ماجرای گلکسی نوتهایی که منفجر میشدند
بزرگترین شکست سامسونگ در تولید گوشی
انفجار گوشیهای گلکسی نوت در سال ۲۰۱۶ یکی از موضوعاتی است که در تاریخ فعالیت سامسونگ نقطه ضعف این کمپانی بهشمار میرود.
همه شرکتهای بزرگ دنیا علیرغم موفقیتهایشان، شکستهایی را نیز تجربه کردهاند که در سابقه فعالیتشان نقطه ضعفی بهشمار میرود. سامسونگ هم از این قاعده مستثنی نیست.
سال ۲۰۱۶ سامسونگ سری گلکسی نوت ۷ را تولید و روانه بازار کرد و این گوشیها که از سری گوشیهای پرچمدار این شرکت به شمار میرفت در ابتدای عرضه با استقبال خوبی همراه شد و فروش خوبی را هم داشت تجربه میکرد که زمزمههایی در مورد انفجار و آتش گرفتن این گوشیها به گوش رسید. در ابتدا گفته میشد که استفاده از گوشی هنگام شارژ باعث آتش گرفتن گوشیها شده است اما تعداد این حوادث کمکم در حال زیاد شدن بود.
سامسونگ در ابتدا سکوت اختیار کرد و مدام شنیده میشد که مشکل از گوشیها نیست و استفاده نادرست از این دستگاهها باعث بروز چنین اتفاقاتی شده است که اتفاقی عجیب باعث شد تا موضوع آتش گرفتن گلکسی نوت ۷ به موضوع داغ و پردردسری برای سامسونگ تبدیل شود.
در پرواز خط هوایی Southwest Airlines یکی از همین گوشیهای سامسونگ آتش گرفت و دردسر سامسونگ تازه از اینجا شروع شد. کمکم آتش گرفتن گوشیهای نوت سامسونگ به سرتیتر خبرها تبدیل شد و نهتنها موضوع به نگرانی برای کاربران تبدیل شد که دستمایه شوخیها و تمسخر سامسونگ در شبکههای اجتماعی نیز شد.
اینجا بود که شرکتهایی مثل اپل هم از موضوع استفاده کرده و شروع به دستانداختن و تمسخر سامسونگ کردند. در این شرایط سامسونگ مجبور شد تا بیانیهای منتشر و از انتشار خبرهای بد و نادرست در این رابطه جلوگیری کند.
در این شرایط سامسونگ اعلام کرد که فقط تعداد کمی از گوشیهای سری نوت مشکل دارند، این کاربران میتوانند با مراجعه به دفاتر خدمات پس از فروش سامسونگ اقدام به تعویض گوشیهایشان با دستگاههای که باتری متفاوتی دارند، کنند. اما موضوع خیلی پیچیدهتر شد و گزارشها از انفجار و آتش گرفتن گلکسی نوت ۷ بیشتر بهگوش میرسید.
در این اوضاع سامسونگ فراخوان داد و از همه کاربران خواست تا گوشیهای گلکسی نوت را به فروشگاههای سامسونگ تحویل دهند تا جلوی فاجعهای که حالا شعلههایش بسیار گسترده شده بود را بگیرد. اما اینجا مشکلات دیگری دامن این کمپانی کرهای را گرفت؛ بعضی از کاربران گوشیهای گلکسی نوت را پس نمیدادند و این قضیه باعث نگرانی بیشتر غول کرهای میشد.
بهاین ترتیب بود که سامسونگ اقدام به انتشار یک بهروزرسانی کرد که فرآیند شارژ گوشیهای گلکسی نوت ۷ غیرفعال میشد و براین اساس بود که کاربران مجبور شدند گوشیهای دستشان را به کمپانی سامسونگ برگردانند تا دچار سانحه نشوند.
همین مشکل در سال ۲۰۱۶ باعث شد تا سامسونگ با ضرر مالی ۹ میلیارد دلاری دستوپنجه نرم کنند و ظاهرا بزرگترین ضرروزیانی است که تابهامروز دامن این کمپانی بزرگ کرهای را گرفته است.
اما بعدها مشخص شد که باتری موجود در سری اول گوشیهای گلکسی نوت ۷ مشکل عایق داشت و باعث اتصال کوتاه میشد. سامسونگ در سری دوم گوشیهایش باتری را با تامینکننده دیگری همکاری کرد که این باتریها هم با مشکل داغ شدن بیش از حد مواجه بودند و باز هم آتش میگرفتند.
تمام این اتفاقات باعث شد تا سامسونگ تا بهامروز حتی در سری گلکسی اسهایش از شارژ سریع یا همان فست شارژ استفاده نکند و از فناوریهای قدیمی و شارژ معمولی بهره ببرد که بهنظر میرسد تجربه بد گذشته باعث شده تا سامسونگ برای استفاده از فناوریهای جدید دستبهعصاتر حرکت کند تا مبادا دوباره با مشکلات گذشته مواجه شود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید