ساگیری در انیمه Hell's Paradise
1%
  • 0/10

شخصیت ساگیری در انیمه Hell’s Paradise: نابغه تائو

ساگیری قبل از اینکه خود بداند، دارای قدرت تائو بود.

شخصیت ساگیری در انیمه Hell’s Paradise: نابغه تائو ۰ ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

از بین همه اعضای هنگ پیش‌آهنگ، شخصیت ساگیری (Sagiri) در انیمه Hell’s Paradise بهترین و بیشترین درک را از تائو (Tao) دارد. در اینجا ما دلیل اینکه چرا ساگیری به عنوان نابغه تائو معرفی شده است را بررسی می‌کنیم.

قسمت‌های اصلی انیمه Hell’s Paradise با معرفی سیستم تائو شروع شد. اعضای هنگ پیش‌آهنگ، که در انیمه به عنوان آسائمون (Asaemon) شناخته شده‌‌اند، با یک نیروی مرموز به نام تائو که اعضای لورد تنسن (Lord Tensen) آن را دارا هستند، روبه‌رو می‌شوند. این قدرت برای اعضای آسائمون، ناشناخته و مبهم است. ساگیری در انیمه Hell’s Paradise پس از گابیمارو (Gabimaru)، مهمترین نقش را دارد. یامادا آسائمون ساگیری (Yamada Asaemon Sagiri) برای گابیمارو، که در اصل به عنوان قویترین شخصیت انیمه شناخته شده است، یک تهدید محسوب می‌شود.او از قدرت بسیاری برخوردار است و این قدرت بر اعضای دیگر آسائمون نیز پوشیده نیست.

به عنوان یک سامورایی جلاد از قبیله یامادا (Yamada)، آموزشی که ساگیری در زمینه شمشیرزنی دیده است بسیار سخت بوده است. به این دلیل که از آسائمون‌ها انتظار می‌رود آنقدر در شمشیرزنی مهارت داشته باشند تا بتوانند اهداف خود را تنها با یک ضربه تند تیغه شمشیر، گردن بزنند. این توانایی مخصوص قبیله سامورایی یامادا است که با عنوان آسائمون شناخته شده‌اند. براساس فلاش بک زندگی ساگیری که در قسمت دوم انیمه می‌بینیم، او با بزرگ شدن در کنار پدرش، رئیس قبلی قبیله یامادا، و دیدن توانایی بی‌نقص او در شمشیرزنی و یادگیری آن، به عنوان یکی از با مهارت‌ترین آسائمون‌ها شناخته شد. ساگیری به این نکته اشاره کرد که پدرش خود را از هرگونه احساس، هنگام قطع گردن مجرمان، تهی می‌کرد، تا بتواند به جنایتکار آرامش‌بخش‌ترین مرگ را هدیه دهد. ساگیری به یاد می‌آورد که یکبار پدرش باید گردن یک نقال را می‌زد. آن مجرم از پدر ساگیری خواست تا در حین اینکه یک داستان را نقل می‌کند گردنش زده شود. پدر ساگیری همین کار را انجام داد. علی‌رغم اینکه گردنش زده شده بود اما او همچنان به نقل کردن ادامه داد تا اینکه داستانش تمام شد و سپس جان داد. او حتی متوجه نشد که گردنش زده شده بود. ضربه‌ای بی نقص، بدون درد و خالی از هرگونه احساس. اما ساگیری در Hell’s Paradise بر خلاف پدرش از قدرت بسیار کمتری برخوردار بود و آن قاطیت خالی از احساس را، هنگام اعدام یا در حین جنگ برای کشتن دشمن را نداشت.

 دو تن از همکاران او، ایزن (Eizen) و گنجی (Genji)، تردید ساگیری را به درک جنسیتیشان از زنان نسبت دادند و می‌گفتند که تردید او از زن بودنش نشات می‌گیرد و زنان به صورت ذاتی احساساتی هستند و جایی در میدان جنگ ندارند. با این حال، هردوی آنها پس از ورود به جزیره شینسنکیو (Shinsenkyu) و دیدن توانایی‌های ساگیری حرفشان را پس گرفتند. گنجی قبل از مرگش، شمشیرش را به نشانه معذر‌ت‌خواهی به ساگیری داد زیرا قبل از آن به او گفته بود که چون زن است هرگز نمی‌تواند یک جنگجوی قدرتمند باشد.

 قبل از انتخاب جنایتکارانی که باید به جزیره شینسنکیو می‌رفتند، ساگیری در مقابل سه جنایتکار که باید آنها را گردن می‌زد، قرار گرفت اما در کشتنشان تردید داشت؛ سپس در حالی که با رویاهای کابوس‌واری که میدید و عذاب وجدانی که داشت، مبارزه می‌کرد توانست سر هر سه را از بدنشان جدا کند.

 با این وجود گابیمارو، به ساگیری کمک می‌کرد تا بتواند خود را به عنوان کسی که هم از احساسات غنی است و هم نیرومند نیز هست بپذیرد. از این رو، گابیمارو مانند یک کاتالیزور برای رشد شخصیتی او بود. گابیمارو، به عنوان کسی که روحیات مشترکی با ساگیری دارد و با خشونت درون خود در حال مبارزه است، برای ساگیری مانند یک آینه عمل می‌کند و برعکس.

در قسمت سوم انیمه Hell’s Paradise، هنگامی که گابیمارو نمی‌تواند ضربه آخر را به ساگیری بزند و در حال سرزنش کردن خود بابت آن است، ساگیری به او می‌گوید که علی‌رغم زندگی وحشیانه‌ای که داشته است، او به خوبی توانسته احساساست خود را حفظ کند. انتخاب مسیری متفاوت و تردید او در کشتن، حتی با اینکه به عنوان گابیماروی پوچ شناخته شده است، نشانه ضعف نیست بلکه نشانه قدرت است.

 کلید درک پتانسیل و قدرت عظیم ساگیری در درک او از تضادهای درونی‌اش نهفته است. یعنی پذیرش خود، آنگونه که هست. این همان چیزی است که باعث می‌شود او بتواند راه میانه را طی کند. به همین ترتیب زمانی که درک ساگیری از تضادهای درونی‌اش بیشتر می‌شود، در مبارزات بعدی‌اش، شاهد افزایش اعتماد به نفس او در کشتن موجودات و افراد هستیم.

 ساگیری در انیمه Hell’s Pradise زمانی که تمرکز شدیدی دارد، ذهنش به امواج اقیانوس تشبیه می‌شود. تشبیه ذهن او به دو دلیل جالب است: تجسم ذهن به عنوان آب متحرک و همچنین سخنان فیلسوف چینی، لائوتسه (Lao Tzu)، که گفته است: پارادوکس عجیب روان بودن آب، باعث می‌شود تا قادر باشد به سنگ سخت غلبه کند. در ادامه، لائوتسه می‌افزاید: هرچیزی که روان و نرم باشد می‌تواند بر هرچیزی که سفت و سخت است غلبه کند.

این دقیقا همان چیزی بود که می (Mei) تلاش می‌کرد به گابیمارو و همراهانش، زمانی که با یک دوشی (Doshi) رو به رو شدند، بفهماند. آن هم این بود که کلید استفاده از قدرت تائو، درک قسمت‌های متضاد نهفته در درون انسانهاست.

ساگیری در انیمه Hell’s Paradise کسی بود که مدت‌ها قبل از معرفی رسمی تائو در انیمه، ضعف‌ها و قدرت‌های درونی خود را پذیرفته بود؛ به همین خاطر حتی قبل از اینکه خود بداند، آن قدرت را داشت، پس به عنوان نابغه تائو شناخته می‌شود.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments