1%
  • 0/10

اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 اینجاست؛ میانرده‌ها به سطح پرچم‌دارها می‌رسند

پردازنده‌ای قدرتمند با هسته‌ی Cortex-X4

اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 اینجاست؛ میانرده‌ها به سطح پرچم‌دارها می‌رسند ۰ ۰۲ فروردین ۱۴۰۳ اخبار فناوری کپی لینک
اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3

اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 پردازنده جدید و بسیار قدرتمند با هسته X4 است که کوالکام به تازگی از آن رونمایی کرده است.

کواکلام ساعاتی پیش از پردازنده میانرده‌ی جدیدش رونمایی کرد. اما این میانرده با تمام میانرده‌های قبلی فرق دارد. پردازنده‌ی جدید که اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 نام دارد، تراشه‌ای است فوق‌العاده قدرتمند که نسخه پیشرفته‌تر پردازنده‌ای محسوب می‌شود که خود آن پردازنده هم در حد و اندازه‌های خودش نظیر نداشت.

تراشه جدید کوالکام پردازنده‌ای است که می‌تواند مرز بین گوشی‌های میانرده و بالارده را کم‌رنگ‌تر کند. از قدرت بالای این تراشه همین کافی است که قادر به انجام کارهای هوش مصنوعی هم هست. این یعنی توانایی پردازشی و گرافیکی فوق‌العاده‌ای دارد.

مشخصات فنی اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3

طبق گفته‌های کوالکام، این پردازنده 15% از لحاظ پردازشی و 45% از لحاظ گرافیکی در مقایسه با نسل قبلی خود پیشرفت داشته است. تمام این‌ها در حالی است که مصرف انرژی آن با کاهش 5 درصدی مواجه بوده است.

این اولین تراشه‌ی سری اسنپدراگون 7 است که از هوش مصنوعی مولد پشتیبانی می‌کند. بدین ترتیب امکانات هوش مصنوعی به گوشی‌های میانرده هم خواهند آمد. این پردازنده از طیف وسیعی از مدل‌های زبانی وسیع و مدل‌های بصری بزرگ از جمله Baichuan-7B و Llama 2 و Gemini Nano و Zhipu ChatGLM پشتیبانی می‌کند. قابلیت‌های هوش مصنوعی یادشده از لحاظ بصری، تجربه‌ی خوبی را برایتان فراهم می‌کنند.

اسنپدراگون 7 پلاس نسل 3 تراشه‌ای است 4 نانومتری که از یک هسته‌ی Cortex-X4 با فرکانس 2٫8 گیگاهرتز، 4 هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس 2٫6 و 3 هسته‌ی Cortex-A520 با فرکانس 1٫9 گیگاهرتز بهره می‌برد. با این فرکانس‌ها، قطعا سرعت پردازشی این تراشه برای یک گوشی میانرده عالی خواهد بود.

مودم 5G X63 با فناوری FastConnect 7800 هم سرعت اینترنت بالایی را برای شما فراهم می‌کنند. این تراشه همچنین از نمایشگرهایی با کیفیت 4K با رفرش‌ریت 60 هرتز و کیفیت +QHD با رفرش‌ریت 120 هرتز و رفرش‌ریت متغیر از 1 تا 240 هرتز پشتیبانی می‌کند. تا 24 گیگابایت رم از نوع LPDDR5X و حافظه داخلی UFS 4.0 را هم می‌توان در کنار این پردازنده درون یک گوشی قرار داد.

اولین شرکت‌هایی که قرار است از این تراشه در یکی از گوشی‌هایش استفاده کند وان‌پلاس و سپس ریلمی و شارپ هستند.




مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments