1%
  • 0/10

تامین ۵ میلیون پورت VDSL در کشور ۴۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد

یک میلیون پورت VDSL تا پایان سال واگذار می‌شود

تامین ۵ میلیون پورت VDSL در کشور ۴۳۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد ۰ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ اخبار فناوری کپی لینک
مدیرعامل مخابرات پورت VDSL

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در یک نشست خبری آنلاین اعلام کرد که برای تامین ۵ میلیون پورت اینترنت VDSL با سرعت ۲۵ مگابیت، به سرمایه‌گذاری ۴۳۰۰ میلیارد تومانی نیاز است.

مجید صدری در این نشست خبری با اشاره به اقدامات و برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه تلفن ثابت و اینترنت اعلام کرد:

«مطابق با اهداف شبکه ملی اطلاعات، ایجاد ۵ میلیون پورت اینترنت با سرعت بالای ۲۵ مگابیت بر ثانیه با فناوری VDSL و FTTH باید در دستور کار قرار گیرد که با برآورد صورت گرفته نیاز به سرمایه‌گذاری ۴۳۰۰ میلیارد تومان دارد و در صورت موافقت هیات مدیره و سهامداران، این پروژه را برای کلان شهرها اجرایی می‌کنیم.»

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین از نصب ۵۵۰ هزار پورت VDSL تا پایان خردادماه در تهران و قم خبر داد و گفت:

«زیرساخت‌های لازم برای این موضوع فراهم شده و ظرف دو ماه این پروژه به مرحله اجرا می‌رسد و تا پایان سال یک میلیون پورت VDSL آماده واگذاری خواهد شد.»

به گفته‌ی صدری، ۲۹۰ هزار درخواست دریافت VDSL در پرتال مخابرات تهران ثبت شده و هشت هزار خط نیز در قم تحویل داده شده است و تا پایان خرداد این تعداد در قم به ۷۹ هزار مشترک می‌رسد.

وی درباره‌ی مشکلات عملیات توسعه فناوری VDSL به تامین برق برای کافوهای نوری و نیز صدور مجوز برای عملیات حفاری فیبر اشاره و اظهار امیدواری کرد که به زودی این مسائل برطرف شود.

بر اساس گزارش وی، میانگین سرعت اینترنت ADSL حدود ۸ مگابیت بر ثانیه است که در فناوری VDSL میانگین این سرعت به ۴۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد.

به گفته‌ی صدری، ترافیک داخلی شبکه اینترنت مخابرات در سال گذشته حدود ۱۰ درصد بود که امسال به ۳۰ درصد نسبت به ترافیک خارجی رسیده است.

وی با اشاره به رشد ۱۵۵ درصدی ترافیک بین‌الملل و رشد ۲۱۰ درصدی ترافیک داخلی طی ماه‌های اخیر اعلام کرد که به صورت روزانه، ۱۱۰ درصد افزایش مصرف اینترنت در سال ۹۸ توسط مشتریان مخابرات انجام شده است.

به گزارش مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، ۲۹ میلیون مشترک تلفن ثابت در کشور وجود دارد و ۵۱ هزار و ۴۰۰ روستا به ارتباط تلفن ثابت و ۱۵ هزار روستا از طریق مخابرات به اینترنت متصل هستند و ۱۶۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور برقرار است.

صدری همچنین اعلام کرد که بیش از ۱۳ هزار کیلومتر فیبرنوری در سال ۹۸ از طریق تولیدات یکی از شرکت‌های تولید کابل در کشور انجام شد. در همین حال در خصوص تولید مودم نیز با یک شرکت داخلی همکاری داریم و در زمینه باتری نیز در سال ۹۸ حدود ۶۰ میلیارد تومان باتری برای مراکز مخابراتی از یک شرکت داخلی خریداری شده است.

صدری با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد تجهیزات استفاده شده در شبکه مخابراتی در سراسر کشور با استفاده از تولید داخل خریداری و استفاده شده است، اظهار امیدواری کرد که در سال جهش تولید، بتوان با شتاب بیشتری پروژه‌های تولید داخل را پیش برد.




نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments