1%
  • 0/10

استودیو مون سازنده مجموعه بازی Ori مستقل شد

بازی No Rest For the Wicked به تنهایی تکمیل خواهد شد

استودیو مون سازنده مجموعه بازی Ori مستقل شد ۰ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ اخبار بازی کپی لینک
سازنده مجموعه بازی Ori

استودیو مون سازنده مجموعه بازی Ori اعلام داشت که مستقل شده و حقوق نشر مربوط به بازی No Rest For the Wicked را از تیک‌تو به دست آورده است.

استودیو مون (Moon Studios) در ابتدا بازی No Rest for the Wicked را به عنوان سومین پروژه خود پس از ساخت دو بازی Ori and the Blind Forest و بازی Ori and the Will of the Wisps در دسامبر 2023 معرفی کرد و پس از آن، این بازی در آپریل 2024 به صورت ارلی اکسس یا دسترسی پیش از موعد در استیم عرضه شد.

عرضه بازی به صورت ارلی اکسس روی استیم توسط پرایوت دیویژن (Private Division) صورت گرفت که واحد مستقل متعلق به کمپانی تیک‌تو (Take-Two Interactive) به شمار رفت و کارش در زمینه همکاری به منظور نشر بازی‌های مستقل، عناوین AA و به صورت کلی کمک به تیم‌های توسعه دهنده کوچک‌تر بود. پس از آن که پرایوت دیویژن در نوامبر 2024 توسط تیک‌تو فروخته شد، خریدار جدید تقریبا تمامی بازی‌های موجود و منتشر نشده پرایوت دیویژن را نیز خریداری کرد.

تنها استثنا به بازی No Rest for the Wicked اختصاص داشت که به گفته تیک‌تو، بخشی از این معامله به شمار نمی‌رفت زیرا آن‌ها هم‌چنان می‌خواستند خودشان به پشتیبانی از این بازی بپردازند. حال آن که در بیانیه جدید منتشر شده توسط سازنده مجموعه بازی Ori در استودیو مون، این توسعه دهنده هم‌اکنون کاملا به تیمی مستقل تبدیل شده و اظهار داشت: “ما حق نشر مربوط به بازی No Rest for the Wicked را به دست آورده که این موضوع اجازه می‌دهد برنامه‌های خود را بدون هیچ محدودیتی برای این بازی به مرحله اجرا برسانیم.”

در جریان یکی از رویدادهای داخلی استودیو نیز، آن‌ها اعلام داشتند که بازی به‌روزرسانی بزرگ بعدی خود را تحت عنوان The Breach دریافت می‌کند. این به‌روزرسانی در تاریخ 30 آپریل برابر 10 اردیبهشت 1404 منتشر شده و قرار است بزرگ‌ترین آپدیت بازی تا به امروز باشد. به گفته استودیو مون، به‌روزرسانی The Breach با مناطق، جناح‌ها، دشمنان و سلاح‌های جدید موجب گسترش کمپین بازی می‌شود. هم‌چنین جهان بازی را نیز عمیق‌تر کرده و وسعت آن را تا دو برابر افزایش می‌دهد.

تیم سازنده پس از این به‌روزرسانی، روی مورد بعدی کار خواهد کرد که قابلیت کوآپ با پشتیبانی از چهار نفر را به بازی اضافه می‌کند. هم‌چنین قرار است موسیقی جدیدی به آن افزوده شود که وظیفه آهنگسازی آن برعهده گرت کوکر (Gareth Coker) آهنگساز مجموعه بازی Ori خواهد بود.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments