انیمه سریالی وان پیس
1%
  • 0/10

تفاوت‌های انیمه سریالی وان پیس با مانگای آن

احساساتی که از طریق جوهر بر روی کاغذ منتقل نمی‌شود!

تفاوت‌های انیمه سریالی وان پیس با مانگای آن ۰ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ مقالات جانبی انیمه کپی لینک

لحظاتی در مانگای داستان فوق العاده جذاب و شگفت انگیز وان پیس (One Piece) به تصویر کشیده شده است که نمایش آن در انیمه بسیار تاثیرگذارتر و نفس گیرتر بوده است. بر همین اساس، ما نیز در ادامه این مطلب، به بررسی تفاوت‌های انیمه سریالی وان پیس با مانگای آن می‌پردازیم.

وان پیس به عنوان یکی از برترین و شناخته شده ترین انیمه‌های حماسی و فانتزی به شمار می‌رود که تا به امروز، طراحی و نوشته شده است. این انیمه که در اصل بر اساس مانگای ایچیرو اودا (Eiichiro Oda) ساخته شده است، دارای سبک هنری بسیار منحصر به فرد و دنیایی فوق العاده گسترده است که در آن، شمار زیادی شخصیت‌های رنگارنگ و متفاوت از هم، وجود دارند. خط داستانی این مانگا، مملو از لحظات شادی آور، صحنه‌های دلخراش و غم انگیز، و همچنین سکانس‌های اکشن فراوانی است که به بهترین نحو ممکن به تصویر کشیده‌اند و به همین خاطر نیز، با وجود آنکه سال‌های زیادی از انتشار اولین قسمت‌های آن می‌گذرد، اما با این حال، روز به روز به طرفداران آن، نه تنها در ژاپن، بلکه در سراسر جهان، اضافه می‌شود. با وجود همه این‌ها، مسلم است که در طراحی همه این صحنه‌ها بر روی کاغذ، محدودیت‌هایی وجود دارد. به طور قطع، داستان اودا در مانگا نیز به صورت خارق العاده‌ای روایت می‌شود، اما با این حال، لحظاتی در مانگای داستان فوق العاده جذاب و شگفت انگیز وان پیس به تصویر کشیده شده است که نمایش آن در انیمه بسیار تاثیرگذارتر و نفس گیرتر بوده است. از این رو، ما نیز در ادامه این مطلب، به بررسی تفاوت‌های انیمه سریالی وان پیس با مانگای آن می‌پردازیم که بدون شک، می‌توانند برای علاقه مندان به دنیای داستان وان پیس قابل توجه و جالب باشند.

مانگای وان پیس، دارای سبک هنری منحصر به فرد و دنیایی وسیع است که در آن، شمار زیادی از شخصیت‌های متفاوت، وجود دارند. اما با این حال، مسلم است که انیمه، به طور کلی، با وجود سبک انیمیشنی، صداگذاری و موسیقی‌هایی که در خود جا می‌دهد می‌تواند روایت مانگاهای مختلف را به سطوح بالاتری ارتقا دهد و به این ترتیب، تاثیری ماندگارتری بر روی بینندگان خود بر جای بگذارد.

لوفی به دولت جهانی اعلام جنگ می‌کند

بسیاری از طرفداران بر این باورند یکی از بهترین آرک‌های انیمه سریالی وان پیس که تا به حال نوشته شده است، به طور قطع، آرک Enies Lobby می‌باشد که به موفقیت روزافزون این انیمه، کمک بسیاری کرده است، زیرا هر کس آن را مشاهده کند، به هیچ عنوان ممکن نیست که از دیدن دیگر قسمت‌های این داستان، صرف نظر کند. در انیمه سریالی وان پیس، زمانی که کارکتر روبین (Robin) اعلام می‌کند “می‌خواهم زنده بمانم” تاثیری بسیار ماندگار بر بینندگان جای می‌گذارد. صداگذاری این کارکتر در صحنه‌ای که این کلمات را بر زبان می‌آورد، به صورت فوق العاده خیره کننده‌ای، دلخراش و غم انگیز است. در صدای این کارکتر، نا امیدی مرگباری شنیده می‌شود اما با این حال، او در حین گفتن این کلمات، بار دیگر به خود اجازه می‌دهد طعم امیدواری را بچشد و برای زنده ماندن درخواست کمک می‌کند. به علاوه، در این صحنه به خوبی نشان داده می‌شود که برای لوفی (Luffy) هیچ اهمیتی ندارد دشمنی که قرار است در مقابلش قرار بگیرد تا چه اندازه قدرتمند است؛ به هر صورت، او برای نجات جان انسان‌ها، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

رفتن به پارک آرلانگ

آرک پارک آرلانگ (Arlong Park)، زمانی که کارکتر نامی (Nami) با ناامیدی و در حالی که گریه می‌کند، از لوفی می‌خواهد تا به او کمک برساند نیز، یکی دیگر از چشمگیرترین و به یاد ماندنی ترین لحظات داستان وان پیس به شمار می‌رود که دیدن آن برای بینندگان بسیار دلخراش و ناراحت کننده بود. با این حال، تفاوتی که در انیمه سریالی وان پیس با مانگای آن وجود دارد، زمانی است که لوفی به همراه سانجی (Sanji)، زورو (Zoro) و اسوپ (Ussop) پس از شنیدن گریه نامی، به طرف محل استقرار آرلانگ می‌روند. این صحنه به دلیل پخش شدن یکی از نمادین ترین موسیقی‌های پس زمینه وان پیس، در انیمه تاثیری بسیار ماندگارتر بر جای گذاشت. موسیقی Overtaken، یکی از آهنگ‌های انیمه وان پیس به شمار می‌رود که در صحنه‌های متعددی از آن استفاده می‌شود. اما با این حال، زمانی که لوفی و اعضای خدمه‌اش، با همدیگر به طرف آرلانگ قدم برمی‌دارند تا انتقام نامی را از او بگیرند، تاثیری متفاوت بر جای گذاشت.

تشییع جنازه کشتی گویینگ مری

بسیاری از بینندگان انیمه سریالی وان پیس معترف بوده‌اند که ایچیرو اودا، با موفقیت توانسته است آن‌ها را به خاطر از دست رفتن کشتی گویینگ مری (Going Marry) به گریه بیاندازد. این کشتی کوچک، اولین کشتی خدمه دزدان دریایی کلاه حصیری (The Straw Hat Pirates) به حساب می‌آید و از این رو، نه تنها برای لوفی و اعضای خدمه‌اش، بلکه برای بینندگان نیز، از ارزش معنوی بسیار زیادی برخوردار بود. به طور قطع، موسیقی پس زمینه در برانگیختن احساسات بینندگان، به خصوص در حین نمایش صحنه‌های دلخراش، نقش پررنگی ایفا می‌کند. صحنه تشییع جنازه کشتی گویینگ مری در انیمه وان پیس نیز، از این قاعده مستثنی نیست. از طرفی، مانگا، به دلیل نداشتن موسیقی، قادر نبود احساسات بینندگان را به اندازه انیمه، درگیر کند. به علاوه، صداگذاری لوفی نیز به گونه‌ای است که اشک همه را جاری می‌کند زیرا این کاپیتان قدرتمند که همیشه شخصیتی خونسرد از خود را به نمایش می‌گذاشت، اکنون با همه وجود خود فریاد می‌زند زیرا بی این واقعیت پی برده است که کمبود توانایی‌های او چگونه می‌تواند دوستانش را تحت تاثیر قرار دهد.

لوفی به اژدهای آسمانی مشت می‌زند

درست است که انیمه می‌تواند در انتقال صحنه‌های اکشن و یا دلخراش، تاثیری ماندگارتر و عیق تر بر جای بگذارد، اما در کنار همه این‌ها، در برخی از موارد نیز، می‌تواند لحظات مهم داستان که به طور معمول، به تصمیم بزرگی از طرف قهرمان و شخصیت اصلی آن بستگی دارد را، بسیار هیجان انگیزتر به تصویر بکشد. در انیمه سریالی وان پیس، لوفی با  موضع گرفتن در برابر Sabaody Archipelago و اعلام جنگ، به صورت آگاهانه تصمیم می‌گیرد زندگی خود و دوستانش را به خطر بیاندازد. در این صحنه، لوفی به صورت واضحی، قویتر از دشمن خود است، و به همین خاطر نیز، مسلم است که می‌تواند با مبارزه با دشمن خود، او را به سادگی شکست دهد، اما با این حال، شنیدن موسیقی که در پس زمینه پخش می‌شود، با در نظر گرفتن فضایی که در آن قرار گرفته‌اند، یکی از نفس گیرترین لحظات این داستان به شمار می‌رود که بییندگان خود را هیجان زده می‌کند.

لوفی برای اولین بار از گیر دوم استفاده می‌کند

رونمایی از گیر دوم (Second Gear)، سیستم قدرتی داستان وان پیس را به بهترین شکل ممکن به تصویر کشید. بینندگان انیمه سریالی وان پیس در طول این داستان، بارها قدرت‌های عجیب و غریب میوه‌های شیطانی (Devil Fruits) را مشاهده کرده بودند؛ اما با این حال، قدرت‌ میوه شیطانی قهرمان و شخصیت اصلی این داستان، در ابتدا اینگونه به نظر می‌رسید که تنها، توانایی‌های او را به نوعی تقویت می‌کند. زمانی که از گیر دوم رومایی شد، بینندگان به این واقعیت پی بردند که لوفی اکنون می‌تواند از محدودیت‌های خود فراتر برود و به این خاطر نیز، تماشای آن به خصوص در انیمه، به دلیل وجود موسیقی پس زمینه و انیمیشن آن، بسیار نفس گیر و مسحور کننده بود. در این صحنه، افزایش سرعت حملات این کارکتر، به صورت واضحی قابل مشاهده بود که برای بینندگان جدید بود. در انیمه، تغییر محدوده قدرت‌های لوفی به صورت واضحی آشکار بود.

لوفی و کایدو آسمان را به دو نیم تقسیم کردند

طرفداران انیمه وان پیس، سال‌ها منتظر دیدن صحنه‌ای بودند که در آن، قهرمان و شخصیت اصلی داستان، آسمان را به دو نیم تقسیم کند و بسیاری از طرفداران نیز در رابطه با زمانی که این اتفاق رخ داد، اتفاق نظر دارند که نحوه به تصویر کشیده شدن آن در انیمه، بسیار رضایت بخش‌تر از مانگا بود. قدرتمندترین دزدان دریایی داستان این انیمه این کار را انجام داده‌ بودند و لوفی نیز به طور قطع، برای تبدیل شدن به پادشاه دزدان دریایی نیاز داشت این کار عظیم را به انجام برساند. در انیمه، به جای آنکه با پخش شدن موسیقی به بینندگان تنش وارد شود، صدا به طور کامل قطع می‌شود زیرا کاپیتان کلاه حصیری با کایدو (Kaido) مبارزه می‌کند. این لحظه به قدری مهم است که حتی موسیقی پس زمینه نیز باید برای لحظه‌ای عقب بکشد تا تمرکز کامل بر روی مبارزه این دو کارکتر با همدیگر باشد.

لوفی در مقابل اوسوپ

مبارزه لوفی با اسوپ یکی از دردناک‌ترین مبارزات انیمه وان پیس بود. چیزی که تماشای این مبارزه را برای بینندگان بسیار دشوار کرده بود، رابطه دوستی بین این دو کارکتر بود. گویینگ مری، کشتی بود که برای هر یک از اعضای خدمه آن، ارزش معنوی بسیار زیادی داشت. اما با این حال، این کشتی، در انتهای آرک Water 7، آسیب‌های فراوانی دیده بود؛ بنابراین، لوفی نیز باید از یک کشتی جدید استفاده می‌کرد. اما اوسوپ با این تصمیم موافق نبود و به همین خاطر نیز، برای حفظ گویینگ مری، در مقابل لوفی قرار گرفت. اوسوپ خود می‌دانست که در مقابل لوفی، هیچ شانسی برای پیروز شدن ندارد، اما با این حال، شجاعانه، به خاطر کشتی گویینگ مری می‌جنگید. لوفی نیز از طرفی، چاره‌ای جز شکست دادن او نداشت. مسئله‌ای که در رابطه با این مبارزه وجود دارد این است که در مانگا حملات اوسوپ به خوبی نشان داده نمی‌شود، اما با این حال، انیمه به خوبی نشان می‌دهد که اوسوپ نیز توانایی مبارزه کردن به همراه دیگر اعضای کلاه حصیری را دارد.

رونمایی از گیر چهارم

در طی چندین نبرد، لوفی تنها نشان داده بود که می‌تواند هاکی را به تکنیک‌های خود اضافه کند که تماشای آن‌ها در نوع خود، بسیار رضایت بخش بودند؛ اما با این حال، گام بعدی نشان دادن یک فرم جدید بود که طرفداران مشتاقانه منتظر دیدن آن بودند. این فرم جدید نشان‌ می‌داد که لوفی در طی دو سال، توانایی‌های خود را توسعه بخشیده است. گیر چهارم (Fourth Gear) یک فرم بسیار منحصر به فرد، عجیب و با ابهت است. بسیاری از طرفداران این انیمه جذاب و هیجان انگیز بر این باورند که جنبه‌های مختلف آن از طریق انیمه به نحو بهتری به تصویر کشیده شده بود و مانگا نتوانسته بود عظمت آن را آنگونه که شایستگی‌اش را داشت، به تصویر بکشد و به همین خاطر نیز، تماشای آن در انیمه، به طور قطع، برای بینندگان بسیار هیجان انگیزتر و نفس گیر تر نیز بود.

لوفی در مقابل سانجی

مبارزه سانجی (Sanji) در مقابل لوفی، مبارزه‌ای است که در آن صحنه‌های اکشن زیادی وجود ندارد؛ اما به دلیل بار احساسی است که در آن نهفته است دیدن آن برای بینندگان بسیار دلخراش بود. بار محافظت از زف (Zeff) و هم‌تیمی‌هایش، بر دوش سانجی سنگینی می‌کرد و به همین خاطر نیز، این آشپز، در نهایت تصمیم گرفت خود را به خاطر بقیه، قربانی کند و از این رو، مجبور شد تا در یک دوئل دلخراش، در مقابل کاپیتان خود قرار گیرد. لوفی به این مسئله پی برده بود و به همین خاطر نیز، حتی تلاش نکرد در برابر سانجی مقاومت کند که در نتیجه این عمل، سانجی بر لوفی پیروز شد و او را خونین، رها کرد. صداگذاری این بخش، به قدری تاثیرگذار بود که باعث شد این نبرد به نحو بسیار بهتری در انیمه به تصویر کشیده شده شود و تاثیری ماندگارتر به جای بگذارد.

قسمت 1015 انیمه وان پیس

به طور قطع، انیمه اقتباسی از بخش هزارم مانگای وان پیس باید بسیار رضایت بخش می‌بود و خوشبختانه، استودیو سازنده این انیمه که با نام Toei Animation شناخته شده است، به بهترین نحو ممکن، آن را به تصویر کشید. در طول داستان این انیمه، قهرمان و شخصیت اصلی داستان، بارها آرزویی که در سر می‌پروراند را اعلام کرده بود؛ اما با این حال، صدا گذاری این کارکتر در قسمت هزار و پانزدهم انیمه، به قدری تاثیرگذار بود که به خوبی نشان می‌دهد این قهرمان، چه مسیر طولانی را پیموده و اکنون، به تحقق رویایش بسیار نزدیک شده است. همین به تنهایی کافی است تا این لحظه را نیز در این لیست قرار دهیم اما لازم به ذکر است که در کنار همه این‌ها، انیمیشن و جلوه‌های بصری این قسمت از نظر زیبایی شناسی نیز به گونه‌ای بود که با انیمه‌هایی همچون شیطان کش (Demon Slayer) نیز مقایسه می‌شد و به همین خاطر نیز، به نسبت مانگا، تاثیری بسیار ماندگارتر بر جای گذاشت.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments