدت زمان قابل توجهی از انتشار بازی Devil May Cry 5 که در سال 2019 منتشر شد گذشته است. در این بازی پلیرها میتوانستند در نقش سه شخصیت نرو، دانته و کاراکتر جدیدی به نام V قرار بگیرند. در آستانه عرضه بازی، تریلر فراموش نشدنی از آن منتشر شد که در آن دانته کلاهی بر سر گذاشته و به مانند مایکل جکسون (Michael Jackson) میرقصید عملی که میتوانست آن را در بازی نهایی انجام دهد.
این عمل رقصیدن یکی از مواردی بوده که در انیمه ساخته شده توسط نتفلیکس به آن ادای احترام شده است. البته که این موضوع به شکلی متفاوت بوده زیرا دانته در سریال در حال انجام یک بازی رقص روی تلویزیون خود است. به نظر میرسد این بازی، عنوان Dance Dance Revolution باشد که اثری متعلق به شرکت کونامی بوده و برخلاف سایر اشارات صورت گرفته در فصل اول، ارتباطی به فرنچایزهای کپکام ندارد. این سکانس به نوعی نشان میدهد که دانته از هر سبک بازی فارغ از ژانر، توسعه دهنده و ناشری استقبال کرده و از آن لذت میبرد.
رایو در مقابل مستر بیسون
دانته عاشق بازیهای آرکید است
مخفیگاه دانته در یک ساختمان متروکهای بوده که بعید است برق یا حتی گرما داشته باشد. دفتر او علاوهبر تلویزیون و پد مربوط به رقص، پر از دستگاههای آرکیدی است. در اپیزود دوم جایی که دانته در حال درگیری با مزدورها بوده، اصابت یک ضربه با یکی از دستگاههای آرکید موجب روشن شدن آن میشود.
روی صفحه نمایش این دستگاه، شخصیت کن از بازی Street Fighter 2 دیده شده که در حال اجرای فن مخصوصش تحت عنوان “شوریوکن” روی مستر بیسون بوده و سپس مسابقه را برنده میشود. کن همان لباس اصلی قرمز خود را بر تن داشته از سوی دیگر مستر بیسون به جای لباس قرمز همیشگی خود، مدل متفاوت سبزرنگی را بر تن دارد. اگرچه دلیل تفاوت لباسها مشخص نیست، اما در هر صورت با اشاره جذابی به یکی دیگر از مجموعههای موفق کمپانی کپکام مواجه هستیم.
مجسمه مگامن
آمیبوی جذابی که متعلق به راننده دارککام است
زمانی که دانته در اپیزود دوم دستگیر میشود، همین سکانس در اپیزود سوم ادامه مییابد به طوری که لیدی و تیمش، دانته و انزو را با ماشینهای زرهی دارککام منتقل میکنند. روی داشبورد راننده، یک مجسمه از شخصیت مگامن در استایل کلاسیکش (نه مدل X آن) دیده میشود. این جسمه شباهتهایی به آمیبویی دارد که پس از عرضه بازی Mega Man 11 در سال 2018، به صورت اختصاصی توسط فروشگاه گیماستاپ به فروش میرسید.
از آن زمان تاکنون خبری از معرفی نسخه جدید Mega Man نبوده با این حال کالکشنهایی مختلفی از جمله Mega Man Battle Network Legacy Collection در سال 2023 از آن در اختیار طرفداران قرار گرفته است. مشخص نیست نسخه جدید این مجموعه چه زمانی معرفی خواهد شد با این حال وجود مجسمه مگامن یکی از ایستراگهای جذاب در انیمه سریالی Devil May Cry بوده است.
عملیات راکون سینی
آیا دانته، لئون را ملاقات میکند؟
در همین سکانس که به آن اشاره داشتیم، عبارتی استفاده میشود که باید برای طرفداران Resident Evil آشنا و مشخص باشد. دانته و انزو در حال صحبت در خصوص کارهای قبلی خود هستند و در همین حین، انزو به راکون سیتی اشاره میکند. شهری که بسیاری از کاراکترهای اصلی سری Resident Evil به آن تعلق داشته و میزبان بسیاری از اتفاقات و نسخههای آن نیز بوده است. این شهر برای اولین بار در نسخه دوم این مجموعه معرفی شده که در آن پلیرها بازی را از دید دو شخصیت لئون اسکات کندی و کلیر ردفیلد دنبال میکردند.
آیا دانته به کمک لئون، کلیر و یا هیچ کدام از کاراکترهای معروف این سری پرداخته است؟ کار او دقیقا چه بوده و آیا شاهد ساخت یک انیمه اقتباسی از Resident Evil توسط نتفلیکس خواهیم بود تا ارتباطاتی میان این مجموعه و Devil May Cry صورت بگیرد؟ مسلما چنین چیزی میتواند هیجان طرفداران را برانگیزد اما باید اشاره داشته باشیم که نتفلیکس پیش از این یک تلاش برای ساخت Resident Evil در سال 2022 داشته که حتی برای فصل دوم نیز ادامه پیدا نکرد به همین دلیل در حال حاضر احتمالات ضعیف به نظر میرسند.
لوسیا
عدالت برای نسخه دوم
بازی Devil May Cry 2، تفرقهانگیزترین نسخه در این سری به شمار میرود علیرغم آن که در زمان خودش نقدهای خوبی دریافت کرد و پس از آن در وبسایت متاکریتیک نمرات متوسطی برای آن ثبت شد. این بازی به هیچ عنوان یک اثر بد نبوده اما دنبالهای محسوب نمیشد که بسیاری از طرفداران آن را میخواستند زیرا شخصیت دانته کاملا به مانند یک شخصیت دیگر و متفاوت به نظر میرسید. از سوی دیگر، پلیرها میتوانستند در نقش شخصیت دیگری به نام لوسیا به تجربه بازی بپردازند.
کاراکتر لوسیا تنها در بازی Devil May Cry 2 حضور داشته و همچنین در رمان Devil May Cry 5: Before the Nightmare نیز مورد اشاره واقع میشود. سومین حضور او در این مجموعه در اپیزود اول از اقتباس انیمهای نتفلیکس صورت میگیرد زمانی که مزدورها در حال جمعآوری شکارچیان شیاطین هستند. با این حال لوسیا هیچ گونه دیالوگی نداشته که جای تاسف داشته و بیاحترامی به شمار میرود.
مضامین جنگ علیه تروریسم
قرمز و آبی قدیمی
آخرین مورد از ایستراگهای به نمایش گذاشته شده در انیمه سریالی Devil May Cry نیازمند دانشی تاریخی برای افرادی که در دهه 2000 بزرگ میشدند است. در سال 2001، جرج دبلیو بوش (George W. Bush) به عنوان چهل و یکمین رئیس جمهور ایالت متحده آمریکا انتخاب گردید و دیک چینی (Dick Cheney) نیز به عنوان معاون او منصوب گردید. بوش برای سالها فرماندار تگزاس بود و لهجهی جنوبی خاصی داشت. رئیس جمهوری که در فصل اول این سریال، یعنی پرزیدنت هاپر به نمایش گذاشته میشود و کلاه کابویی بزرگی نیز دارد میتواند اشارهای به بوش باشد.
نه تنها این موضوع بلکه معاون رئیس جمهور به نظر میرسد که تمام قدرت کشور را در اختیار دارد و این موضوعی بود که برای سالها دست مایه شوخی قرار میگرفت که در واقع چینی به طور مخفیانه تمام زمام امور کشور را در دست دارد و بسیاری از امور از جمله از برنامههای طنز گرفته تا Saturday Night Live زیر نظر او اداره میشوند. فراتر از این موارد، دو رنگ قرمز و آبی تماتیک پررنگی در فصل اول دارند: لباس قرمز دانته، تغییر رنگ آسمان از قرمز به آبی در قسمت پایانی، یونیفرمهای آبی رنگ افراد سازمان دارککام، کریستالهای قرمز و آبی و غیره. حتی میتوان آن را به پرچم آمریکا تشبیه کرد و رنگ سفید هم ممکن است نمایندهی رنگ موی دانته و ورجیل باشد.
در مجموع میتوان اظهار داشت که فصل اول این سریال انیمهای، تمثیلی از جنگ ایالت متحده علیه تروریسم پس از حادثه 11 سپتامبر است با این تفاوت که اکنون شیاطین، جای تروریستها را گرفتهاند. همچنین جالب است بدانید که اولین نسخه از مجموعه بازی Devil May Cry، دقیقا یک ماه پس از تاریخ 11 سپتامبر در آمریکای شمالی عرضه شد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید