برای اولین بار در تاریخ؛ گلکسی S25 شاید به پردازنده مدیاتک مجهز شود
اینطور که از گزارشات پیداست، ظاهرا سامسونگ میخواهد برای اولین بار در تاریخ پرچمداران سری گلکسی S25 را به پردازنده ساخت مدیاتک مجهز کند.
بهتازگی شایعهای نسبتاً عجیب از کرهی جنوبی مطرح شده است. شایعهای که ادعا میکند این شرکت در نظر دارد از پردازندههای مدیاتک دایمنسیتی برای سری گلکسی S25 استفاده کند. پرچمدارانی که قرار است ژانویه سال آینده سامسونگ از آنها رونمایی کند.
نه فقط پردازندههای مدیاتک، بلکه پردازندههای مدیاتک دایمنسیتی (احتمالاً دایمنسیتی 9400) در کنار اسنپدراگون 8 نسل 4 و اگزینوس 2500 سامسونگ. بنابراین، اگر این شایعه تحقق یابد (که احتمالش خیلی کم است)، پرچمداران نسل بعدی از برند کرهای ممکن است در بازارهای مختلف با سه پردازنده متفاوت در دسترس قرار بگیرند. اتفاقی که در تاریخ این شرکت بیسابقه خواهد بود.
اما این موضوع به هیچ وجه قطعی نیست. در این شایعه امروز هم اشارهای به قطعیت این اتفاق نشده است. این یعنی سامسونگ شاید در نهایت چنین تصمیمی نگیرد. اما دلیل منطقی این حرکت احتمالی به شایعات پیرامون افزایش قیمت کوالکام برای اسنپدراگون 8 نسل 4 و بازدهی نهچندان خوب اگزینوس 2500 بازمیگردد.
چرا سامسونگ میخواهد از پردازنده مدیاتک در سری گلکسی S25 استفاده کند؟
شایعات حاکی از آنند که اسنپدراگون 8 نسل 3 حدود 190-200 دلار قیمت دارد. در حالی که 8 نسل 4 ممکن است به ازای هر واحد تا 260 دلار قیمت داشته باشد. بازدهی اگزینوس 2500 در حال حاضر حدود 40 درصد است. اما برای شروع تولید انبوه به 60 درصد نیاز است. با این حال، سامسونگ قصد دارد تا آگوست این مشکل را بهبود بخشد. اما اگر وضعیت همینطور بماند، استفاده از تراشههای مدیاتک در سری گلکسی S25 اصلا دور از انتظار نخواهد بود.
اگر بازدهی اگزینوس پایین بماند و با توجه به اینکه پردازنده پرچمدار بعدی کوالکام بسیار گران خواهد بود، سامسونگ ممکن است به افزودن مدیاتک به سری گلکسی S25 روی آورد. یا حداقل از نام مدیاتک به عنوان یک تاکتیک مذاکره با کوالکام استفاده کند. این تصمیم ممکن است به سامسونگ کمک کند تا هزینههای تولید خود را کاهش دهد و همچنین تنوع بیشتری به محصولات خود بدهد. با این حال، تا زمانی که اطلاعات رسمی منتشر نشود، باید با احتیاط به این شایعات نگاه کرد. در نهایت، تصمیم نهایی سامسونگ به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل بازدهی تولید و هزینههای مرتبط با هر یک از پردازندهها میشود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید