مایکروسافت ظاهرا به دنبال تصاحب دیسکورد است
ردموندیها دست بردار نیستند!
طبق گزارشی که روی خروجی وب سایت Bloomberg قرار گرفته، شرکت آمریکایی مایکروسافت در تلاش برای تصاحب دیسکورد است.
دیسکورد، یک نرمافزار برقراری ارتباط است که در ۲۰۱۵ میلادی رسما عرضه شد و طی چند سال اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفت. از ویژگیهای بارز آن میتوان زمان پاسخگویی کم، ارتباط متنی میان دو کاربر و تماس صوتی و تصویری بین دو یا چند کاربر را نام برد. به این موارد باید سرورهای رایگان را هم اضافه کرد که در واقع چت رومهایی با قابلیت ارتباط متنی و صوتی هستند. دیسکورد برای پلتفرمهای مختلف از جمله رایانههای شخصی و سیستم عاملهای اندروید و iOS در دسترس بوده و تا جولای ۲۰۱۹ میلادی موفق شده بود بیش از ۲۵۰ میلیون کاربر را به سمت خود جذب کند. کاربران معمولا از این نرم افزار برای برقراری ارتباط صوتی حین تجربهی آنلاین بازیها استفاده میکنند.
با توجه به گزارشی که ساعاتی قبل روی خروجی وب سایت Bloomberg قرار گرفت، شرکت آمریکایی مایکروسافت به دنبال تصاحب دیسکورد است. بهطور دقیقتر، ردموندیها طی چند وقت اخیر مشغول مذاکره با مدیران Discord Inc بودهاند تا این شرکت را به زیرمجموعههای خود اضافه کنند. اینطور که به نظر میرسد، غول تکنولوژی مبلغ ۱۰ میلیارد دلار را پیشنهاد کرده است. اگرچه رقم پیشنهادی بسیار وسوسهانگیز محسوب میشود، باید به دو نکته توجه داشت: نکتهی اول اینکه در گذشته آمازون و اپیک گیمز سعی کرده بودند دسکورد را به تصاحب خودشان در بیاورند و حتی مذاکراتی انجام شد اما راه به جایی نبردند؛ نکتهی دوم و پایانی هم اینکه طبق شنیدهها، مدیران دیسکورد ترجیح میدهند شرکتشان از حالت سهامی خاص خارج شده به حالت سهام عام دربیاید. در نتیجه، احتمال اینکه مایکروسافت موفق شود چندان زیاد نیست.
شبکههای اجتماعی از طریق دریافت تبلیغ برند یا یک مجموعهی خاص کسب درآمد میکنند اما چنین چیزی برای دیسکورد صادق نیست. مدیرعامل Discord Inc معتقد است تبلیغات برای کاربران ایجاد مزاحمت میکند. عدم نمایش تبلیغات از یک سو باعث راحتی کاربران شده اما از سوی دیگر، ضرر هنگفتی را برای Discord Inc به همراه داشته است. نرم افزار دیسکورد در حال حاضر ۱۲۰ میلیون کاربر ماهانه دارد که رقم قابلتوجهی است. با اینحال، تعداد کمی از کاربران حاضر به پرداخت هزینه و خرید اشتراک ویژه هستند؛ موضوعی که باعث شده Discord Inc یک شرکت سودده نباشد. با وجود چنین مشکلی، خرید دسکورد میتوانست اقدام مثبتی برای مایکروسافت باشد.
تیم ایکسباکس طی سالهای اخیر سعی کرده مزایای استفاده از Game Pass را روی کنسولهای ایکسباکس و رایانههای شخصی افزایش دهد تا افراد بیشتری تمایل به خرید اشتراکهای آن داشته باشند. ایکسباکس در صورت نهایی شدن تصاحب دیسکورد توسط مایکروسافت میتواند اشتراک ویژهی آن را با اشتراک گیم پس باندل کند؛ اقدامی که احتمالا Discord Inc را به مرز سوددهی خواهد رساند.
مایکروسافت چند ماه پیش زنیمکس مدیا را با پرداخت ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خریداری کرد. این اقدام باعث شد بسیاری از فرنچایزهای محبوب مانند دووم، ولفنشتاین و الدر اسکرولز به تصاحب ردموندیها دربیایند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید