بررسی نکات و ایستراگهای قسمت هشتم 2 What If
از ملاقات با اسکارلت ویچ تا اشارههای متعدد به آثار قدیمی
در جدیدترین مقاله وب سایت سرگرمی قصد داریم مهمترین نکات و ایستراگهای قسمت هشتم 2 What If را مرور کنیم.
قسمت هشتم فصل دوم What If چند روز پیش با نام What If… the Avengers Assembled in 1602 از طریق سرویس استریم دیزنی پلاس منتشر شد. همانطور که از نامش میتوان متوجه شد، اتفاقات در قرن هفدهم میلادی جریان داشته و ابرقهرمانان برای مقابله با تهدیدی بزرگ متحد میشوند. اگرچه شخصیتهای محبوبی مانند ثور، کاپیتان آمریکا، اسکارلت ویچ (Scarlet Witch) هالک (Hulk) و لوکی (Loki) حاضر هستند، کاپیتان کارتر شخصیت اصلی قصه محسوب میشود.
در ادامه قصد داریم مهمترین نکات و ایستراگهای قسمت هشتم 2 What If را بررسی کرده و مواردی را مرور کنیم که احتمالاً حین تماشا متوجهشان نشدید.
منبع اقتباس
قسمت What If… the Avengers Assembled in 1602 را میتوان اقتباسی آزاد از کمیک بوک هشت قسمتی Marvel 1602 دانست که اثر نیل گیمن (Neil Gaiman) بوده و بین نوامبر ۲۰۰۳ الی ژوئن ۲۰۰۴ میلادی در قالب ۸ قسمت منتشر شد. البته نویسندگان سریال انیمیشنی بخشهای زیادی از آن را تغییر دادهاند.
در بخشهای آغازین میبینیم که هلا پادشاه انگلستان بوده و روی تاج و تخت نشسته است اما در کمیک بوکها الیزابت اول پادشاهی را بر عهده دارد. همچنین در سریال مشاهده میکنیم استیو راجرز همان کسی است که به گذشته آمده و باعث شده جهان در آستانه نابودی قرار بگیرد. اگرچه این موضوع از کمیک بوک گرفته شده، نحوه سفر در زمان تفاوت دارد.
استیو راجرز حین مبارزه با تانوس (Thanos) به سنگ زمان ضربهای وارد کرد و باعث شد به گذشته بیاید. در کمیک بوکها، فردی که با نام مستعار مرد بنفش شناخته میشود، یک دیکتاتوری ایجاد میکند. استیو که چاره دیگری ندارد، به گذشته فرستاده میشود تا بتواند همه چیز را تغییر دهد؛ همین اقدام هم جهان 1602 را در آستانه نابودی قرار میدهد.
علاوه بر اینها، شخصیت کاپیتان کارتر در کمیک بوک Marvel 1602 اصلاً و ابداً حضور ندارد، چه برسد به اینکه بخواهد شخصیت اصلی باشد!
آغازی شکسپیروار!
قسمت هشتم 2 What If با نمایش لوکی آغاز میشود که مشغول اجرای تئاتر هملت بوده و جمله مشهور «بودن یا نبودن، مسئله این است!» را به زبان میآورد. مکانی که لوکی مشغول اجرا بوده و ابرقهرمانان به همراه مردم عادی مشغول تماشایش هستند، تئاتر گلوب (Globe Theatre) نام داشته و محل اجرای نمایشنامههای ویلیام شکسپیر بود.
اینکه لوکی مشغول اجرای تئاتر است را به هیچ وجه نباید اتفاقی دانست. اگر حافظهتان یاری کند، او در فیلم Thor: Ragnarok نشان داد که علاقه خاصی به نمایش و بازیگری دارد.
تجدید دیدار با اسکارلت ویچ
واندا ماکسیموف آخرین بار در فیلم Doctor Strange and Multiverse of Madness حضور یافت که اواسط سال ۲۰۲۲ میلادی اکران شده بود. بدین ترتیب، میتوان گفت مخاطبان پس از حدوداً ۲۰ ماه بار دیگر با اسکارلت ویچ ملاقات کردهاند. البته او در قسمت هشتم What If 2 با نام واندا مرلین شناخته میشود.
اشاره به فیلم آخرین ماجراجویی مرد عنکبوتی
پس از اینکه هلا به داخل شکاف کشیده شد، ثور پادشاه جدید لقب گرفته و تقصیرها را گردن کاپیتان کارتر میاندازد. او که نمیتواند بیگناهی خودش را ثابت کند، تصمیم به فرار میگیرد. در این بخش از داستان، ناظر کاپیتان کارتر را شخصیتی متواری توصیف کرده که راهی برای بازگشت به خانه ندارد.
ناظر برای اشاره به گرفتار شدن کاپیتان کارتر در سال ۱۶۰۲ و عدم وجود روشی برای بازگشت به جهان خودش، از عبارت No Way Home استفاده میکند که بدون شک اشارهای به فیلم Spider-Man: No Way Home است. نکته جالب ماجرا اینجاست که اثر مزبور درباره مولتی ورس بوده و جهانی را به تصویر میکشد که بخاطر حضور شخصیتهایی که به آن تعلق ندارند در آستانه نابودی قرار دارد؛ موضوعی که قسمت هشتم What If 2 حول محور آن میچرخد.
نامگذاری از روی شخصیتهای مارول
در یکی از صحنهها مشاوران اصلی ثور، یعنی سر فیوری و سر هوگان را میبینیم که در حال ارائه گزارش پیرامون صدمات وارده به امپراتوری بخاطر شکافها هستند. نکته جالب اینجاست که نام لوکیشنهای مختلف از روی شخصیتهای MCU برداشته شده است که برای مثال میتوان به نبیولا اشاره کرد.
تونی استارک و تلاش برای ساخت یک زره
تونی استارک در قسمت هشتم What If 2 هیچ زرهی به تن نکرده و هرگز مرد آهنی (Iron Man) نمیشود. با این حال، در یکی از نماها که اتاق کارش را نشان میدهد، زرهی بالدار را در سمت چپ میبینیم. از آنجایی که در قرن هفدهم میلادی موتورهای پیشرفته اختراع نشده بود، تنها راه برای به پرواز در آمدن استفاده از بال است.
البته جزئیات موجود در این نما به همین یک مورد خلاصه نمیشود. در گوشه چپ سپری را میبینیم که علامت ستاره رویش قرار داشته و در بخش بالایی نماد کلاهخودی را میبینیم که شدیداً یادآور شخصیت دین جارین در سریال The Mandalorian است. در صورتی که اطلاع ندارید، جان فاورو (Jon Favreau) نه تنها خالق سریال مندلورین است، بلکه بازیگر و صداپیشه شخصیت هپی هوگان است.
در ضمن، هر دو فرنچایز مارول و جنگ ستارگان (Star Wars) به والت دیزنی (Walt Disney) تعلق دارند.
اشاره به فیلم Iron Man
در یکی دیگر از نماهایی که اتاق کار را نشان میدهد، کاپیتان کارتر و تونی استارک مشغول صحبت هستند. در گوشه سمت راست این نما کلاهخودی قابل مشاهده است که اولین زره تونی استارک در MCU را یادآوری میکند.
میولنیر کجاست؟
ثور در یکی از بخشها از لوکی میپرسد چکش کجاست و لوکی هم در پاسخ میگوید گمش کرده است. قسمت هشتم What If 2 بطور صریح فاش نمیکند میولنیر کجاست اما در یکی از صحنهها که تونی استارک خواب آلود است، میتوان چکشی بسیار آشنا را در پس زمینه مشاهده کرد. اگرچه نمیتوان با اطمینان گفت، تونی میولنیر را بنا به دلایلی و بدون اطلاع ثور و لوکی برداشته است.
دو ایستراگ در یک صحنه
وقتی حدوداً به انتهای یک سوم ابتدایی میرسیم، با سه راهزن آشنا میشویم که در واقع استیو راجرز، باکی بارنز و اسکات لنگ هستند. بد نیست یادآوری شود استیو در این جهان با نام راجرز هود شناخته میشود که اشارهای به شخصیت رابین هود است. البته ایستراگهای این صحنه تنها همین مورد نیست. حضور باکی و اسکات در کنار استیو را باید اشارهای به اتفاقات Captain America: Civil War دانست. شخصیتهای مزبور در آن فیلم هم ترجیح داده بودند کنار استیو مانده و در راستای تفکر او بجنگند.
در ضمن، رابین هود یک شخصیت افسانهای نبوده و شخصیتی تاریخی محسوب میشود که در قرن دوازدهم میلادی در انگلستان زندگی میکرد.
شخصیتهای متفاوت، دیالوگهای مشابه
پس از اینکه کاپیتان کارتر و راجرز هود با یکدیگر ملاقات میکنند، راجرز از کارتر درباره دنیایش میپرسد. او که بخاطر از دست دادن استیو دنیای خودش شدیداً ناراحت بوده و دلشکسته است، در پاسخ میگوید: «نه، دلم نمیخواهد تعریف کنم.» این دیالوگ قبلاً به همین شکل توسط استیو راجرزِ پیر در انتهای فیلم Avengers: Endgame گفته شده بود.
باز هم جنگ داخلی!
مرد مورچهای در یکی از مبارزههای فیلم Captain America: Civil War اندازه خود را کوچک کرده و روی یکی از تیرهای هاکای (Hawkeye) مستقر شده تا به سوی هدف پرتاب شود. نمونه این استراژی را هوگان استفاده میکند. او سربازان مخصوص خود را که کوچک شدهاند داخل تفنگ دستی قرار داده و آنها را به داخل مخفی گاه راجرز هود شلیک میکند.
در این صحنه از فیلم همچنین زره نابودگر را میبینیم که برای نخستین بار در قسمت اول مجموعه ثور به نمایش گذاشته شده بود.
ایستراگی در اوج ناامیدی!
در یکی از بخشها با شخصیتی ملاقات میکنیم که ماسکی فلزی به صورت دارد. در حالی که طرفداران خود را برای ملاقات با دکتر دووم آماده کرده بودند، مشخص شد شخصیت مزبور بروس بنر است. او ماسکی را به صورت زده تا بدین طریق بتواند روی هالک کنترل داشته باشد. این ماسک فلزی احتمالاً ساخته تونی استارک بوده و اگر این حدس درست باشد، باید آن را اشارهای به تلاشهای تونی برای تولید سرم آنتی هالک دانست.
چرا همه چیز سبز است؟
اگر قسمت هشتم What If 2 را تماشا کرده باشید و حافظهتان یاری کند، باید بخاطر داشته باشید که رنگ سبز حضور پررنگی در آن دارد؛ شکافهایی که در آسمان پدیدار میشود سبز رنگ هستند، قاصدی از آینده با رنگ سبز از دیگران متمایز میشود، سنگی که در عصا قرار گرفته سبز رنگ است و وقتی جریان زمان متوقف میشود، هالهای از رنگ سبز در محیط دیده میشود.
آیا استفاده مکرر از رنگ سبز اتفاقی بوده است؟ قطعاً نه. اگرچه نمیتوان با اطمینان گفت، جهانی که داستان در آن روایت میشود نتیجه انرژی ساطع شده از ضربه کاپیتان آمریکا به سنگ زمان است. از آنجایی که سنگ زمان سبز رنگ است، این رنگ در جهان ۱۶۰۲ حضور غیرقابل انکاری دارد. همچنین همین ضربه باعث شد برخی از ابرقهرمانان سال ۲۰۱۸ میلادی به گذشته انتقال داده شوند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید