یک چهارم افراد به گوشیهای هوشمند اعتیاد دارند
آمارها نشان داده است که از هر چهار نفر یکی به گوشیهای هوشمند اعتیاد دارد.
اگرچه گوشیهای هوشمند از بسیاری جهات زندگی ما را سادهتر کردهاند اما از تاثیر مخرب آنها مثل حواسپرتی، اضطراب و بیخوابی روی کاربران نمیتوان چشمپوشی کرد.
بر اساس آماری که منتشر شده یک چهارم افراد زیر ۲۵ سال به استفاده از موبایل اعتیاد دارند.
بر اساس گزارشی که در مجله BMC Psychiatry منتشر شده، حدود 23 درصد از افراد در سنین 25 سال یا کمتر، بیشترین زمان خود را صرف کار کردن با این دستگاهها میکنند.
براساس این مطالعه، در میان افرادی که به استفاده از گوشی هوشمند اعتیاد دارند، نسبت به سایرین بیشتر ممکن است دچار افسردگی، اضطراب و کیفیت ضعیف خواب شوند.
محققان کالج کینگ لندن یافتههای خود را بر اساس آنالیز 41 مطالعه مختلف انجام دادهاند و دادههای 41،871 شرکت کننده را بررسی کردند.
بر اساس گزارش گاردین، افرادی که به استفاده از گوشیهای هوشمند اعتیاد دارند، الگوهای عاطفی و رفتاری مشابهی با افراد معتاد دارند. البته مطالعات بیشتری لازم است تا مشخص شود آیا گوشیهای هوشمند به تنهایی باعث اعتیاد میشوند یا اینکه عوامل دیگری در اعتیاد آور بودن این دستگاهها دخیل است.
آنها دریافتند که نوجوانان 17 تا 19 ساله به احتمال زیاد با گوشی هوشمند خود رابطهای ناکارآمدی دارند. در بین این گروه سنی، زنان بیشتر از مردان با این مساله روبهرو هستند.
محققان همچنین انواع دیگری از اعتیادهای رفتاری مرتبط با استفاده از گوشی هوشمند را از جمله اعتیاد به اینترنت، فیس بوک، خرید اجباری، سیگار کشیدن و استفاده از الکل کشف کردهاند.
البته باید به این نکته اشاره کرد که هیچ معیار تشخیصی برای اعتیاد به گوشی هوشمند وجود ندارد.
بر اساس گزارش محققان، افرادی که به استفاده از گوشیهای هوشمند اعتیاد دارند از برخی اختلالات از جمله اضطراب هنگام عدم دسترسی به تلفن یا غفلت از فعالیتهایی که شامل گوشی هوشمند نمیشود، رنج میبرند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید