1%
  • 0/10

سونی برای خرید بزرگ بعدی خود آماده می‌شود

کدام بازی‌ساز به پلی استیشن ملحق می‌شود؟

سونی برای خرید بزرگ بعدی خود آماده می‌شود ۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ اخبار بازی کپی لینک
خرید بعدی سونی

شواهد امر گویای این موضوع است که سونی با گسترش و تقویت تیم‌ حقوقی شرکت، خود را برای خرید بزرگ بعدی آماده می‌کند.

بعد از شکست مایکروسافت در نسل هشتم به خاطر کمبود بازی‌های انحصاری ارزشمند، اهمیت گسترش استودیوهای زیرمجموعه ایکس باکس و پلی استیشن برای همگان آشکار شد. از این رو، در آستانه شروع نسل جدید، مایکروسافت و سونی آرام آرام با تصاحب بازی‌سازهای متعدد، تعداد استودیوهای خود را افزایش دادند. در همین راستا، اوایل سال جاری میلادی بود که خبر خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد توسط ردموندی‌ها حسابی غوغا به پا کرد و در ادامه ژاپنی‌ها نیز استودیوی بانجی، خالق سری هیلو، را تصاحب کردند.

در نگاه اول، به نظر می‌رسید که روند تصاحب کمپانی‌ها به پایان رسیده، اما با گذشت زمان هر دو شرکت اعلام کردند که این خریدها همچنان ادامه خواهد داشت. برای مثال، سونی مدتی پیش مالکیت استودیوهای مهمی از جمله هاوس‌مارک و بلوپوینت گیمز را به خود اختصاص داد و بعدها استودیوی مستقل خانم جید ریموند به نام Haven را نیز خریداری کرد. گفتنی است که چند روز پیش پروسه خرید استودیو بانجی و هیون نهایی و تکمیل شد.

اگر خاطرتان باشد، آقای جیم رایان، مدیر ارشد بخش سرگرمی‌های تعاملی شرکت سونی، در ماه‌های گذشته اعلام کرده بود که فارغ از تکمیل قرارداد با بانجی، خریدهای بیشتری در سال ۲۰۲۲ میلادی در راه هستند و طبق معمول، جامعه‌ پلی‌استیشن به مرور گسترش خواهد یافت. حال بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، به نظر می‌رسد که سونی با استخدام یک وکیل متخصص در زمینه قوانین سیاست عمومی و آنتی‌تراست، قصد گسترش تیم حقوقی خود را دارد تا برای خریدهای بزرگ بعدی آماده شود.

ماجرا از این قرار است که ساعاتی پیش آقای گریگوری مک‌کوردی، رئیس ارشد تیم حقوقی شرکت اوبر، در پروفایل لینکدین خود با انتشار بیانیه‌ای رسما اعلام کرد که به جمع خانواده بزرگ پلی استیشن ملحق شده است. او با اشاره به جذابیت دنیای بازی‎‌های ویدیویی، اذعان داشت که ماجراجویی جدیدی را در شرکت سونی در پیش دارد. مک‌کوردی در این باره می‌گوید:

دنیای بازی‌های ویدیویی بسیار جذاب بوده و این یک ماجراجویی جدید برای من به شمار می‌رود. زمانی که من در شرکت مایکروسافت بودم، خاطرم می‌آید که این کمپانی کنسول ایکس باکس را به بازار عرضه کرد تا به رقابت با سونی بپردازد.

گریگوری مک‌کوردی در گذشته به عنوان رئیس ارشد تیم حقوقی در بخش فعالیت‌های آنتی‌تراست کمپانی تاکسی‌رانی اوبر فعالیت می‌کرد. او در این کمپانی مشکلات پرونده‌های قضایی مربوط به اذعام تیم‌ها و خرید شرکت‌های دیگر را برطرف می‌کرد و در حوزه رفع مشکل ضد انحصار تخصص بالایی دارد. بدین ترتیب، سونی گریگوری مک‌کردی را به عنوان وکیل برتر ضد انحصار و سیاست عمومی خود انتخاب کرده است.

موضوع رفع مشکل قوانین سیاست عمومی و آنتی‌تراست در ایالات متحده آمریکا برای شرکت‌های بزرگ از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به همراه دپارتمان عدالت آمریکا قراردادها و خریدهای بزرگ را به طور دقیق بررسی می‌کنند. این دو سازمان نگران افزایش قدرت یک کمپانی هستند و با توجه به اینکه صنایع این کشور بیش از همیشه متمرکز و یکپارچه شده‌، برای مقابله با سوء اقدامات احتمالی، باید ابعاد و نتایج قراردادها را ارزیابی کنند. بر اساس قوانین ایالتی آمریکا، اگر این دو سازمان قراردادهای بزرگ را تایید نکنند، آن معامله علی‌رغم توافق طرفین به کلی لغو می‌شود.

بر این اساس، در صورت خرید یک کمپانی، لازم و ضروری است که تیم حقوقی شرکت‌ها بتوانند سازمان‌ کمیسیون تجارت فدرال آمریکا و دپارتمان عدالت آمریکا را به خوبی قانع کنند. با توجه به این موضوع، به نظر می‌رسد که سونی پیش از اینکه خرید بعدی خود را علنی کند، به گسترش تیم‌ حقوقی خود را پرداخته تا در آینده با مشکلات مختلفی روبه‌رو نشود. البته، نکته قابل توجه این است که به طور معمول، معامله‌های بزرگ توسط این دو سازمان نظارتی بررسی می‌شود که ظاهرا خرید بعدی شرکت سونی نیز بزرگ و احتمالا تاریخی خواهد بود.

در رابطه با خرید بعدی سونی شایعه‌های زیادی مطرح شده است. برای مثال، چند وقت پیش گزارش‌هایی مبنی بر خرید کوجیما پروداکشنز توسط پلی استیشن به گوش رسید که البته برخی از فعالان صنعت بازی‌های ویدیویی با این گمانه‌زنی مخالف بودند. بعدها، گزارشی در خصوص خرید استودیو فرام‌سافتور در سراسر فضای مجازی به چشم خورد که صحت آن همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. جف گراب، ژورنالیست وب‌سایت معروف گیمزبیت، بر این باور است که خرید بعدی سونی بسیار بزرگ‌ خواهد بود.

ناگفته نماند که بر اساس گزارش‌های پیشین، احتمالا شرکت الکترونیک آرتز هدف بعدی غول‌های صنعت بازی و تکنولوژی خواهد بود. رسانه فایننشال تایمز مدعی است که شرکت سونی یکی از گزینه‌های احتمالی برای خرید EA و تمامی استودیوها و بازی‌های آن به شمار می‌رود، اما در کنار ژاپنی‌ها، شرکت‌های بزرگ دیگر از جمله تنسنت، گوگل، اپل، آمازون و نتفلیکس نیز پیشنهادهایی برای خرید الکترونیک آرتز ارائه کرده‌اند.

در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با خرید بعدی شرکت سونی چیست؟ به نظر شما، ژاپنی‌ها این بار به سراغ تصاحب کدام بازی‌ساز معروف می‌روند؟ با توجه به این خریدها، سرنوشت صنعت بازی‌های ویدیویی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟ فراموش نکنید که نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی به اشتراک بگذارید.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments