وانپلاس نورد 4 معرفی شد؛ طراحی تمامفلزی خاص!
وانپلاس به تازگی و در رویداد امشب خود از گوشی جذاب وانپلاس نورد 4 رونمایی کرد. میانردهای با طراحی فلزی منحصربفرد و بسیار زیبا.
وانپلاس نورد 4 یک گوشی بسیار زیبا و جذاب است که شرکت چینی به تازگی آن را در سه نگ رونمایی کرده است. در دو رنگ، طراحی پنل پشتی این گوشی دو رنگه ولی ساده است. اما در یک رنگ نقرهای، پنل پشتی طرح هاشوری بسیار جذابی دارد. وانپلاس این گوشی را در رویداد Summer Lunch Event در شهر میلان ایتالیا رونمایی کرده است.
این گوشی میانرده سوا از ظاهر زیبا و چشمنواز، امکانات بسیار خوبی هم دارد. به این دلیل میگوییم نماینده جدید وانپلاس خیلی خاص هست چون در درجهی نخست طراحی آن با سایر گوشیهای همرده فرق دارد. برخلاف شرکتهای کنونی که طراحی ترکیبی فلز و شیشه یا شیشه و پلاستیک و یا تمام پلاستیک را برای گوشیهایشان در نظر میگیرند، وانپلاس برای نماینده خود از طراحی تمام فلزی استفاده کرده است.
مشخصات فنی وانپلاس نورد 4
گوشی جدید وانپلاس از پردازنده بسیار قدرتمند اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 به عنوان قلب تپنده بهره میبرد. در کنار این تراشه شاهد 8/12/16 گیگابایت حافظه رم و 128/256/512 گیگابایت حافظه داخلی هم هستیم. مثل کاری که سامسونگ انجام داده، وانپلاس هم مدل 128 گیگابایتی را با فناوری UFS 3.1 در نظر گرفته اما سایر مدلها UFS 4.0 و بسیار سریعتر هستند.
وانپلاس نورد 4 از نمایشگر 6.74 اینچی Super Fluid AMOLED بهره میبرد. پنلی 120 هرتزی با وضوح 1240P که یک حفرهی کوچک در بالاترین قسمت آن دیده میشود. این حفره میزبان دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است.
دوربین
روی پنل پشتی این گوشی یک دوربین 50 مگاپیکسلی اصلی را با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال و الکترونیکی شاهد هستیم. در کنار این سنسور یک دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی هم حضور دارد. دوربین اصلی میتواند در وضوح 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند.
وانپلاس نورد 4 از یک باتری بسیار بزرگ 5500 میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که با شارژر 100 واتی فوق سریع هم میتوان آن را شارژ کرد. این شارژر قادر است در مدت کمتر از 30 دقیقه شارژ گوشی را از 0 به 100% برساند. البته این آداپتور را باید به صورت جداگانه خریداری کنید چون وانپلاس درون بستهبندی چیزی قرار نداده است.
باتری این گوشی بعد از 1600 بار چرخهی شارژ کامل، 20% ظرفیت کلی خود را از دست میدهد. این یعنی تا زمانی که گوشی از مد بیفتد، مشکلی از بابت باتری برایتان پیش نخواهد آمد.
میانردهای با امکانات هوش مصنوعی
وانپلاس همچنین نورد 4 را با پردازندهای قادر به انجام کارهای مبتنی بر هوش مصنوعی تبلیغ کرده. قابلیتهایی که این میانرده قادر به انجام آنهاست شامل خلاصهسازی فایلهای صوتی، خلاصهسازی نوتها و AI Linkboost میشود. نمونه آخر اتصال مجدد شبکهی موبایل را سریعتر از قبل انجام میدهد.
میانرده جدید وانپلاس همچنین از یک قابلیت هوش مصنوعی دیگر هم تحت عنوان AI Groupfie بهره میبرد. این قابلیت به صورت مصنوعی، چشم افراد در یک تصویر گروهی را تغییر میدهد. بدین ترتیب دیگر هیچکس درحال چشمک زدن نخواهد بود. این یعنی اگر شخصی به صورت اتفاقی در یک تصویر چشمک بزند، گوشی به کمک هوش مصنوعی این وضعیت را تغییر میدهد تا مجبور به ثبت یک عکس جدید نباشید.
سیستمعامل و رابط کاربری وانپلاس نورد 4
وانپلاس نورد 4 مطابق انتظار از اندروید 14 مبتنی بر رابط Oxygen OS 14.1 بهره میبرد. شرکت چینی اعلام کرده به مدت 4 سال از لحاظ نرمافزاری و به مدت 6 سال از لحاظ امنیتی از این گوشی پشتیبانی خواهد کرد. این یعنی گوشی مورد نظر تا سال 2030 از لحاظ امنیتی مشکلی نخواهد داشت. وانپلاس با این تصمیم، یک قدم به سامسونگ نزدیک شده که 7 سال از گوشیهایش به صورت نرمافزاری و امنیتی پشتیبانی میکند.
تاریخ رونمایی و عرضه
در بازار اروپا، وانپلاس نورد 4 با قیمت بسیار خوب 429 پوند یا 499 یورو برای مدل 12/256 گیگابایتی در دسترس قرار میگیرد. این در حالی است که مدل 16/512 گیگابایتی آن که قدرتمندترین مدل محسوب میشود، با قیمت 529 پوند یا 599 یورو به فروش میرسد. پیشخرید این گوشی هماکنون انجام میشود و کسانی هم که این گوشی را پیشخرید کنند، یک عدد نورد بادز 3 پرو را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد. همچنین در این صورت، 50 دلار تخفیف هم به کاربران داده خواهد شد. البته اگر به سراغ مدل 512 گیگابایتی بروند.
فروش رسمی میانردهی جدید وانوپلاس هم از تاریخ 8 آگوست آغاز میشود. یعنی 18 مرداد 1403. اینکه این گوشی وارد بازار ایران هم میشود یا خیر مشخص نیست. اما خیالمان آسوده است که شرکت چینی آن را منحصرا برای بازار چین در نظر نگرفته است. چون گفته میشود در بازار هندوستان، کاربران میتوانند از دو روز دیگر این گوشی را پیشخرید کنند. از 2 آگوست هم (12 مرداد) امکان خرید آن به صورت رسمی وجود خواهد داشت.
در بازار هندوستان، نسخههای 8/256 گیگابایتی، 12/256 گیگابایتی و 8/128 گیگابایتی با قیمت به ترتیب 33 هزار روپیه (395 دلار)، 36 هزار روپیه (430 دلار) و 30 هزار روپیه (360 دلار) به فروش میرسند. البته این قیمتهای دلاری صرفا از تبدیل واحد به دست آمدهاند و قیمت جهانی گوشی ممکن است کاملا متفاوت باشد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید