سخنان رئیس پلی استیشن و بانجی درباره آینده و آغاز همکاری
سونی نسل نهم را داغتر از پیش کرد!
رئیس تیم پلی استیشن مثل همیشه خوش خبر بوده و به گفته او باید منتظر حرکات پیشرفتهتر از طرف سونی و برند پلی استیشن باشیم. نسل نهم روز به روز جذابتر میشود!
به گفته رئیس تیم پلی استیشن یعنی جیم رایان (Jim Ryan)، ما باید منتظر خرید استودیوهای دیگر توسط سونی، پس از خرید استودیو مطرح بانجی با قیمت ۳.۶ میلیارد دلار باشیم. این خبر جدید و هیجان انگیز از طرف کریستوفر درینگ (Christopher Dring) از اعضای وبسایت GameIndustry.biz منتشر شد. درینگ از زبان جیم رایان درباره خرید استودیوهای بیشتر در توییتر خود نوشت:
باید منتظر بیش از اینها باشیم.
طی مصاحبه کامل رایان و البته پیت پارسونز (Pete Parsons) مدیر عامل استودیو بانجی با این وبسایت که پس از انتشار توییت درینگ منتشر شد، رایان حرفهای بسیاری برای گفتن داشت. او طی این مصاحبه گفت:
حرکات بسیار بیشتری برای انجام دادن وجود دارد!
او همچنین به پیشرفت سرویسهای لایو و آرزوی سونی برای رشد یافتن فراتر از نام پلی استیشن صحبت کرد و پیشرفتهای آینده را با عبارت «پیشرفت فرای سرزمین تاریخی کنسول» تعریف کرد. رایان در این باره گفت:
من مدتهای بسیاریست برای پیشرفت جامعه پلی استیشن و پیشرفت فرای سرزمین تاریخی کنسول صحبت میکنم و این حرکات میتوانند شکلهای مختلفی به خود بگیرند. ما شروع به پیشرفت در دنیای مولتی پلتفرم کردهایم و شما نیز شاهد آن بودهاید. ما مسیری تهاجمی و رو به پیشرفت برای سرویسهای لایو در سر داریم و فرصت کار کردن و یادگیری از افراد با استعداد بانجی، پیشرفت در این مسیر را به شکلی قابل توجه سریع میکند.
پارسونز نیز در این میان سخنان امیدوار کنندهای برای طرفداران پلی استیشن داشت و درباره همکاری با سونی گفت:
ما در حال توسعه پروژههایی فراتر از بازی Destiny هستیم.
پارسونز همچنین همکاری میان بانجی و سونی را یک همکاری برای «ساخت» دانست که بدون شک میتوان برداشتهای بسیاری از آن داشت. سال ۲۰۲۲ در حالی که تنها یک ماه از آغاز آن گذشته سالی دیوانه وار بوده و تابدین لحظه شاهد خرید استودیوهایی بزرگ توسط غولهای صنعت بازی سازی بودهایم که شامل خریداری استودیو Zynga توسط تیکتو با قیمت ۱۲.۶ میلیارد دلار و خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت با قیمت باور نکردنی ۶۸.۷ میلیارد دلار میشوند. بدون شک بسیاری خرید بانجی توسط سونی را پاسخی به خرید اخیر مایکروسافت میدانند، با این حال درینگ ادعا دارد که سونی مدتها به دنبال خرید این استودیو بوده و در بهترین حالت پنج یا شش ماه است که درگیر خریداری بانجی هستند، از همین رو نمیتوان آن را پاسخی مستقیم به مایکروسافت دانست. درینگ در صفحه توییتر خود نوشت:
هدف سونی از خرید بانجی، کمک به پیشرفت توانایی خود در بازیهای مولتی پلتفرم و سرویسهای لایو است. در همین حین، سونی به لطف پتانسیل بالای بانجی، ظرفیتهای فنی خود در بخش تبدیل بازیها به فیلم و سریال را افزایش میدهد. قصد عقد این قرارداد در حدود پنج یا شش ماه پیش پایه ریزی شده است. این خرید را نمیتوان پاسخی به خرید زینگا توسط تیکتو یا خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت دانست.
درینگ همچنین گمان دارد که خرید بانجی توسط سونی میتواند باعث ورود سری بازی Destiny به دنیای فیلم و سریال شود. همانطور که مشاهده شده، سونی طی ماههای اخیر با ترکیب بازیهای انحصاری خود از جمله Uncharted، The Last of Us، Ghost of Tsushima و غیره با دنیای فیلم و سریال، سود کلانی کسب کرده، پس مشاهده Destiny در کنار این عناوین دور از انتظار نیست. رایان همچنین به وضعیت بد فضای کاری استودیو بانجی در گذشته اشاره داشت و اعلام کرد که رفع مشکلات فضای کاری این استودیو را به شدت جدی گرفته و اهمیت زیادی برای آن قائل است. رایان در این باره گفت:
ما استانداردهای بسیاری بالایی را برای خود و استودیوهایی که با ما همکاری دارند در نظر میگیریم. من از ابتدای مذاکرات درباره این موضوع حساسیت بسیاری نشان دادهام و باید بگویم که شگفت زدهام و استودیو بانجی و نحوه کنار آمدن با مشکلات توسط آنها را تحسین میکنم. بخشهای بسیاری وجود دارد که سونی باید در آنها از بانجی یاد بگیرد. انسان دوستی یکی از مهمترین موضوعات مذاکرات بوده که بر همه چیز تاثیر میگذارد.
سونی طی سالهای اخیر مشغول به خرید استودیوهای بسیاری بوده، پس منطقیست اگر فکر کنیم خرید بانجی آخرین قدم در مسیر پیشرفت آنها نیست. سونی طی سال ۲۰۲۱ پنج استودیو شامل Housemarque توسعه دهنده بازی Returnal، Bluepoint Games، Firespite، Nixxes و Valkyrie را خریداری کرده است. نظر شما درباره خرید بانجی توسط سونی و حرکات آینده آنها چیست؟ به نظر شما آینده سونی طی نسل نهم چگونه پیش میرود؟ منتظر نظرات شما هستیم.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید