با توجه به اقدامات اخیر کمپانیهای سازنده گوشی هوشمند، در آینده شاهد معرفی و عرضه دستگاههایی خواهیم بود که از نمایشگر تاشو (مانند گلکسی زد فلیپ) یا صفحه نمایش رولی مانند پروژه شکست خورده شرکت ال جی یعنی LG Rollable، پشتیبانی خواهند کرد.
به تازگی اطلاعاتی منتشر شده است که با توجه به این اطلاعات گفته میشود که به زودی شرکت TCL یک دستگاه به بازار عرضه خواهد کرد که به طور همزمان از نمایشگر تاشو و رولی پشتیبانی خواهد کرد، بر اساس این موضوع شما در ابتدا یک گوشی هوشمند در دست خواهید داشت و در هنگام باز کردن صفحه نمایش آن، این گجت به یک فبلت تبدیل خواهد شد و در صورت نیاز به نمایشگری بزرگتر با استفاده از فناوری صفحه نمایش رولی، این دستگاه به یک تبلت 10 اینچی تبدیل خواهد شد.
این گوشی هوشمند Fold ‘n Roll نام خواهد داشت و این گجت جزو یکی از چند دستگاه معرفی شده است که شرکت TCL در حال کار روی آن بوده و به زودی شاهد عرضه آن خواهیم بود. این کمپانی مدت زمان زیادی است که از نمایشگرهای DragonHinge و صفحه نمایشهای منعطف استفاده میکند، اما تا به امروز شاهد معرفی و عرضه گوشی هوشمند تاشو یا رولی از این کمپانی نبودیم و تنها در سال گذشته یک مدل از تبلت تاشو این کمپانی در دسترس تعدادی از منابع معتبر قرار گرفت. در سال گذشته در برنامه YouTube افرادی بسیاری نسخه ارسال شده از تبلت تاشو این کمپانی یعنی Tri-folding را به نمایش گذاشتند، این دستگاه از سه بخش تشکیل شده و دارای یک نمایشگر 10 اینچی بود. مدیر کل بازاریابی جهانی کمپانی TCL یعنی Stefan Streit، از اقدامات آینده این کمپانی اطلاع دارد و این شخص تایید کرد که این شرکت قصد دارد تا تمام طراحی گوشیهای تاشو و رولی خود را اتمام برساند و به زودی این دستگاهها را معرفی کند، به علاوه این شخص تایید کرد که کمپانی TCL روی تولید یک دستگاه تاشو تمرکز کرده و این احتمال وجود دارد تا گجت جدید این شرکت در اواخر سال جاری یک گوشی تاشو به بازار عرضه کند.
با توجه به گفتههای Stefan Streit، این احتمال وجود دارد که اولین دستگاه تاشو شرکت TCL که به صورت رسمی معرفی و عرضه میشود با طراحی گوشی Tri-fold، تبلت تاشو یا گجت Fold ‘n Scroll شباهتی نداشته باشد، اما این موضوع تایید شده است که در آینده تمام گوشیهای هوشمند از نمایشگر تاشو یا رولی پشتیبانی خواهند کرد. این شخص تایید کرد که در آینده گوشیهای هوشمند بسیاری با نمایشگرهای تاشو و رولی توسط TCL به بازار عرضه خواهد شد و به همین دلیل روی این پروژه سرمایه گذاری بسیار زیادی صورت گرفته است. هدف اصلی دستگاههای تاشو، قرار دادن یک تبلت در جیب کاربران است، یکی از مشکلاتی که دستگاه تاشو سامسونگ یعنی Galaxy Z Fold 2 دارد، این است که ضخامت این دستگاه بسیار زیاد بوده و همچنین دستگاه بسیار سنگینی است. با توجه به این مشکلات، نمیتوان به راحتی این گجت را در جیب قرار داد، اما گوشی Mate X2 شرکت هواوی به داشتن طراحی منحصر به فرد توانسته است که این مشکل را تا حدودی برطرف کند.
کمپانی TCL، این موضوع را میداند که احتمال شکست خوردن گوشیهایی مانند Tri-fold و تبلتهای تاشو وجود دارد و علت آن هم این است که کاربران علاقه دارند تا گجتی سبک و نازک را در دست بگیرند، اما احتمال شکننده بودن دستگاه مورد نظر وجود دارد. گوشی Fold ‘n Roll دارای یک لولا بوده تا با استفاده از آن گوشی هوشمند 6.87 اینچی را به فبلت 8.85 اینچی تبدیل کند، به علاوه در صورت نیاز با استفاده از فناوری صفحه نمایش رولی این گجت به یک تبلت 10 اینچی تبدیل میشود. ضخامت بخشی از نمایشگر این دستگاه از بخش دیگر بسیار کمتر بوده و به طور کلی میتوان گفت که ضخامت این گجت 1.5 برابر یک گوشی هوشمند معمولی است، ناگفته نماند که ضخامت Tri-fold بسیار زیاد بوده و به اندازه قرار دادن سه گوشی هوشمند روی هم ضخامت دارد و این موضوع میتواند یکی از دلایل لغو تولید این گجت باشد.
گجت Fold ‘n Roll فعلا قابل خرید نبوده و در دسترس کاربران قرار ندارد، اما اگر این دستگاه تولید و به بازار عرضه شود میتواند باعث متمایز شدن این کمپانی از دیگر شرکتهای تولید کننده گوشیهای هوشمند تاشو مانند سامسونگ، هواوی و… شود. شرکت TCL، دلیل اینکه گوشیهای هوشمند تاشو و رولی را به صورت رسمی معرفی نمیکند، مشخص کرد؛ با توجه به گفتههای مدیر عامل این کمپانی، علت اصلی تولید نکردن انبوه یک دستگاه تاشو و رولی این است که آنها قصد دارند تا بیشتر با سلیقه کاربران آشنا شوند و با قرار دادن طراحیهای اولیه در دسترس کاربران و مشخص شدن مشکلات گجتهای تولید شده، در آینده دستگاهها منحصر به فردی را تولید کنند.
برخی از کاربران بر این باورند که تولید نمونههای اولیه و قرار دادن آنها در دسترس کاربران باعث میشود تا به برند TCL آسیب برسد و این کمپانی از نظر مالی ضرر کند. در واقع این شرکت قصد ندارد که مانند سامسونگ همیشه در تمام بخشهای تکنولوژی اولین باشد، بلکه این شرکت قصد دارد تا در بخش گوشیهای هوشمند تاشو و رولی بهترین گجت را تولید و در دسترس کاربران قرار دهد و این موضوع علت اصلی تولید و عرضه نمونههای اولیه است. برخی از دیگر کمپانیها روی تولید نمایشگر دوم برای گوشیهای هوشمند تاشو تمرکز کردهاند و شرکت TCL بر این باور است که به علت رقابتی بودن این صنعت، احتمال اینکه کاربران از گجت تولید شده ناراضی باشند، وجود دارد و به همین دلیل این کمپانی قصد ندارد به سرنوشت شرکت LG دچار شود. با توجه به نظرات تعدادی از کاربران این موضوع کاملا صحیح است و برای مثال میتوان به صفحه نمایشهای تاشو گوشیهایی مانند Mate X و FlexPai اشاره کرد، زیرا هیچ محافظ مناسبی روی نمایشگر قرار ندارد و بخشی که باعث تاشو شدن نمایشگر میشود دارای یک خط بسیار واضح است. به علاوه شرکت هواوی به همین دلیل تصمیم گرفت تا یک دستگاه تاشو تولید کند و از طراحی گوشی Galaxy Z Fold سامسونگ تقلید کند.
چندی پیش شرکت TCL، اعلام کرد که این احتمال وجود دارد تا برخی از کاربران علاقهای به استفاده از نمونههای اولیه نداشته باشند، اما این کمپانی تایید کرد که در زمان معرفی و عرضه نسخه اصلی توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب خواهد کرد. TCL قصد دارد تا یک دستگاهی فراتر از یک گوشی هوشمند تولید کند، مدیر بخش بازار یابی TCL، بر این باور است که تولید نمایشگرهای تاشو عمودی برای استفاده از در گوشیهای هوشمند نمیتواند یک طرح موفق باشد و سامسونگ با انجام دادن این موضوع و قرار دادن چنین نمایشگری در گوشی Galaxy Z Flip ریسک بزرگی انجام داد، کمپانی TCL بر این باور است که به زودی میتواند از چنین فناوریهایی مانند تکنولوژی نمایشگر رولی در ساعتهای هوشمند نیز استفاده کند.
شرکت اصلی یعنی TCL CSOT که صفحه نمایشهای تاشو و پنلهای تلویزیون تولید میکند، در گذشته نمایشگرهای تاشو بسیاری را به دیگر شرکتها فروخته است. این کمپانی به قدری در تولید صفحه نمایشهای تاشو مهارت دارد که ادعا کرده است که میتواند برای هر گجتی که دارای نمایشگر است، صفحه نمایش تاشو تولید کند. شرکت TCL، اعلام کرد که وارد شدن به صنعت گوشیهای هوشمند تاشو و رولی همانند تغییر کردن خودروهای معمولی به خودروهای برقی است و ابتدا باید آزمایشهای بسیاری روی نسل اولیه گجت مورد نظر انجام شود، گجتهایی که تحت عنوان نمونههای اولیه در دسترس تعدادی از کاربران قرار گرفته است، کاملا از طراحی نوآورانه پشتیبانی میکنند.
به تازگی این کمپانی سه دستگاه جدید به نامهای 20L+، 20L و20PRO 5G را معرفی کرده است و کاربران میتوانند نسخه پایه این سری را با قیمت 229 یورو (277 دلار)، نسخه پلاس را با قیمت 269 یورو (325 دلار) و گوشی گران قیمت سری 20 که جانشین سری 10 سال گذشته است را با قیمت 549 یورو (664 دلار) خریداری کنند، با توجه به قیمتهای این گجتها میتوان گفت که شرکت TCL گوشیهای اقتصادی مناسبی برای کاربران معرفی کرده است. این کمپانی گوشیهای سری 20 خود را به فناوری تلویزیونهای این شرکت مانند NXTVISION مجهز کرده و از قابلیت فیلتر کردن نور آبی پشتیبانی میکند، به علاوه تاکید اصلی TCL بر کیفیت نمایشگر گوشیهای سری 20 بوده، اما متاسفانه تمام این نمایشگرها از نرخ تازه سازی 60 هرتزی پشتیبانی میکنند.
یکی دیگر از ویژگیهای نمایشگر، دید طبیعی نام دارد که در صورت استفاده از عینکهای آفتابی رنگها تیره یا به اصطلاح شسته شده (کم رنگ) دیده نمیشوند و تایید شده است که این نمایشگر خستگی چشم را 80 درصد کاهش میدهد. به جزء بخش نمایشگر، شرکت TCL دوربینها را نیز ارتقا داده و در هر سه دستگاه قابلیت پشتیبانی از درگاه microSD را قرار داده است. این دستگاهها هر کدام به صورت یک گوشی هوشمند معمولی شناخته شدهاند و از فناوریهای جذابی مانند گوشی Fold ‘n Roll پشتیبانی نمیکنند، بنظر شما در آینده این کمپانی میتواند به یکی از بزرگترین تولید کنندههای گوشی هوشمند تاشو یا رولی تبدیل شود؟
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید