لیستی از انیمه های معمایی برای طرفداران انیمه Tomodachi Game
دنیای معما و روان!
محبوبیت انیمه های معمایی روانشناختی روز به روز بیشتر شده و انیمه Tomodachi Game یکی از بهترین مثالهای این ژانر است.
با انتشار انیمه Tomodachi Game، به نظر نمیرسد تب ژانر انیمههای معمایی روانشناختی در صنعت به این زودیها از بین برود. ژانر معمایی همیشه یک ژانر محبوب در میان جامعه اوتاکوها بوده، عمدتاً به دلیل تم داستانی بسیار تیره تر آن در مقایسه با سریالهای عاشقانه و رنگارنگ. انیمه های معمایی روانشناختی میتوانند گسترهایی از سریالها Tokyo Ghoul تا Darwin’s Game را در خود گنجانده باشد و این سریالها تمایل دارند موضوعات عمیقتری را پوشش دهند.
یک موضوع محبوب در ژانر انیمه روانشناختی، بازی با ریسک بالا است. این نمایشها بینندگان را به لبه صندلیهایشان میکشاند در حالی که تماشاگر رقابت شخصیتهای مورد علاقهشان با یکدیگر برای زنده ماندن را تماشا میکند. با رسانه سرگرمی در معرفی لیستی از انیمه های معمایی که ارزش دیدن را داشته و در سبک انیمه Tomodachi Game هستند همراه باشید:
۱۱. Liar, Liar
تعداد اپیزودها: ۱۲
انیمه Liar Liar مفهوم اصلی تقریباً مشابهی با انیمه Tomodachi Game دارد. در جزیره آکادمی، دانشآموزان در بازیهایی برای جمعآوری ستارهها با هم رقابت میکنند و هدف آنها جمعآوری هفت ستاره است. دانشآموزان در طیف گستردهای از مسابقات شرکت کرده در حالی که از ترفندهای مختلف برای تلاش و ادعای پیروزی استفاده میکنند. حتی اگر مسابقات با خطرات مرگ یا زندگی تقویت نمیشوند، قهرمان داستان و نزدیکترین همراهانش دائماً در خطر هستند، زیرا برای پنهان کردن چند راز کلیدی باید پیروز شوند. یک انیمه مخلوط از ژانرهای مختلف، گاهی اوقات کمی زمین را آسان گرفته و نقاط قوت و ضعف شخصیتهای اصلی آن را میتوان به سختی مشخص کرد. با این حال، نمایش در بیشتر موارد یک سریال خوب است و باید بتواند تب کسی را برای نبردهای منطقی که از طریق بازیهای در اندازه واقعی ارائه میشوند، خنثی کند.
۱۰. Death Parade
تعداد اپیزودها: ۱۲
انیمه Death Parade نمونهای از یک بازی پرمخاطره در یک داستان است، دقیقاً شبیه به Tomodachi Game. اگرچه این داستان کمی بیشتر پیچ و تاب دارد، زیرا بازیکنان بازی در حال حاضر مردهاند. بازیکنان به Quindecim میرسند، میکدهایی که تعیین میکند اشخاص به بهشت یا جهنم بروند. این بازیها با تنش تغذیه میشوند و مطمئناً طرفداران انیمه های معمایی روانشناختی را در قسمت اول جذب میکند. در ابتدای ورود هر بازیکن، به شما گفته میشود که چه اتفاقی برای آنها افتاده و بعضا همدردی با آنها بسیار آسان میشود.
۹. Kakegurui
تعداد اپیزودها: ۲۴
دبیرستانی که اجازه قمار در محل را میدهد کمی دور از ذهن به نظر میرسد، اما در انیمه نه. داستان Kakegurui در آکادمی خصوصی Hyakkaou رخ میدهد، مدرسهای برای بچههای ثروتمند که قدرت دارند. به دلیل انبوه پولی که اکثر دانش آموزان دارند، تصمیم میگیرند با یکدیگر قمار کنند. البته اینها فقط هر نوع بازی قمار نیستند، اما گاهی اوقات بسیار خشن میشوند. در طول نمایش، بیننده با دانش آموزان مختلفی آشنا میشود که قمار را کمی بیش از حد جدی میگیرند.
۸. Darwin’s Game
تعداد اپیزودها: ۱۱
کانام سودو، شخصیت اصلی بازی داروین، برای انجام یک بازی موبایلی دعوت شده است اما هنگام بازی یک مار سبز به معنای واقعی کلمه از گوشی او بیرون میآید و گردنش را گاز میگیرد. این تجربه بیشتر مردم را از باز کردن دوباره موبایل باز میدارد. در قالب انیمه معمولی، کانام تصمیم میگیرد علیرغم آنچه قبلاً اتفاق افتاده است، بازی را ادامه دهد. بازی مانند هر بازی موبایل دیگری عمل میکند تا زمانی که حریف با چاقو در مقابل او ظاهر شود. بازیهای ارائهشده به کسانی که زنده میمانند، پاداش سخاوتمندانه میدهد که بازیها را بهطور باورنکردنی رقابتی میکند. مانند بازی توموداچی، بازی داروین قرار نیست آنقدر جدی گرفته شود و این انیمه سرگرمی و آشفتگی بیش از حد را به داستان سرایی فشرده اولویت میدهد.
۷. Psycho-Pass
تعداد اپیزودها: ۴۱
در حالی که Psycho-Pass یک انیمیشن در مورد بازیهای بقا نیست، بدون شک یکی از شناخته شدهترین انیمه های معمایی روانشناختی تا به امروز است. تعداد زیادی انیمه وجود ندارد که ژانرهای جنایی و روانشناختی را در هم آمیخته باشد، که باعث شد Psycho-Pass در بین طرفدارانی که به دنبال داستانی بالغ هستند، محبوب شود. اعضای عمومی همه از طریق سیستم سیبیل نظارت میشوند، که فعالیتهای مجرمانه افراد را تجزیه و تحلیل میکند و تعیین میکند که چقدر برای جامعه خطرناک هستند. این سیستم برای تبدیل ژاپن به مکانی امنتر و فیلتر کردن اعضای شرور جامعه استفاده میشود. این سریال به دنبال آکان تسونوموری و تجربیات او از کار در بخش ۱ است، یک واحد جنایی که وظیفه دستگیری یا اعدام افرادی با سطوح خطرناک روانی را دارد.
۶. Deadman Wonderland
تعداد اپیزودها: ۱۲
گانتا هنگام بازدید از یک شهربازی به نام Deadman Wonderland در سفر مدرسه خود، جهنم را ملاقات میکند. ناگهان، تمام کلاس او به قتل میرسد و تنها گانتا در امان است. انگار که روزش به طرز وحشتناکی سپری نشده بود، گانتا به خاطر جنایت متهم شده و به زندان منتقل میشود. با این حال، این زندان از نوع معمولی آن نیست. قلادهایی روی گردن گانتا گذاشته میشود که به آرامی سم را در طول روز تزریق میکند. تنها راه برای کاهش اثرات سم، مصرف “آب نبات” است، جایزهای که به کسانی داده میشود که در بازیهای بی رحمانهای که در زندان Deadman Wonderland رخ میدهد، برنده میشوند. طرفداران هنوز منتظرند تا فصل ۲ به واقعیت تبدیل شود.
۵. Danganronpa
تعداد اپیزودها: ۳۶
در حالی که Danganronpa بیشتر به عنوان یک فرنچایز از بازیهای ویدیویی شناخته میشود، یک سری انیمیشن بسیار محبوب نیز ایجاد کرده است. آکادمی خصوصی Hope’s Peak یک مدرسه معروف است که فقط بهترین دانش آموزان را میپذیرد، اما ماکوتو و همکلاسیهایش وقتی برای اولین بار به خانه جدید خود میرسند، هوشیاری خود را از دست میدهند. بعد از به هوش آمدن خود را در مدرسهای متروکه میبینند و متوجه میشوند که در واقع Hope’s Peak است. خرسی به نام مونوکوما ظاهر میشود و به دانش آموزان اطلاع میدهد که تنها راه فرار از آکادمی این است که همکلاسی خود را بکشید و گرفتار نشوید. Danganronpa با ارائه شوکهای منظم و کشتنهای خلاقانه، مخاطبان را در یک ترن هوایی غیرقابل پیشبینی مملو از دسیسه، هیجان و پیچش به جلو میبرد.
۴. The Future Diary
تعداد اپیزودها: ۲۶
یکی دیگر از موارد اضافه شده به زیر سبک بازی بقا، The Future Diary است که شهرت زیادی در جامعه انیمه دارد. هر یک از شرکت کنندگان در بازی باید یکدیگر را بکشند تا برنده شوند تا در نهایت فقط یک شرکت کننده باقی بماند. دستگاهی که همه آنها باید حمل کنند Future Diary نام دارد که توانایی جهانی برای پیش بینی آینده کاربر را دارد. با این حال، هر Future Diary بسته به کاربر، قدرتهای متفاوتی دارد. این دستگاه به شرکت کنندگان اجازه میدهد تا از قبل برنامه ریزی کنند و سعی کنند تا زمانی که ممکن است زنده بمانند، اما اگر Future Diary نابود شود، کاربر دیگر وجود نخواهد داشت. در حالی که این سریال به دلیل شخصیت قطبی و توسعه داستان ناامیدکننده، انتقادات زیادی را دریافت کرده اما Future Diary به خوبی به عنوان یک انیمه به سبک «مغز خود را خاموش کنید» کار میکند.
۳. Death Note
تعداد اپیزودها: ۳۷
تقریبا همه انیمه Death Note را میشناسند. این سری در حالی که داستانی از نوع بازی بقا نداشته، در درجه اول حول محور بازیهای ذهنی میچرخد که توسط لایت یاگامی و تجربه او با Death Note تحریک شده است. اگر نام کسی در کتاب نوشته شود، میمیرد. مالک حتی میتواند با جزئیات مرگ افراد را تنظیم کند. لایت تصمیم میگیرد از این قدرت برای خلاصی جهان از شر افراد شرور استفاده کند، اما قدرت او را تحت کنترل خود میگیرد. این سریال به دنبال بررسی مرگ مرموز جنایتکاران و سفر لایت با استفاده از Death Note است. در دنیای انیمه، هیچ نبرد موش و گربه به اندازه مبارزه لایت با L نمادین نیست و در بیشتر داستان به طور مساوی با هم مطابقت دارند.
۲. When They Cry
تعداد اپیزودها: ۱۰۰
اتفاق افتاده در سال ۱۹۸۳ در هینامیزاوا، این روستا جایی است که همه ساکنان آن یکدیگر را میشناسند. کیچی مابرا پس از نقل مکان به روستا به مدرسه محلی منتقل میشود و به زودی با چهار همکلاسی دوست می شود. همه چیز عادی به نظر میرسد و کیچی زندگی نسبتاً معمولی خود را آغاز میکند. این تا زمانی ادامه داشته که راز چند قتل برای کیچی آشکار میشود. قابل درک است که او در این مورد از دوستان خود سؤال میکند و در کمال تاسف با دشمنی و سکوت مواجه میشود. سوء ظن کیچی بیشتر میشود زیرا دوستانش شروع به رفتارهای عجیب و مخفیانه میکنند و بنابراین باعث میشود کیچی تلاش کند تا بفهمد که در دهکده چه میگذرد. مهم است که توجه داشته باشید این انیمه معمایی چندین آرک را پوشش میدهد و در ابتدا ممکن است گیج کننده باشد. هر قسمت تجربه خودش را دارد و شخصیتها در طول سریال بیش از پیش به جنون فرو میروند.
۱. No Game, No Life
تعداد اپیزودها: ۱۲
یکی از محبوب ترین انیمههای isekai در تمام دوران ها، No Game, No Life سورا و شیرو، گیمرهای چیره دستی را دنبال میکند که به Disboard احضار میشوند، دنیایی که همه چیز توسط بازیها تعیین میشود. آنها توسط خدای این قلمرو به چالش کشیده میشوند، که می خواهد ثابت کند که آنها معصوم نیستند. در طول ۱۲ قسمت (و یک فیلم پیش درآمد با حضور شخصیتهای دیگر)، No Game, No Life در طیف وسیعی از نبردهای خلاقانه منطقی که حول بازیهای آشنا میچرخد، میگذرد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید