بازی های هفته دوم تیر ماه گیم آپ رو از دست ندین!
ددپول به گیم آپ میآید
در جدیدترین مقاله وب سایت سرگرمی قصد داریم به معرفی بازی های هفته دوم تیر ماه گیم آپ پرداخته و توضیحاتی را درباره هر کدام ارائه دهیم.
گیم آپ (Game Up) یک لانچر بوده که استودیو سورنا گیمز آن را ساخته و عرضه کرده است. گیم آپ به استیم و اپیک گیمز شباهت داشته و آرشیوی بزرگ و بروز از بازیهای ویدیویی نوستالژی، محبوب و جدید را در خود جای داده است. گیم آپ همچنین بازیهای شاخص ایرانی را در خود جای داده تا علاقه مندان به این محصولات بتوانند به تجربهشان بپردازند. دیگر نکات مهم پیرامون این لانچر، سرعت بالای دانلود، ترافیک نیم بها و عدم نیاز به هیچ گونه فعالسازی یا کرک برای اجرا است.
البته ویژگیهای مثبت به موارد گفته شده در پاراگراف پیشین خلاصه نمیشوند. لانچر گیم آپ تنها یک مرجع دانلود سریع و اجرا نبوده و سرورهای اختصاصی خود را دارد. در نتیجه، کاربران بازیهایی مثال کانتر استرایک (Counter Strike)، ماینکرافت (Minecraft) یا کالاف دیوتی: مدرن وارفر 2 (Call of Duty: Modern Warfare 2) میتوانند با پینگ بسیار پایین به رقابت با دوستان خود پرداخته و از تجربهای بدون لگ و مشکل در برقراری ارتباط لذت ببرند.
در صورتی که میخواهید با بازی های هفته دوم تیر ماه گیم آپ آشنا شوید، تا انتهای مقاله با ما باشید.
Deadpool
سازنده: استودیو های مون (High Moon Studios)
ناشر: اکتیویژن (Activision)
از آنجایی که فاصله چندانی با اکران گسترده فیلم Deadpool and Wolverine در ایالات متحده آمریکا نداریم، استودیو سورنا گیمز تصمیم گرفته بازی Deadpool را به لانچر گیم آپ بیاورد. این اثر که محصول مشترک اکتیویژن و مارول به شمار میرود، با گذشت مدت کوتاهی از عرضه بخاطر مشکلات مربوط به لایسنس از تمامی فروشگاهها حذف شد. این شرایط ادامه داشت تا اینکه دست اندرکاران تصمیم گرفتند به بهنه اکران فیلم Deadpool 2016 اختلافات را کنار گذاشته و بازی را از طریق فروشگاههای دیجیتالی بار دیگر در دسترس قرار دهند. هر چند، این همکاری هم دوام چندانی نداشت و بازی ددپول اواخر ۲۰۱۷ میلادی بار دیگر از لیست فروشگاهها حذف شد.
بازی Deadpool در دسته بندی اکشن و ماجراجویی قرار گرفته و در ابتدا وید ویلسون را نشان میدهد که میخواهد با همکاری استودیو های مون یک بازی ویدیویی بر اساس شخصیت خودش بسازد. در همین حین، پی میبرد مستر سینستر بدنبال ایجاد یک ارتش از کلونها بوده تا بتواند بواسطه آنها تمام جهان را تحت سلطه خود دربیاورد. وید باید به همکاری با اعضای گروه مردان ایکس (X-Men) از جمله ولورین پرداخته و جلوی اجرای این نقشه شوم را بگیرد. در ضمن، ددپول در طول بازیها بارها و بارها دیوار چهارم را شکانده و مستقیماً با گیمر صحبت میکند.
در Deadpool از دوربینی سوم شخص استفاده شده و سیستم مبارزه آن بر پایه سلاحهای سرد (شمشیرهای کاتانا) و سلاحهای گرم (دو سلاح کمری) طراحی شده است. اگرچه سلاحهای گرم نقش بسزایی در مبارزات دارند، میتوان گفت تمرکز اصلی روی سلاحهای سرد قرار دارد. همچنین در بازی مکانیک دفاع حمله دشمنان یا جالی خالی دادن از ضربات (مانند آنچه در مجموعه Batman Arkham دیده بودیم) وجود دارد. در ضمن، امکان آپگرید مهارتها وجود دارد تا از ایجاد حس یکنواختی جلوگیری شود.
شاید نتوان محصول استودیو های من را یک بازی «فوق العاده و کم نقص» توصیف کرد اما به لطف شوخیهای بدون توقف ددپول تجربهای جذاب و سرگرم کننده را برای طرفداران آثار ابرقهرمانی به ارمغان میآورد.
Truck Driver
سازنده: سودِسکو (Sodesco)
ناشر: سودسکو
همانطور که از نامش میتوان حدس زد، Truck Driver یک شبیه ساز بوده و برای عاشقانِ ماشینهای سنگین بخصوص کامیون ساخته شده است. این بازی داستان خاصی نداشته و درباره فردی است که یک کامیون از پدر خود به ارث برده و باید با انجام جابجاییهای متعدد اسمی برای خود دست و پا کرده، احترام ساکنان محلی را بدست آورده و از همه مهمتر، به آخرین خواسته پدر خود احترام گذاشته باشد.
بازی Truck Driver ویژگیهای شاخص متعددی را در خود جای داده است. یکی از آنها، شخصیتهای مختلف است که بعنوان کارفرما در داستان حاضر بوده و گیمر باید با انجام نقل و انتقلاتی که میخواهند، برای خود اعتبار کسب کند. مورد بعدی، وجود سیستم صدمه بوده که گیمر را مجبور میکند حین جابجایی اجسام نهایت دقت را به خرج دهد. همچنین امکان شخصی سازی کامیونها وجود داشته و میتواند ظاهر یا عملکرد آن را مطابق سلیقه یا نیازهای خود تغییر دهد. علاوه بر این، محیط بازی بصورت یکپارچه طراحی شده و برای رفتن به بخشهای مختلف نیازی به بارگذاری مجدد نیست؛ محیطی که لوکیشنها و منظرههای متنوعی را در خود جای داده است.
Watch Dogs
سازنده: شعبههای مونترال و تورنتو یوبیسافت (Ubisoft Montreal – Ubisoft Toronto)
ناشر: یوبیسافت (Ubisoft)
استودیوها و شرکتهای متعددی سعی کردند رقیبی برای مجموعه Grand Theft Auto خلق کنند اما هرگز نتوانستند ذرهای به هدف خود نزدیک شوند. یکی از آنها، یوبیسافت بوده که نتیجه تلاشش را میتوان در قالب مجموعهای اکشن و ماجراجویی به نام Watch Dogs مشاهده کرد. اولین نسخه آن در سال ۲۰۱۴ میلادی عرضه شد و درباره یک هکر به نام ایدن پیرس است. او سعی دارد با کمک چند هکر دیگر از فسادهای شرکت بلوم پرده بردارد. این شرکت یک سیستم عامل به نام ctOS طراحی کرده که که تمامی کامپیوترها را به یک سیستم مرکزی متصل کرده و زیر نظر دارد.
بازی Watch Dogs از لحاظ گیم پلی شباهتهای انکار ناپذیری به مجموعه GTA دارد. گیمر کنترل شخصیتی را در یک دنیای جهان باز بدست گرفته و میتواند ماموریتها را انجام داده یا گشت و گذاری آزادانه در نقشه داشته باشد. اما چیزی که Watch Dogs را از محصولات مشابه متمایز میکند، سیستم هک کردن است. ایدن یک تلفن همراه داشته و بواسطه آن میتواند اکثر چیزهایی که در محیط اطراف وجود داشته را هک کرده و از آن برای رسیدن به هدف خود استفاده کند؛ برای مثال، حین فرار از دست خودروهای دشمن میتواند ناگهان موانع موجود در خیابان را فعال کرده و باعث تصادفشان شود.
نسخه اول مجموعه Watch Dogs چیزی نبود که یوبیسافت وعده داد. با این حال، بیش از ۱۰ میلیون نسخه فروخت و یک موفقیت تجاری لقب قرار گرفت که میتواند تجربهای جذاب را رقم بزند. از همه مهمتر، موفقیتهایش باعث شد شرایط برای ساخت قسمت دوم مهیا باشد.
Watch Dogs 2
سازنده: شعبه مونترال یوبیسافت
ناشر: یوبیسافت
با اینکه ایدن پیرس توانسته بود طرفدارانی برای خود پیدا کند، یوبیسافت ترجیح داد برای قسمت دوم Watch Dogs به سراغ یک هکر کاملاً جدید به نام مارکوس برود. داستان سه سال پس از قسمت اول جریان داشته و نسخه جدید ctOS اینبار در شیکاگو اجرا شده و یکی از نتایج آن، محکومیت شخصیت اصلی داستان بابت جرمی است که هرگز مرتکب نشد. این اتفاق، پروتاگونیست را به همکاری با گروه Dedsec سوق میدهد که مخالف شرکت بلوم بوده و میخواهد جلوی فعالیت سیستم عامل جدیدش را بگیرد.
اگرچه Watch Dogs 2 از لحاظ گیم پلی به نسخه پیشی شباهتهایی دارد، میانشان تفاوتهایی دیده میشود که نمیتوان به راحتی از میانشان گذشت. محیط بازی با الهام از منطقه خلیج سان فرانسیسکو طراحی شده و وسعت آن دو و نیم برابر محیط قسمت قبلی است. سیستم رانندگی در قسمت پیشین مورد انتقاد قرار گرفت و سازندگان در شعبه مونترال یوبیسافت ترجیح دادند آن را بطور کامل از ابتدا طراحی و اجرا کنند. همچنین سیستم پارکور بهبود یافته تا جابجایی در سطح شهر لذت بخشتر از قبل باشد.
سیستم هک که یکی از اصلی ترین ویژگیهای Watch Dogs به شمار میرفت، در قسمت دوم با عمق بیشتری بازگشته است. گیمر این بار با گزینههای بیشتری حین هک کردن مواجه میشود؛ برای مثال، قادر است کنترل یک خودرو را به طور کامل بدست گرفته یا کاری کند که در مسیری اتفاقی حرکت کرده و باعث تصادف شود. در ضمن، مارکوس یک کواد کوپتر و یک خودروی کنترل از راه دور دارد که حین مخفی کاری به شدت به کار میآیند.
بد نیست بدانید بازی Watch Dogs 2 بخاطر بهبودها در زمینههای سیستم هک کردن، شخصیتها و سیستم رانندگی بازخوردهای مثبتی را دریافت کرد و توانست مانند برادر بزرگتر خود عملکرد تجاری بسیار خوبی داشته باشد.
No Man’s Sky
سازنده: هلو گیمز (Hello Games)
ناشر: هلو گیمز
No Man’s Sky شاید محصول یک استودیو شناخته شده نباشد اما با گذشت مدت کوتاهی از رونمایی یکی از مورد انتظارترین محصولات در صنعت ویدیو گیم لقب گرفت. اثر استودیو هلو گیمز، یک اکشن ماجراجویی بوده و داستان خاصی ندارد. اتفاقات حول محور یک فضانورد رخ میدهد که سفینهاش در سیارهای ناشناخته سقوط کرده و باید برای بقای خود تلاش کند. گیمر باید در محیط به گشت و گذار پرداخته، منابع مورد نیاز را یافته یا از طریق تبادل کالا با کالا آنها را بدست بیاورد. سیستم تیراندازی هم در بازی وجود دارد.
سازندگان در استودیو هلو گیمز قبل از عرضه روی فناوری Procedural Generation شدیداً مانور داده و تاکید داشتند قادر است هجده کینتیلیون سیاره منحصر بفرد را ایجاد کند. وقتی بازی No Man’s Sky از راه رسید، گیمرها متوجه شدند بسیاری از سیارهها تکراری بوده و از همه مهمتر، تعدادی از مهمترین ویژگیهایی که سازندگان وعده داده بودند، در بازی وجود ندارد. این موارد دست به دست هم دادند تا یکی از مورد انتظارترین بازیها سریعاً به شکستی بزرگ تبدیل شود. البته این اتفاق پایان کار نبود.
هلو گیمز تمامی انتقادات را پذیرفت و تمام تلاش خود را به کار گرفت تا بواسطه آپدیتهای بزرگ، اولین محصول جدید را نجات دهد. نکته جالب ماجرا اینجاست که ورق واقعاً برگشت و حالا یکی از بزرگترین بازگشتهای صنعت ویدیو گیم به نام No Man’s Sky ثبت شده است. به لطف آپدیتهای جدید، وسایل نقلیه برای جابجایی روی سطح سیارهها اضافه شده، گیمر میتواند یک سیاره را بعنوان سیاره اصلی انتخاب کرده و در آن پایگاهی بسازد. همچنین قابلیتهای چندنفره حالا نقش پررنگتری در بازی ایفا کرده و گیمرها میتوانند در کنار هم به ماجراجویی بپردازند.
اگر عاشق جستوجو، اکتشاف در فضا و نبردهایی فضایی هستید، No Man’s Sky حالا یکی از بهترین گزینهها برای تجربه محسوب میشود.
Gris
سازنده: استودیو نومادا (Nomada Studio)
ناشر: دولور دیجیتال (Devolver Digital)
Gris یک بازی پلتفرمر بوده و درباره دختری به همین نام است که پس از بهوش آمدن میبیند در دستان یک مجسمه است. او سعی میکند آواز بخواند اما نتوانسته و ناگهان دست مجسمه ریزش کرده و شخصیت اصلی روی سطح زمین میافتد. گریس در ادامه با چیزهایی عجیب شبیه به ستاره مواجه شده که با جذبشان به قابلیتهای جدید دسترسی پیدا کرده و میتواند از آنها برای طی کردن مسیر پیش رو بهره ببرد.
Gris یکی از بهترین بازیها در زمینه نمایش افسردگی و تاثیراتش بر روح و روان انسان بوده و بواسطه همین ویژگی هم توانست تحسینهای کارشناسان و گیمرها را برانگیزد. دنیای بازی، در ابتدا بی رنگ و بی روح بوده اما با پشت سر گذاشتن بخشی از بازی، رنگها آرام آرام نمایان میشوند. همچنین مانند دیگر پلتفرمرها، معماهایی در بازی گنجانده شده اما بسیار ساده بوده تا تمرکز گیمر از روی سفر احساسی گریس برداشته نشود. در ضمن، اتمام بازی حدوداً ۴ ساعت زمان میبرد.
شما تصمیم دارید این هفته به تجربه کدامیک از بازی های هفته اول تیر گیم آپ بنشینید؟ نام و دلیل انتخاب خود را با ما و دیگران کاربران مشتاق در میان بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید