گوشی Nothing phone 1
1%
  • 0/10

آیا گوشی Nothing phone 1 ارزش خرید دارد؟

یک گوشی میان‌رده با طراحی متفاوت

آیا گوشی Nothing phone 1 ارزش خرید دارد؟ ۰ ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ علم و فناوری کپی لینک

Nothing phone 1 یکی از گوشی‌هایی است که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده و با توجه به طراحی جالبی که دارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. در این مقاله به همه‌ی قابلیت‌های گوشی می‌پردازیم.

Nothing phone 1 یک گوشی با طراحی شیشه‌ای است که بخشی از قطعات داخل گوشی از پشت قاب شیشه‌ای قابل دیدن است. بخش رویی گوشی در نگاه اول شبیه آیفون 13 به نظر می‌رسد، اما هیچ چیز شبیه طراحی شفاف و چشم نواز پنل پشتی نیست چرا که طرح جدید و جالب است.

بررسی گوشی Nothing phone 1 

طراحی

ظاهر گوشی Nothing phone 1 یکی از نقاط قوت آن به شمار می‌رود چرا که با سایر گوشی‌های بازار متفاوت است. قاب پشتی گوشی کاملا شفاف و تمام قسمت‌های داخلی آن قابل مشاهده است. البته این طراحی بی‌هدف و فقط برای ظاهر گوشی نیست بلکه رابط Glyph را نمایش می‌دهد که بیش از ۹۰۰ لامپ LED روشن می‌شود تا هنگام تماس مخاطبان خاص، وضعیت شارژ دستگاه یا کار را به شما اطلاع دهند.

دوربین

امروزه اکثر مردم هنگام خرید یک گوشی جدید، عملکرد دوربین را در اولویت قرار می‌دهند. البته باید به این نکته اشاره کنیم که اکثر دوربین‌های گوشی‌های هوشمند در شرایط نوری مطلوب عملکرد بسیار خوبی دارند و بهترین دوربین‌های اپل و گوگل از پیشرفت‌های محاسباتی برای برتری بر رقبای خود بهره می‌برند. یک جفت سنسور ۵۰ مگاپیکسلی، یک لنز با زاویه باز و یک لنز فوق عریض در پشت گوشی و یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی مجموعه دوربین‌های گوشی را تشکیل می‌دهند و در نور خوب، عملکرد دوربین رضایتبخش است. زمانی که شرایط نور مناسب نیست، داستان کمی متفاوت است و احتمال دارد عکس‌ها کمی تار شوند. البته همیشه این مشکلات پیش نمی‌آید، در استفاده عمومی، عملکرد دوربین برای اکثر افراد مناسب است.

رابط Glyph

رابط Glyph در پشت دستگاه شامل یک دسته چراغ‌ LED است و می‌توانید گوشی را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که هنگام تماس برخی از مخاطبان خاص به رنگی که جالب روشن شوند. وقتی به کابل شارژ متصل شود، چراغ پایینی روشن می‌شود و میزان باتری را نشان می‌دهد. هنگام شارژ بی‌سیم معکوس چراغ‌ها روشن می‌شوند و می‌توانید یک الگوی نور را با یک آهنگ زنگ خاص هماهنگ کنید و سپس آن را برای یک مخاطب ست کنید. به این ترتیب، بدون نگاه کردن به تلفن، می‌دانید چه کسی در حال تماس است.

با این حال برای اینکه بدانید چه کسی در حال تماس باشماست باید گوشی را برگردانید که با نگاه کردن به نمایشگر هم می‌توان فهمید چه کسی تماس گرفته است. به هر حال، اکثر ما این روزها بیشتر از تماس‌، پیام دریافت می‌کنیم و علامت‌های نشان‌دهنده کمک چندانی به شناسایی برنامه یا مخاطب نمی‌کنند. بر این اساس انتظار می‌رود با یک به‌روز‌رسانی در آینده این رابط کاربری با تغییراتی روبه‌رو شود و قابلیت‌های بیشتری به این بخش اضافه شود.

نرم افزار

یکی دیگر از نکات مثبت این گوشی سیستم عامل Nothing OS است که شرکت ناتینگ از آن به عنوان سیستم عامل خود یاد می‌کند. در واقع اندروید 12 با رابط کاربری Nothing همگام‌سازی شده است. ظاهرا این گوشی بیش از سه سال به روز رسانی نرم افزاری را دریافت می‌کند، بنابراین سیستم عامل Nothing با هر به روز رسانی اندروید در این زمان نیز سازگار خواهد شد. همچنین لازم به ذکر است که Nothing phone 1 مانند بسیاری از گوشی‌های سال ۲۰۲۲ به قابلیت‌های 5G مجهز است.

 

سایر ویژگی‌ها

نمایشگر

وقتی صحبت از نمایشگر  Nothing phone 1 به میان می‌آید، یک گوشی مناسب با قیمت زیر ۴۰۰ پوند است که به اندازه کافی بزرگ، واضح و رنگارنگ است و روشنایی کافی ارایه می‌دهد. این پنل OLED از نظر رزولوشن با مدل‌های پرچم‌دار مانند پیکسل 6 رقابت می‌کند و نرخ تازه‌سازی پویا را ارائه می‌کند که می‌تواند از ۶۰ تا ۱۲۰ هرتز برسد که انیمیشن‌ها را به شکل روان نمایش می‌دهد و به سرعت به لمس پاسخ می‌دهد.

باتری

Nothing phone 1 دارای باتری با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت است که برای اکثر مدل‌های موجود بسیار معمول است و امکان استفاده از گوشی را تا 18 ساعت می‌دهد. بر این اساس یک روز کامل دوام می‌آورد. همچنین در عرض ۳۰ دقیقه ۵۰ درصد باتری از طریق شارژر USB-C یا پاوربانک شارژ می‌شود.

معایب

ناتینگ فون 1 یک گوشی اندرویدی میان رده با طراحی خاص است که با همه گوشی‌های موجود متفاوت است. جدا از عملکرد متوسط ​​دوربین، صفحه نمایش عملکرد خوبی دارد. بر اساس گزارش‌هایی که درباره بررسی این گوشی منتشر شده، رابط کاربری کمی کند به نظر می‌رسد و از سوی دیگر ارتعاشات لمسی خیلی رضایت‌بخش نیست.

کلام آخر

با توجه به اینکه Nothing یک رقیب جدید برای بازار گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود، باید منتظر بمانیم و ببینیم چه بازخوردی از سوی کاربران دریافت خواهد کرد. البته از آنجا که این گوشی طراحی متفاوتی دارد، توانسته نظر بسیاری از کاربران را جلب کند. نمایشگر عملکرد خوبی دارد و دوربین در شرایط نوری مناسب می‌تواند عکس‌های خوبی ثبت کند که برای یک گوشی میان‌رده خوب است.

از آنجا که طراحی اکثر گوشی‌های هوشمند شبیه یکدیگر است، این گوشی می‌تواند با «رابط Glyph» و قاب شیشه‌ای و از سوی دیگر با قیمت کمتر از ۴۰۰ پوند، سهم خوبی را به خود اختصاص دهد. با این حال، اگر به دوربین اهمیت زیادی می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم کمی بیشتر برای Google Pixel 7، Google Pixel 6 (با قیمت حدود ۶۰۰ پوند) یا Pixel 6a میان رده گوگل هزینه کنید که با همان قیمت ۴۰۰ پوند عرضه می‌شود.



نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments