سرعت شارژر ۲۴۰ واتی ریلمی هوش از سرتان میبرد
شارژ ۰ تا ۱۰۰ این گوشی فقط ۱۲ دقیقه زمان میبرد
ریلمی به تازگی از گوشی ریلمی GT5 240W رونمایی کرده که قادر است در مدت زمان بسیار کوتاهی، باتری این گوشی را از ۰ تا ۱۰۰٪ شارژ کند.
این روزها شرکتهای تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند برای اینکه پرچمدارشان قادر به نگهداری شارژ باشد، از باتری با ظرفیت بالا استفاده میکنند که غالبا هم ظرفیت آنها به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد. در بسیاری از مواقع سرعت شارژر این گوشیها ۶۷ وات یا کمتر است اما در مواقعی خاص، مثل برخی از گوشیهای شیائومی شاید سرعت شارژر به ۱۲۰ وات هم برسد. اما ریلمی کار متفاوتی انجام داده و روی یک گوشی با باتری ۴۶۰۰ میلیآمپر ساعتی، از شارژر ۲۴۰ واتی استفاده کند.
باتری به کار رفته در ریلمی GT5 دو سلولی با ظرفیت ۲۳۰۰ میلیآمپر ساعت برای هر سلول است که از ۹ لایه خنککننده بهره میبرد تا در فرایند شارژ شدن توسط این شارژر قدرتمند و سریع داغ نکند و مشکلی برایش پیش نیاید. همچنین تعداد لایههای محافظتی برای حفاظت از باتری این گوشی هم به ۶۰ میرسد که اصلا عدد کمی نیست. ریلمی به کاربران اطمینان داده این شارژر سریع اصلا باعث کاهش عمر سریع باتری نشده و بعد از ۱۶۰۰ بار چرخهی کامل شارژ، همچنان توانسته ۸۰٪ ظرفیت خود را حفظ کند که دو برابر بیشتر از میزانی است که بسیاری از شرکتهای دیگر ادعا میکنند.
این شارژر سریع ریلمی در تستهای صورت گرفته توانست در مدت ۱۲ دقیقه و ۱۰ ثانیه، گوشی پرچمدار این شرکت چینی را کاملاً شارژ کند در حالی که خود ریلمی اعلام کرده بود مدت زمان مورد نیاز برای شارژ این محصول ۱۰ دقیقه است که البته این تفاوتها در بررسی و ادعای شرکت عادی است. با این رکورد استثنائی، همچنان یک گوشی دیگر وجود دارد که سریعتر از ریلمی GT5 شارژ شود و آن، ریلمی GT3 با ثبت رکورد ۱۱ دقیقه است. GT3 هم از باتری و هم شارژر با ظرفیت و سرعت مشابه بهره میبرد.
نکتهی قابل توجه اینجاست که گوشی در دمای اتاق ۲۳ درجهی سانتی گراد شارژ شد و توانست خیلی خوب، روی دما مدیریت داشته باشد. البته اندکی گرم شد که کاملاً طبیعی است اما هیچوقت داغ نکرد. خود شارژر هم گرم شد اما نه به اندازهای که از حد خارج شود.
اینطور که به نظر میرسد، شرکتهای بزرگ چینی توانستهاند راه حل تولید شارژر سریع باکیفیت در کنار باتری پرظرفیت را پیدا کنند؛ مجموعهای که باعث میشود هم باتری در کوتاهترین زمان ممکن شارژ شود و هم اینکه عمر مفید خود را بعد از گذشت سالها، حفظ کند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید