نیازی به یکی از ویژگیهای گیمپلی Red Dead Redemption 2 در ادامه آن نیست
سیستم اخلاقیات
یکی از ویژگیهای گیمپلی Red Dead Redemption 2 لزومی ندارد تا در نسخه ادامه این مجموعه حضوری دوباره داشته باشد.
عنوان Red Dead Redemption 2 پلیرهای خود را در سال 1899 آمریکا و در آستانه طلوع عصر صنعتی قرار میدهد. آرتور مورگان شخصیت اصلی این بازی به همراه گنگ ون در لین در حال تلاش هستند تا به زندگی خود به عنوان یاغی ادامه دهند اما شرایط به طور مداوم سختتر میشود. آرتور همچنین در روند داستان با شیاطین درونی خود و اخلاقیات در حال نبرد است.
همین موضوع سبب شده تا یکی از ویژگیهای گیمپلی Red Dead Redemption 2 به سیستم اخلاقیات اختصاص داشته باشد که اعمال نیک و بدی که شخصیت آرتور انجام میدهد را ثبت و رهگیری کند. با این حال این سیستم فاقد برخی از نکات کلیدی که باید باشد است. به همین دلیل شاید بهتر است راکاستار (Rockstar Games) لزوما این سیستم را در بازی بعدی این مجموعه بازنگرداند.
در حالت کلی، سیستم اخلاقیات بسیار ساده است. اعمال خوب انجام دهید باعث میشود آرتور، پایانبندی خوشایند بازی را دریافت کند و اگر اعمال بد انجام دهید سبب میشود با پایانبندی بد آن مواجه شوید. با این حال مشکلات وقتی خود را نشان میدهند که به تعریف از اعمال خوب و بد بپردازیم و همین موضوع سبب میشود شرافت و رذالت دارای بار چندان سنگینی نباشند.
کشتن حیوانات مشکلی به همراه ندارد اما برخی از حیوانات، ویژه بوده و برای مثال کشتن اسب و یا سگ سبب میشود آرتور امتیاز منفی در این سیستم دریافت کند. گرفتن شرافت و یا همان امتیاز مثبت نیز به طور مضحکی آسان است. به سادگی با دیدار یک شهر شلوغ به مانند سینت دنیس (Saint Denis) و احوالپرسی با افراد، امتیاز مثبت دریافت میکنید. همچنین کارهای روزمرهای در کمپ انتظار شما را میکشند انجام دادن آن بسیار ملالآور است. بازیها نباید گیمرها مجبور نمایند تا با انجام دادن کارهای روزمره پیش پا افتادهای مانند جابجایی یونجه و خرد کردن هیزم، امتیاز شرافت به دست بیاورند که در نوع خود، امری بسیار والا و معنوی است.
به طور کلی پلیرها به سمت افزایش سطح شرافت خود سوق داده میشوند اما برای افرادی که میخواهند بخش تاریک و شیطانی خود را در آغوش بگیرند نیز مزایایی تعبیه شده است. این موضوع شامل افزایش نرخ دراپ آیتمهای مختلفی نظیر تونیکهای Dead Eye، الکل، تنباکو و سلاحهای سرد میشود. در مقابل هنگامی که شرافت آرتور بالا باشد علاوهبر دریافت پایانبندی خوشایند، روی لباسها و سایر آیتمهای درون فروشگاه، تخفیف میگیرد.
رستگاری یکی از مضامین اصلی این مجموعه محسوب میشود. در بازی Red Dead Redemption 2 شخصیت آرتور باید با گذشته خشونتبار خود دست و پنجه نرم کرده تا بتواند به نوعی در آخرین روزهای زندگی خود در گنگ ون در لین به رستگاری دست پیدا کند. این سوالی است که پلیرها باید در هنگام تجربه بازی و روزهای آخر آرتور در حالی که فرصتهای برای انجام کارهای خوب به دست میآورد به آن بیاندیشند.
این موضوع جزوی از تکنیک داستانسرایی “نشان بده، حرفش را نزن” محسوب میشود که نیازی به یک سیستم اخلاقیات ناقص ندارد. به جای به تصویر کشیدن آن در مکانیزم گیمپلی، اجازه دهید مخاطب خودش شاهد آن باشد که یک کاراکتر به درک درستی از اخلاقیات اعمالی که انجام میدهد برسد و متوجه شود که دستیابی به رستگاری میتواند یک گزینه باشد.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید