شیائومی ۱۴ بنچمارک AnTuTu را به تسخیر خود درآورد
اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲، پادشاه میانردهها!
شیائومی ۱۴ توانسته در بنچمارک AnTuTu امتیاز فوقالعادهای را کسب کند و خود را به بالاترین رتبهی جدول در ماه اکتبر برساند.
شیائومی اخیرا از گوشیهای سری شیائومی ۱۴ در دو مدل استاندارد و پرو رونمایی کرده است؛ پرچمدارانی مجهز به تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳ که به تازگی در بنچمارک AnTuTu هم حضور پیدا کردهاند و توانستهاند امتیاز بسیار خوبی را هم کسب کنند.
اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مدتها بود که در بنچمارک یادشده در صدر جدول قرار داشت و حالا بار دیگر کوالکام بوده که توانسته جانشین قدرتمندی را برای آن طراحی کند و صدر جدول را باز هم از آن خود کند. شیائومی ۱۴ توانسته در تست صورت گرفته در بنچمارک AnTuTu امتیاز عالی ۱٫۹۹۷٫۴۲۷ را کسب کند؛ البته در مدلی که ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی داخلی هم دارد.
شیائومی ۱۴ پرو اگرچه از پردازندهی مشابهی بهره میبرد، با همان ترکیب سختافزاری مشابه توانست امتیاز ۱٫۹۸۵٫۰۱۴ را کسب کند که اگرچه کمتر است اما آنقدر کم نیست که شما تجربهی ضعیفتری از کار با آن داشته باشید. با این امتیازها، شیائومی ۱۴ توانسته حدودا ۲۰٪ سریعتر از وانپلاس ایس ۲ پرو ظاهر شود؛ نمایندهی وانپلاس تا قبل از ماه اکتبر توانست به لطف اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در صدر باشد.
اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ هم توانسته در بین سایر میانردههای دیگر، در صدر قرار بگیرد و عملکردی حیرتانگیز از خود به نمایش بگذارد. ریلمی GT نئو ۵ SE و ردمی نوت ۱۲ توربو از جمله گوشیهای مجهز به این تراشه هستند که توانستند امتیازی نزدیک به ۱٫۱۵۴٫۰۰۰ را کسب کنند. یکی از دلایل اصلی کسب امتیاز بالا توسط این پردازنده بهرهمندی از هستهی قدرتمند Cortex-X2 با فرکانس ۲٫۹۱ گیگاهرتز، سه هستهی Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۴۹ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A510 است که عملا آن را شبیه به یک تراشهی پرچمدار کرده است.
سایر تراشههای میانرده هم دایمنسیتی ۸۲۰۰ و ۸۱۰۰ هستند که شاید به اندازهی اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ سریع نباشند اما مصرف پایین انرژی توسط آنها سبب شده عملکرد پایدار بینظیری داشته باشند و قیمت پایینی هم که دارند ارزش خرید گوشیهای مجهز به آنها را دوچندان میکند.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید