مدیر سابق نینتندو آمریکا به شرکت Gamestop میپیوندد
رجی دوستداشتنی پس از تقریبا یک سال استراحت، دوباره به عرصهی مدیریت باز میگردد
آقای Reggie Fils-Aimé مدیر سابق شعبهی آمریکا شرکت نینتندو به طور رسمی به شرکت Gamestop خواهد پیوست.
فروشگاههای زنجیرهای گیماستاپ که برای سالهای طولانی، مشهورترین فروشگاه کنسولها، بازیهای ویدیویی و محصولات مرتبط با آنها بودند، در یک سال گذشته درگیر مشکلات متعددی شده است. مشکلاتی که باعث شدند تا این شرکت دست به تعدیل نیرو و حتی تعطیلی برخی مراکز خود بزند. حالا این شرکت اعلام کرد که «رجی فیز امی» قرار است عضو هیئت مدیره شود تا در رفع این مشکلات به آنها کمک کند.
رجی نزد علاقهمندان به صنعت بازیهای ویدیویی، به عنوان مدیر سابق شعبهی آمریکا در شرکت نینتندو شناخته میشود. او در بازهی زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۹ یعنی شانزده سال، مدیریت شعبهی آمریکا را بر عهده داشت و در کنار «ساتورو ایواتا» فقید و «شیگرو میاموتو» دوران درخشانی را در کارنامهی نینتندو رقم زدند. امی، فروردین ماه امسال از سمت خود کنارهگیری کرد. حالا و پس از یازده ماه او دوباره به عرصهی مدیریت باز میگردد.
هدف گیماستاپ از استخدام فیز ایمی، بازگشت وضعیت شرکت به حالت پایدار و پایان یافتن مشکلات اخیر است. گیماستاپ به جز او، دو نفر دیگر را هم به عضویت هیئت مدیرهی خود در میآورد. نفر اول Bill Simon که به عنوان مدیر اجرایی، سی سال سابقه در امور خردهفروشی و فروشگاهی دارد و نفر دوم J.K. Symancyk که مدیرعامل و رئیس اجرایی شرکت PetSmart (شرکت تولید محصولات مختلف برای حیوانات خانگی) بوده است. فیز ایمی دربارهی پیوستن خود به این شرکت توییتی هم منتشر کرد و گفت:
صنعت گیمینگ به یک گیماستاپ سالم و پر جنب و جوش نیاز دارد. من منتظرم تا بخشی از هیئت مدیرهی گیماستاپ باشم و کمک کنم تا این اتفاق رخ دهد.
مدیر اجرایی گیماستاپ آقای George Sherman هم در بیانیهی جدایی نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد.
احیای هیئت مدیره و تغییرات مدیریتی که امروز اعلام شدند، یک نقطهی عطف مهم در دگرگونی گیماستاپ را نشان میدهد، همان طور که ما به تحول استراتژی کاری شرکت برای موفقیت بلند مدت ادامه میدهیم.
هر کدام از آنها بسیار شایسته هستند و تجربهی قابل توجه و مناسبی را برای تغییراتمان به ارمغان میآورند.
همزمان با پیوستن این سه نفر، گیماستاپ از خروج چهار نفر از هیئت مدیرهی خود خبر داد. اقدامی که در راستای تغییرات اخیر است. باید دید که آیا این تغییرات درون سازمانی میتواند این فروشگاه مشهور را از باتلاق خارج کند یا خیر. فروشگاهی که به واسطهی گسترش پلتفرمهای دیجیتالی و خریدهای درونبرنامهای به چنین وضعیتی افتاده و ارزش هر واحد از سهامش از ۵۶ دلار در ابتدای نسل هشتم، به ۳.۷ دلار رسیده است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید