یوبیسافت و بانجی سازندگان و فروشندگان ابزار تقلب در بازیها را به دادگاه کشیدند!
یوبیسافت و بانجی فرشته نجات گیمرها؟
همیشه کاربرانی که از ابزار تقلب در بازیهای ویدیویی استفاده میکنند منفور بوده و تحمل آنها سخت است. حال بانجی و یوبیسافت به حمایت از خود و کاربران از یکی از فروشندگان ابزار تقلب شکایت کردهاند.
وبسایتی تحت عنوان Ring-1 از طریق اشتراکات متفاوت به گیمرنماها کدها و ابزار تقلب در بازیهای مختلف را میفروشد. شما میتوانید با پرداخت ۲۵ یورو در هفته باندل ابزار تقلب بازی Rainbow Six Siege که شامل Aimbot (هدف گیری خودکار حریف)، ابزار ESP قابل تغییر که سلامتی و فاصله دشمنان را تا شما نشان میدهد، ابزاری برای کم کردن لگد و افزایش دقت تفنگ، ابزاری برای مخفی کردن اطلاعات سخت افزاری شما برای جلوگیری از بن شدن یا دور زدن آن اگر پیشتر بن شدهاید و چاقوی بلند که با آن میتوانید دشمن را از فواصل بسیار دور به قتل برسانید را خریداری کنید.
شما همچنین میتوانید با پرداخت ۳۰ یورو در هفته ابزارهای تقلب بازی Destiny 2 که شامل Aimbot بخش آنلاین، فشنگ نامحدود، ESP و ابزار مخفی کردن اطلاعات را خریداری کنید. ناگفته نماند که این ابزار تنها به دو عنوان Destiny 2 و Rainbow Six Siege ختم نشده شما میتوانید ابزاری مشابه را برای بازیهای Rust، Apex Legends، Call of Duty، Escape from Tarkov، Hunt Showdown، Dead by Daylight، PUBG و بازیهای دیگر خریداری کنید.
روز ۲۳ جولای، برابر با ۱ مرداد سال جاری، شرکت یوبیسافت و بانجی شکایتنامهای را علیه این وبسایت در دادگاه ایالت کالیفورنیا تنظیم کردند و در آن از افرادی با نامهای Krypto، Overpowered و Berserker که گمان میرفت در فروش چنین محتوایی دخیل هستند نیز نامبردند. طبق متن شکایتنامه محصولات وبسایت Ring-1 نهتنها تجربه بازیهای ویدیویی را ناقص یا حتی تخریب کرده، بلکه به شهرت و کلیت تجارت مدعیان نیز ضربه زده و آنها را زیر سوال برده است.
طبق شکایتنامه، این وبسایت از امتیاز مدعیان نیز سو استفاده کرده و شما میتوانید در صفحه کدهای تقلب عناوین Destiny 2 و Rainbow Six Siege تصاویر مربوط به عناوینی که حق پخش آنها در دست یوبیسافت و بانجیست را مشاهده کنید و همچنین میتوانید از طریق همین وبسایت به شبکههای اجتماعی معروف مانند فیسبوک، توییتر و لینکداین دسترسی داشته و این محتوای منفی و همینطور خبر خریداری کردن آنها را با دیگران بهاشتراک بگذارید. شکی نیست که حتی ایده بهاشتراک گذاری چنین محصولاتی با دیگران بسیار زننده و دور از اخلاق بوده و خرید و اشتراک گذاری آنها نیز باعث آزردن دیگر گیمرها میشود.
شکایتنامه هیچ بندی مرتبط با میزان خسارت وارد شده به شرکتها را مطرح نکرده، بااین حال آنها مدعی هستند که میتوانند میزان خسارت وارد شده را نشان داده و بهاثبات رسانند. در همین حین آنها اعتقاد دارند که خسارت وارد شده میلیونها دلار است. این نکته را نیز باید اضافه کرد که اولین مرتبه نیست که دو شرکت بازی سازی متفاوت دستبهدست هم داده تا افراد متخلف و فروشگاههای ابزار تقلب را به زانو دربیاورند. شرکت بانجی پیشتر در همین سال نیز با همکاری شرکت Riot شکایت خود از گروه GatorCheats را مطرح کرد. بهطور کلی استفاده از ابزار تقلب در بازیهای ویدیویی امری زننده بوده و ما معتقدیم تجربه این عناوین را چه برای کاربرانی که بدون تقلب و چه افرادی که از این ابزار استفاده میکنند را مخدوش کرده، بااین حال هنوز هم بسیاری افراد از این ابزار منفی بهره میبرند. ورود قابلیت کراسپلی به دنیای بازیهای ویدیویی باعث شده کاربران کنسول نیز با مشکلی که پیشتر مختص کاربران رایانههای شخصی بود دستوپنجه نرم کنند. شما چه نظری درباره این افراد دارید؟ فکر میکنید شرکتهای بازی سازی باید چه کارهایی را در برابر چنین افرادی انجام دهند؟ منتظر نظرات شما هستیم.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید