چکپوینت | اپیزود ۶: تفاوت ریمیک در بازی و سینما و هویت بر باد رفتهی اساسینز کرید
ریمیک و ریمستر در نسل هشتم و تغییر هویت به اسم ریبوت
در این قسمت از چکپوینت ابتدا دربارهی تفاوتهای ریمیک در بازی و سینما صحبت میکنیم و به بهانهی رونمایی از Valhalla در نهایت به بررسی مسئلهی تغییر مسیر اساسینز کرید در نسخههای اخیر میپردازیم.
ریمیک و ریمستر یکی از نقاط عطف نسل هشتم بازیهای ویدیویی بودند. از عرضه ریمسترهایی مثل The Last of Us Remasteredو GTA V در ابتدای این نسل و ریمیک بازیهایی مثل Resident Evil 2 و حالا رونمایی از نسخهی بازسازیشدهی Mafia، همگی از نمونههای مثالزدنی ریمیک و ریمستر در بازیها هستند. در بحث تفاوت ریمیک در بازی و سینما، پیشرفت تکنولوژی در ویدیو گیم آنقدر محسوستر است که ریمیک در بازیها اگر حالا به فاصلهی ۲۰ سال پس از عرضه انجام میشود. در بازسازی فیلمهای سینمایی معروفی مثل «۱۲ مرد خشمگین» یا «۳:۱۰ به یوما» این اتفاق پس از گذشت حدود ۵۰ سال انجام شده است. چرا بازیهای ویدیویی نسبت به فیلمهای سینمایی اینقدر وابسته به پیشرفت تکنولوژی هستند؟
از طرفی تعریف جدیدی به نام Reimagine که بازیهایی مثل Final Fantasy 7 Remake به اسم بازسازی از آن استفاده کردهاند و خیلی با نسخهی اصلی متفاوتند، بحث جالب این روزهاست. پدیدهی دیگری به نام سافت ریبوت هم به طور محسوسی در حال افزایش است و البته بازیهایی مثل دو قسمت اخیر سری اساسینز کرید یعنی Origins و Odyssey و جدیدترین بازی معرفیشدهی این مجموعه یعنی Valhalla هم جزو آن حساب میشوند. یوبیسافت بدون این که از نام ریبوت برای بازیهای جدید این مجموعه استفاده کند، حالا اساسینز کرید را با فرمول جدیدی میسازد که لزوما بد نیست، اما طرفداران اعتقاد دارند هویت آن را از بین برده است.
نظر شما چیست؟ به نظر شما نقش ریمیک و ریمستر در نسل هشتم بازیها چه بوده است؟ حتما نظر خودتان را در شبکههای اجتماعی، سایت و یوتیوب سرگرمی با ما به اشتراک بگذارید.