پافشاری سازمان نظارتی انگلستان بر جلوگیری از تکمیل قرارداد اکتیویژن و مایکروسافت
کمیسیون اروپا اشتباه کرد
در حالی که سازمان نظارتی اروپا با قرارداد خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت موافقت کرد، اما نهاد نظارتی انگلستان همچنان به جلوگیری از این معامله تاکید میکند.
اگر اخبار بازیها را در رسانه سرگرمی دنبال کرده باشید، احتمالا اطلاع دارید که سازمان نظارت بر بازار انگلستان در هفتههای قبل با اشاره به نگرانیهای مرتبط با حوزه کلاود گیمینگ و کاهش خلاقیتها و گزینهها، رسما مخالفت خود با خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت را اعلام کرد.
در همین حین، ساعاتی پیش نهاد نظارت بر بازار اتحادیه اروپا در پیامی اعلام کرد که با پیوستن اکتیویژن بلیزارد به مایکروسافت موافق بوده و این اتفاق اختلال قابل توجهی در صنعت بازیها ایجاد نمیکند. حال در پی این تصمیمهای ضد و نقیض، سارا کاردل، رئیس ارشد رگولاتوری انگلستان، در واکنش به تایید این قرارداد از سوی کمیسیون اروپا، در پیامی خاطرنشان کرد که موافقت با این معامله تصمیم اشتباهی است.
در این خصوص توضیح میدهد:
سازمانهای نظارتی انگلستان، ایالات متحده آمریکا و اروپا به اتفاق آرا معتقد هستند که این قرارداد به نفع رقابت در بازار بازی ابری نخواهد بود. خواهد بود. نهاد انگلستان در بخش نتیجهگیری متذکر شد که حوزه ویدیو گیم باید به عنوان یک بازار آزاد و رقابتی به حیات خود ادامه دهد.
پیشنهادهای ارائه شده توسط مایکروسافت که امروز توسط کمیسیون اروپا پذیرفته شد، باعث میشود تا این شرکت تا ده سال آینده تعیینکننده شرایط و قواعد بازار باشد. آنها [بعد از خرید اکتیویژن بلیزارد] میتوانند بازار رقابتی و آزاد را به محلی تبدیل کنند که پلتفرمهای مقصد و شرایط فروش بازیها را خودشان تعیین کنند.
این یکی از دلایلی است که نهاد مستقل نظارت بر بازار انگلستان با پیشنهادهای مایکروسافت مخالفت کرد و مانع از تکمیل قرارداد شد. در حالی که ما به تصمیم کمیسیون اروپا احترام میگذاریم، اما همچنان بر تصمیمات خود پافشاری میکنیم.
بهتر است بدانید که مایکروسافت در حال حاضر نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد از سهم بازار کلاود گیمینگ انگلستان را در اختیار دارد. به همین خاطر، آنها حتی با وجود رد معامله اکتیویژن بلیزارد، این کشور را ترک نمیکنند. بر این اساس، باید منتظر ماند و دید که ردموندیها برای تکمیل این قرارداد جنجالی چه راهکارهایی را در پیش میگیرند و سرنوشت این کشمکشها به کجا خواهد رسید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید