انتشار بازیهای بزرگ در سرویسهای اشتراکی منطقی است؟
مدیر سابق پلیاستیشن توضیح میدهد
مدیر سابق پلی استیشن به تازگی توضیحاتی در رابطه با حضور بازی های بزرگ در سرویس های اشتراکی ارائه کرده است.
چند سالی است که سرویسهای اشتراکی پا به عرصه صنعت بازیها گذاشته و با توجه به تنوع بالای بازیها و هزینه نسبتا ناچیز آنها، میلیونها بازیکن از امکانات آن استفاده میکنند. در این میان، برخی از بازیسازها از این سرویسها حمایت کرده و آن را به نفع حوزه ویدیو گیم میدانند و از طرفی، برخیها به شدت از آن و شیوه کسبوکار انتقاد میکنند.
حال در تازهترین خبرها، ساعاتی پیش شاون لیدن، مدیر سابق بخش سرگرمیهای تعاملی شرکت سونی و رئیس سابق استودیوهای جهانی پلی استیشن، در گفتوگویی اعلام کرده که سرویس های اشتراکی اغلب برای توسعهدهندگان مستقل و بازی های کوچک مناسب است. به گفته او، این سرویسها نمیتوانند به خوبی از سازندگان بازیهای بزرگ با بودجه کلان (AAA) پشتیبانی کنند.
بر اساس اظهارات شاون لیدن، افرادی که قصد دارند بازیهای متنوعی را تجربه کنند، عضویت در این سرویسها گزینه خوبی است، اما در مجموع، این سرویسها برای عناوین کوچک با بودجههای محدود مناسب است. با این حال، بازیهای AAA در صورت عرضه در این سرویسها، نمیتوانند بودجه ساخت خود را جبران کنند که در این حالت به ضرر سازنده و ناشر خواهد بود.
جالب است بدانید مدیر کنونی بخش سرگرمیهای تعاملی شرکت سونی نیز با این دیدگاه همنظر بوده و به همین خاطر، هیچ کدام یک از عناوین انحصاری و بزرگ سونی از روز نخست عرضه به سرویس پلی استیشن پلاس اضافه نمیشوند. سونی مدعی است که اگر بازیها از ابتدا به این سرویس راه یابند، کیفیت آنها ناخواسته کاهش مییابد.
در این میان، برخی از مدیرها، بازیسازها و تحلیلگرها معتقد هستند حد وسط برای پایداری سرویسهای اشتراکی و توجیه آنها لازم است؛ به طوری که عناوین بزرگ چند ماه پس از انتشار به طور رایگان در اختیار مشترکین قرار بگیرد. در این صورت، بخشی از بودجه ساخت آنها به واسطه فروش در هفتهها و ماههای اول عرضه جبران میشود.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید