راهنمای بازی Valorant | معرفی حالت Unrated و Competitive
1%
  • 0/10

راهنمای بازی Valorant | معرفی حالت Unrated و Competitive

مروری بر چهار حالت اصلی که فعلا در این بازی وجود دارند

راهنمای بازی Valorant | معرفی حالت Unrated و Competitive ۰ ۰۷ تیر ۱۳۹۹ راهنما و آموزش کپی لینک

در قسمت سوم از سری مطالب راهنمای بازی Valorant گفتیم که چگونه می‌توانید علامت نشانه‌گیری یا همان Crosshair را شخصی‌سازی کنید و سری هم به بخش تمرینی زدیم. حال در قسمت چهارم به سراغ حالت‌های مختلف در بازی Valorant مثل حالت Unrated و Competitive می‌رویم.

در نسخه‌ی بتای بازی Valorant برای انتخاب یک حالت بازی، چهار انتخاب داشتید، اما در حال حاضر حالت Competitive در دسترس قرار ندارد. البته در ادامه درباره‌ی آن هم توضیح خواهیم داد تا هر وقت که دوباره به بازی اضافه شد، با آمادگی به سراغش بروید. در کل بازی چهار حالت مختلف برای تجربه دارد:

  • Unrated
  • Competitive
  • Spike Rush
  • Custom Games

هر چهار حالت موجود، از یک سناریوی واحد که همان بمب باشد، تبعیت می‌کنند و خبری از سناریوهای دیگری مثل Team Deathmatch یا موارد دیگر نیست. در عین حال هر کدام یک‌سری شرایط خاص دارند که آن‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کنند. در ادامه، این موارد خاص را به طور جداگانه شرح می‌دهیم.

حالت Unrated

حالت نرمال بازی که در آن دو تیم Attackers و Defenders روبروی هم قرار می‌گیرند. هدف تیم اول کاشتن بمب در یک نقطه‌ی خاص و دیگری جلوگیری از کاشته‌شدن آن است. هر دو تیم با کشتن تمام اعضای تیم مقابل هم بنده می‌شوند و تیم Defenders با خنثی کردن بمب یا معطل کردن تیم حریف تا تمام شدن زمان هم می‌تواند یک راند را از آن خود کند. برنده‌ی نهایی در حالت Unrated تیمی است که زودتر ۱۳ راند را پیروز شود. بعد از ۱۲ راند هم جای دو تیم عوض می‌شود تا شرایط عادلانه باشد.

زمان هر راند ۱ دقیقه و ۴۵ ثانیه است. پیش از شروع راند هم زمان مشخصی دارید که Buy Phase نام دارد و به شما فرصت کافی می‌دهد تا سلاح و تجهیزات دلخواه خود را بخرید (همچون CS:GO طی مسابقه پول کسب می‌کنید که توضیحات دقیقش را در قسمت‌های بعدی ارائه خواهیم داد). این زمان در راند آغازین و راند سیزدهم (اولین راند پس از جابه‌جایی تیم‌ها) ۴۵ ثانیه است تا وقتی برای تعیین استراتژی هم داشته باشید. در راندهای دیگر، این مدت به ۳۰ ثانیه کاهش پیدا می‌کند.

در صورتی که به هر دلیلی از مسابقه یا بازی خارج شوید، فرصتی کوتاه خواهید داشت تا دوباره برگردید و به تیم خود ملحق شوید. در غیر این صورت تا وقتی که مسابقه‌ی قبلی تمام نشود، قادر به انجام مسابقه‌ی دیگری نیستید. جالب است بدانید که هیچ گزینه‌ی مستقیمی در خود بازی برای خروج از یک مسابقه وجود ندارد و باید با بستن آن از طریق دکمه‌های Alt و F4 یا روش‌های مشابه اقدام کنید. در یک وضعیت دیگر هم جریمه شامل حال شما خواهد شد؛ وقتی که پیش از شروع مسابقه در منوی انتخاب ایجنت قرار دارید و در زمان تعیین شده هیچ انتخابی نداشته باشید که در نتیجه مسابقه لغو می‌شود و جریمه‌ای به شما تعلق می‌گیرد.

حالت Competitive بازی Valorant
در حالت Unrated و Competitive بعضی قابلیت‌ها را باید بخرید که جزئیات بیشتر را در قسمت بعدی مطالب خواهیم گفت

حالت Competitive

حالت Competitive دقیقا همان حالت Unrated است که قوانین اضافه‌‌تری دارد تا فضای رقابت جدی‌تر در آن حفظ شود. با توجه به این‌که حالت Competitive الان در بازی Valorant وجود ندارد، ما توضیحات را طبق نسخه‌ی بتا خواهیم داد و در صورت تغییرات جدید، آن‌ها را در این متن اعمال خواهیم کرد.

این حالت در ابتدا قفل است و باید ۲۰ مسابقه در حالت Unrated انجام دهید تا برای‌تان باز شود. در قدم بعدی با انجام پنج مسابقه‌ی دیگر، یک رنک به شما تعلق می‌گیرد. به طور کلی هشت رنک در بازی وجود دارد که هفت‌تای آن‌ها هر کدام به سه سطح تقسیم می‌شوند و در نهایت بالاترین رنک با نام Valorant قرار دارد. البته Riot Games اعلام کرده که به خاطر اعتراض بازیکنان، نام این رنک هنگام انتشار حالت Competitive تغییر خواهد کرد.

برای ارتقای رنک، مهم‌ترین عامل بردن هر مسابقه و پس از آن عملکرد فردی شماست. در نتیجه کار تیمی و همکاری درست با یاران در این حالت اهمیت زیادی دارد. در حال حاضر مشخص نیست که در صورت خروج از یک مسابقه در حالت Competitive چه جریمه‌ای شامل حال‌تان می‌شود، اما احتمالا به جز از دسترس خارج شدن مچ‌میکینگ برای مدتی مشخص، مقداری از امتیاز رنک‌تان هم کاسته خواهد شد. در این حالت حریفان و یاران شما حداکثر دو رنک از شما فاصله دارند. برای مثال اگر رنک شما Gold باشد، حریفان و یاران می‌توانند از رنک‌های برنز، سیلور، گلد، پلتینیوم و الماس یا همان Diamond باشند.

مورد آخر در مورد حالت Competitive این‌که اگر ۱۴ روز به سراغ آن نروید، رنک شما روی پروفایل‌تان نمایش داده نخواهد شد. اشتباه نکنید، این به معنا نیست که باید دوباره بازی کنید تا رنک جدیدی به‌دست آورید. رنک شما همانی که بود، باقی می‌ماند و فقط نمایش داده نمی‌شود. برای نشان دادن دوباره تنها کافی‌ست یک مسابقه در این حالت انجام دهید تا دوباره روی پروفایل‌تان قرار بگیرد.

حالت Spike Rush

حالت Spike Rush در واقع حکم حالت آرکید را در بازی Valorant دارد. سناریوی اصلی باز هم بمب است، اما هر مسابقه‌ی آن زمان کمتری طول می‌کشد. به این صورت که Buy Phase تنها ۲۰ ثانیه است و راند هم ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه طول می‌کشد. هر تیمی هم که ۴ راند را از آن خود کند، برنده‌ی نهایی است. جای تیم‌ها پس از هر سه راند با هم عوض می‌شود.

اولین تفاوت حالت Spike Rush با دیگر حالت‌ها، در این است که نمی‌توانید سلاح بخرید و در عوض، هر راند یک سلاح به‌صورت تصادفی توسط بازی انتخاب و تمام بازیکنان به آن مجهز می‌شوند. دومین تفاوت این‌که تمام اعضای تیم Attackers به بمب مجهز هستند. تفاوت بعدی این‌که در هر راند تمام قابلیت‌های‌تان به جز آلتیمیت کاملا شارژ است. دیگر تفاوت هم به وجود یک سری گوی ارتقادهنده یا Power-Up در محیط هر نقشه باز می‌گردد. در هر راند بسته به نقشه‌ای که در آن قرار دارید، از ۲ تا ۵ گوی قرار دارد که هر کدام یک قدرت به شما می‌دهند. تنوع این قدرت‌ها بیشتر از ۵ تاست و در هر مسابقه به‌صورت تصادفی تعدادی از آن‌ها انتخاب می‌شود. این قدرت‌ها شامل موارد زیر است:

  • Ultimate Ability: آلتیمیت شما را در جا پر می‌کند
  • Hyper Speed: یک دستگاه فعال می‌شود که سرعت حرکت بازیکنان اطراف خود را به طور موقت ۳۳ درصد افزایش می‌دهد
  • Paranoia: توهمی به بازیکنان حریف دست می‌دهد که باعث محدود شدن میدان دید آن‌ها می‌شود و همچنین صداهایی را پخش می‌کند که حواس را پرت می‌کنند
  • Damage AMP: میزان آسیب بازیکن در آن راند ۳۰ بیشتر می‌شود
  • Crippling Decay: با یک وقفه‌ی کوتاه، طی ۸ ثانیه به میزان ۹۰ واحد به تمام حریفان آسیب می‌زند. این آسیب موقتی است و پس از چند ثانیه دوباره سلامتی حریفان به مقدار قبلی باز می‌گردد
  • Golden Gun: یک سلاح کمری طلایی به بازیکن می‌دهد که ظرفیت محدود دارد. در عوض با یک تیر دشمن را می‌کشد و هنگام حرکت هم تیر خطا نمی‌رود. با کشتن هر دشمن هم یک تیر اضافه دریافت می‌کنید
  • Health Regen: به‌مدت ۲۰ ثانیه تمام سلامتی اعضای تیم خودی به‌مرور پر می‌شود، البته به شرطی که وسط درگیری نباشند
  • Weapon Upgrade: سلاح بازیکن را به یک سلاح قوی‌تر ارتقا می‌دهد

با توجه به زمان کمی که این حالت از شما می‌گیرد، می‌تواند حکم یک آمادگی یا دست‌گرمی را برای شما پیش از ورود به حالت‌های Unrated یا Competitive داشته باشد.

حالت Competitive بازی Valorant
پیش از شروع مسابقه و هنگام انتخاب ایجنت در حالت Spike Rush نوع گوی‌های Power-Up موجود را به شما نشان می‌دهد

Custom Game

این مورد در واقع یک حالت جداگانه نیست، بلکه بخشی است که در آن، میزبان مسابقه‌ی دلخواه خود می‌شوید که تنظیمات مورد پسند شما را دارد. البته این‌جا دست‌تان خیلی باز نیست که یک حالت کاملا عجیب و غریب مثل چیزی که در اورواچ یا CS:GO می‌بینیم، خلق کنید؛ بلکه تنها به شما در سه مورد حق انتخاب می‌دهد؛ نقشه چه باشد، در حالت استاندارد (همان Unrated) یا Spike Rush بازی کنید و در نهایت این‌که امکان تقلب و چیت زدن وجود داشته باشد یا خیر. وقتی که یک مسابقه در حالت Custom Game می‌سازید، علاوه بر دو تیم پنج‌نفره، می‌توانید دو نفر را به عنوان بیننده یا Observer داشته باشید.

حالت Competitive بازی Valorant
منوی ساخت یک مسابقه در بخش Custom Game

توضیح درباره‌ی چهار حالت Unrated، Spike Rush، Custom Game و Competitive در بازی Valorant این‌جا به پایان می‌رسد. نکته‌ی آخر این‌که پیش از یافتن مسابقه می‌توانید تعیین کنید که آیا کسی با شما در یک گروه قرار بگیرد یا خیر که در منوی بخش Play با انتخاب بین دو گزینه‌ی Open و Close انجام می‌گیرد. در قسمت بعدی از این سری مطالب وارد فاز جدی‌تری می‌شویم و به سراغ توضیح درباره‌ی فروشگاه، اقتصاد بازی و موارد کلی درباره‌ی قابلیت‌های ایجنت‌ها خواهیم رفت.



مطالب مرتبط

دیگران نیز خوانده‌اند

نظرات

دیدگاه خود را اشتراک گذارید
اشتراک
به من اطلاع بده
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments