فیل اسپنسر: ایکسباکس اسکارلت روی واقعیت مجازی تمرکز نمیکند
گیمرها خواستار این تکنولوژی نیستند
فیل اسپنسر، مدیر ارشد برند ایکسباکس، چندی پیش طی گفتوگویی رسما اعلام کرد که تکنولوژی واقعیت مجازی جزء اولویتهای اصلی کنسول ایکسباکس اسکارلت نیست.
واقعیت مجازی تقریبا در اواسط چرخه عمر کنسولهای نسل هشتم پا به صنعت بازیهای ویدیویی گذاشت. تکنولوژیای که اگرچه در وهله اول به خاطر ویژگیهای خاص و منحصر به فرد خود مورد استقبال بازیکنان قرار گرفت، اما به مرور نقش کمرنگتری را در این حوزه پردرآمد ایفا کرد و حتی برخی از بازیسازان معروف نیز تمایل چندانی به ساخت یک اثر واقعیت مجازی ندارند. با این حال، خوب یا بد، عمر کنسولهای ایکسباکس وان و پلیاستیشن 4 رو به اتمام بوده و برخیها گمان میکنند که شرایط کنونی در خصوص این فناوری در نسل بعدی تغییر میکند و با توجه رونمایی غافلگیرانه شرکت ولو از نسخهی واقعیت مجازی سری محبوب Half-Life: به نام Half-Life: Alyx، ممکن است که در جریان نسل نهم بیش از پیش میزبان چنین آثاری باشیم.
در همین راستا، چندی پیش وبسایت Stevivor در جریان رویداد X019 لندن، مصاحبهای را با آقای فیل اسپنسر (Phil Spencer)، مدیر ارشد ایکسباکس، ترتیب داده که در این گفتوگو جزئیاتی از اولویتهای مایکروسافت برای نسل نهم و ایکسباکس اسکارلت ارائه شده است. بر این اساس، به نظر میرسد که اسپنسر رابطه خیلی خوبی با واقعیت مجازی ندارد و شخصا بازیهای گروهی را به آثار این تکنولوژی ترجیح میدهد. موضوع صرفا به این مورد ختم نشده و او مدعی است که گیمرها نیز تقریبا خواهان بازیهای VR از مایکروسافت و ایکسباکس نیستند و سایر پلتفرمها به خوبی نیاز علاقهمندان به این تکنولوژی را برآورده میکنند. با عنایت به اینها، اسپنسر رسما اعلام کرد که تکنولوژی VR جزء اولویتهای اصلی کنسول Xbox Scarlett نیست.
فیل اسپنسر در این باره توضیح میدهد:
من با واقعیت مجازی کمی مشکل دارم! این تکنولوژی در واقع بازیکنان را به نوعی به انزوا میکشد و از نظر من، تجربه عناوین ویدیویی باید به صورت تیمی و گروهی صورت بگیرد. ما همواره در تلاش هستیم تا نیاز و خواستههای مشتریان را برآورده کنیم و این در حالی است که گیمرها خواستار واقعیت مجازی نیستند. تقریبا بخش عمدهای از مشتریهایمان میدانند که مکانهای مختلفی برای تجربهی بازیهای واقعیت مجازی در سراسر جهان وجود دارد که در صورت تمایل، میتوانند به آنها مراجعه کنند. حجم گستردهای از چنین سبکهای بازیها را میتوان در رایانههای شخصی و همچنین دیگر جاها پیدا کرد.
او در ادامه افزود:
من فکر میکنم که ما روزی به این تکنولوژی روی میآوریم، اما این فناوری برای رسیدن به جایگاه مناسب راه زیادی را در پیش دارد و ما در حال حاضر هیچ برنامهای برای این کار نداریم.
این صحبتها در حالی است که رقیب دیرینه مایکروسافت یعنی سونی با نظر فیل اسپنسر موافق نیست و دقیقا عکس تمامی این صحبتها، در نسل بعدی و کنسول پلیاستیشن 5 روی تکنولوژی واقعیت مجازی متمرکز خواهد بود. این شرکت ژاپنی بارها و بارها اعلام کرده که کنسول جدید آنها به طور کامل از واقعیت مجازی پشتیبانی میکند و حتی بازیهای بیشتر و مختلفی را تقدیم علاقهمندان میکند.
در انتها، دیدگاه شما در رابطه با واقعیت مجازی و استفاده برخی از بازیسازان از این تکنولوژی چیست؟ به نظر شما، آیا نبود و یا عدم پشتیبانی خوب ردموندیها از این ویژگی در کنسول ایکسباکس اسکارلت میتواند به موفقیت آن لطمه وارد کند؟ نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه سرگرمی در میان بگذارید.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید