کنسول پلیاستیشن 5 در زمان عرضه دارای بازیهای انحصاری خواهد بود
سردبیر بخش اخبار کوتاکو از انحصاریهای جدیدترین محصول سونی میگوید
با توجه به یکی از پادکستهای قدیمی وبسایت کوتاکو که سال گذشتهی میلادی منتشر شد، کنسول پلیاستیشن 5 در زمان عرضه دارای چند بازی انحصاری خواهد بود.
اوایل امروز صبح گزارشی در فضای مجازی منتشر شد که طبق آن ایکسباکس سری ایکس در زمان انتشار هیچ بازی انحصاری نخواهد داشت. در واقع مایکروسافت چندین بازی برای زمان عرضهی جدیدترین نسل کنسولهای خانگی خود در نظر گرفته است اما هیچ کدام به این کنسول نسل نهمی محدود نبوده و علاقهمندان میتوانند عناوین مورد بحث را روی دیگر پلتفرمهای ردموندیها (سیستم عامل ویندوز 10 و ایکسباکس وان) هم تجربه کنند. در چنین شرایطی، این سوال برای برخی علاقهمندان به بازیهای ویدیویی بهوجود آمده که سیاستهای سونی در زمان عرضهی کنسول پلیاستیشن 5 چه خواهد بود؟
برای پاسخ به این پرسش باید به سراغ یکی از پادکستهای قدیمی Kotaku Splitscreen برویم که اوایل دسامبر سال گذشتهی میلادی منتشر شده بود. جیسون شرایر (Jason Schreier)، سردبیر بخش اخبار کوتاکو، در این قسمت به صحبت دربارهی اطلاعاتی پرداخت که از چند منبع داخلی دریافت کرده بود. وقتی بحث بازیهای زمان عرضه نسل جدید پلیاستیشن به میان آمد، شرایر گفت کنسول بعدی سونی در زمان انتشار خود چندین انحصاری خواهد داشت که تنها برای همین دستگاه در دسترس قرار میگیرند. سردبیر بخش اخبار کوتاکو در ادامهی صحبتهای خود گفت در حال حاضر نمیتواند چیزی دربارهی آن بگوید اما در آینده گزارشهایی را پیرامون این موضوع منتشر خواهد کرد.
جیسون شرایر در بخش دیگری از همین پادکست به کنسول نسل نهمی مایکروسافت و بازیهای انحصاری در زمان عرضهاش پرداخت. شرایر گفت تاکنون هیچ اطلاعاتی دربارهی انحصاریهای زمان عرضهی مدل جدید ایکسباکس نشنیده است. او در ادامهی صحبتهای خود پیشبینی کرد ردموندیها احتمالا سیاستهای قبلی خود را ادامه داده و سعی میکنند بازیهای انحصاری را در اختیار طیف بیشتری از مخاطبان قرار بدهند؛ پیشبینی که اکنون میدانیم درست بوده است. اگر اطلاعاتی دربارهی سیاستهای مایکروسافت ندارید، باید بگوییم که این غول تکنولوژی طی چند سال گذشته تعدادی از مهمترین انحصاریهای کنسولی خود را برای سیستمعامل ویندوز منتشر کرده است.
با نگاهی گذرا به سیاستهای سونی و مایکروسافت برای نسل بعد بهخوبی میتوان تفاوتها را مشاهده کرد. در یک سمت ماجرا، سونی قرار میگیرد که به سیاستهای قدیمی خود پایبند مانده و هیچ تغییری در لوگوی پلیاستیشن بهوجود نیاورده و علاقهای هم به انتشار انحصاریهای جدیدترین کنسولش برای خانوادهی پلیاستیشن 4 ندارد. برای مثال میتوان به بازی Godfall، تازهترین ساختهی استودیوی گیرباکس، اشاره کرد که ظاهرا همزمان با عرضهی کنسول پلیاستیشن ۵ منتشر خواهد شد و قرار نیست برای کنسول نسل هشتمی سونی در دسترس قرار بگیرد.
در آنسوی ماجرا، مایکروسافت قرار میگیرد که سیاستهایش نسبت به آغاز نسل هشتم فرق کرده و سعی دارد با تکیه بر سرویس Games Pass کاربران بیشتری را به سمت خود جذب کند. نظر شما در این باره چیست؟ به نظر شما کدام یک در رسیدن به اهداف خود موفق خواهد بود؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید