تعداد کاربران یوتیوب Youtube
چند نفر در سال ۲۰۲۱ از یوتیوب استفاده میکنند؟
تعداد کاربران یوتیوب YouTube در سال ۲۰۲۱ به دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون نفر رسیده است و بعد از فیسبوک جایگاه دوم را در میان شبکه های اجتماعی به لحاظ تعداد کاربر دارد.
یوتیوب به طور رسمی چهاردهم فوریه ۲۰۰۵ (۲۶ بهمن ۱۳۸۳) تاسیس شد. اولین ویدیو در این پلتفرم بیست و سوم آوریل (۳ اردیبهشت ۱۳۸۴) توسط جاوید کریم بنیانگذار این شبکه اجتماعی منتشر شد.
حالا یوتیوب با داشتن بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه، راه زیادی را طی کرده است. در حقیقت، تقریباً ۴۳ درصد از کل کاربران جهانی اینترنت هر ماه به یوتیوب دسترسی دارند.
تعداد کاربران یوتیوب در دنیا
یوتیوب در حال حاضر دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون کاربر دارد. این در حالی است که سال ۲۰۱۲ این رقم ۸۰۰ میلیون نفر بوده است.
۴۲.۹ درصد از کل کاربران جهانی اینترنت ماهانه به یوتیوب (YouTube) دسترسی دارند.
کاربران فعال روزانه (DAU)
روزانه بیش از یک میلیارد ساعت محتوا در YouTube آپلود یا بارگذاری میشود.
تعداد کاربران یوتیوب بیش از 2 میلیارد و ۲۹۰ میلیون نفر است که آن را در لیست پرکاربردترین شبکه های اجتماعی در رتبه دوم قرار میدهد. به این ترتیب فقط فیس بوک کاربران بیشتری دارد.
هند بیشترین تعداد کاربران YouTube را دارد که حدود ۲۲۵ میلیون نفر تخمین زده شدهاند و ایالات متحده با ۱۹۷ میلیون نفر در رتبه دوم قرار دارد.
در میان لیست پربینندهترین کشورها، بریتانیا به طور متوسط بیشترین بازدید را برای هر فرد دارد.
یوتیوب در بین افراد ۱۵ تا ۳۵ ساله بیشترین محبوبیت را دارد.
در سطح جهان، زنان بیشتر از مردان از یوتیوب استفاده میکنند.
۹۶.۶ درصد از کانالهای YouTube کمتر از ۱۰ هزار مشترک دارند.
درآمد فصلی تبلیغات یوتیوب بیش از ۷ میلیارد دلار است.
به طور متوسط، هر یک از تولیدکنندگان محتوا بین ۳ تا ۵ دلار در ازای هر هزار بازدید دریافت میکنند.
کاربران فعال ماهانه (MAU)
کاربران فعال ماهانه آماری است که تعداد بازدیدکنندگان منحصر به فرد یوتیوب را در یک ماه مشخص نشان میدهد. این رقم فقط کاربران وارد شده را بررسی میکند، بنابراین اعداد واقعی ممکن است حتی بیشتر باشد.
از میان دو میلیارد کاربر فعال ماهانه، بیش از ۳۰ میلیون مشترک پولی با در نظر گرفتن خدمات YouTube و Premium و Music وجود دارد.
تقریباً یک چهارم جمعیت جهان هر ماه به یوتیوب دسترسی دارند.
۴۲.۹ درصد از جمعیت آنلاین جهان، کاربران فعال ماهانه YouTube هستند.
از همه کاربران فعال اینترنت موبایل، ۴۶.۷ درصد ماهانه به YouTube وارد میشوند.
کاربران فعال روزانه (DAU)
آمار روزانه کاربران فعال مربوط به استفاده از YouTube در هر روز است. در حالی که آمار ماهانه رقم خوبی از پایگاه کلی کاربران ارائه میدهد، ارقام روزانه میتواند نشان دهد که چگونه بسیاری از افراد به عنوان بخشی از کارهای روزمره خود به YouTube وارد میشوند.
۶۲ درصد از کاربران YouTube ایالات متحده روزانه به این سایت دسترسی دارند. این تعداد به بیش از ۱۲۲ میلیون نفر میرسد.
در سراسر جهان، کاربران روزانه بیش از یک میلیارد ساعت محتوا مشاهده میکنند.
یک بازدیدکننده متوسط روزانه ۱۶ دقیقه و ۴۴ ثانیه را در YouTube صرف میکند.
آمار روزانه برای سازندگان، مقیاس وسیع YouTube را نشان میدهد. در هر دقیقه، بیش از ۵۰۰ ساعت محتوای جدید بارگذاری میشود؛ یعنی ۷۲۰ هزار ساعت ویدئوهای جدید در روز.
رشد کاربران YouTube
تعداد بیش از ۲ میلیارد کاربر یوتیوب نشان میدهد که نزدیک به نیمی از جمعیت آنلاین جهانی کاربران این شبکه اجتماعی هستند.
چگونه پلت فرم اشتراک گذاری ویدیو به این نقطه رسید؟
هیچ اطلاعات تلفیقی رسمی در مورد میزان رشد کاربران YouTube در طول زمان وجود ندارد، اما میتوانیم با جمع آوری منابع مختلف به یک دیدگاه منطقی برسیم. در اینجا چند نقطه عطف در زمینه رشد کاربران YouTube ذکر شده است.
بر اساس آمارهای کلی، سال ۲۰۰۶ تعداد کاربران یوتیوب ۲۰ میلیون نفر بوده و به ترتیب سال ۲۰۰۸، ۱۶۰ میلیون، سال ۲۰۱۲، ۸۰۰ میلیون، سال ۲۰۱۳ این رقم به یک میلیارد نفر میرسد، سال ۲۰۱۴ تعداد کاربران این پلتفرم به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون و سال ۲۰۲۰ این رقم از مرز دو میلیارد نفر میگذرد و حالا در سال ۲۰۲۱ تعداد کاربران YouTube به بیش از یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون نفر رسیده است.
در حال حاضر یوتیوب از نظر ترافیک کلی رتبه دوم را دارد. تنها وب سایتی که ترافیک بیشتری دریافت میکند، شرکت مادر آن، گوگل است.
کاربران YouTube بر اساس کشور
YouTube در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا حالا در دسترس کاربران قرار دارد و به ۸۰ زبان مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. بدیهی است که پلتفرم اشتراک ویدیو به یک پدیده واقعا جهانی تبدیل شده است. اما چگونه آمار مصرف بر اساس کشور تجزیه میشود؟
هند فعالترین کاربران YouTube را دارد. حداقل ۲۲۵ میلیون نفر که در هند زندگی میکنند کاربران YouTube هستند؛ این رقم معادل ۱۶ درصد کل جمعیت این کشور میشود. ایالات متحده از نظر تعداد کاربران یوتیوب در رتبه دوم قرار دارد، اما نسبت به جمعیت آمریکا، رقم بسیار بیشتری را به خود اختصاص میدهد.
تقریبا ۷۳ درصد از کل جمعیت بالای ۱۵ سال ایالات متحده کاربر یوتیوب هستند و در بین افراد ۱۵ تا ۳۵ ساله به ۷۷ درصد افزایش یافته است.
در اینجا پنج کشور برتر از نظر تعداد کاربران YouTube آمده است.
هند ۲۲۵ میلیون کاربر، آمریکا ۱۹۷ میلیون، برزیل ۸۳ میلیون، ژاپن ۶۰ میلیون و روسیه ۵۸ میلیون کاربر دارد.
اما وقتی به تعداد کل بازدیدهای ویدیو از هر کشور نگاه کنیم، این موضوع متفاوت میشود. در این زمینه، ایالات متحده جایگاه بالاتر را به خود اختصاص میدهد و رقم بازدید به یک تریلیون بار نزدیک میشود که کمی جلوتر از هند است، جایی که تعداد بازدیدها بیش از ۵۰۰ میلیارد است. این موضوع نشان میدهد که یک کاربر آمریکایی به مراتب بیشتر از یک کاربر هندی ویدئو تماشا میکند.
میزان بازدید از یوتیوب در کشورهای مختلف
آمریکا ۹۱۶ میلیارد بازدید
هند ۵۰۳ میلیارد
انگلیس ۳۹۱ میلیارد
برزیل ۲۷۴ میلیارد
تایلند ۲۰۷ میلیارد
روسیه ۲۰۷ میلیارد
کره جنوبی ۲۰۴ میلیارد
اسپانیا ۱۶۹ میلیارد
ژاپن ۱۵۹ میلیارد
کانادا ۱۵۸ میلیارد
این آمار نشان میدهد که انگلستان بیشترین تعداد بازدیدکنندگان را به نسبت کل جمعیت دارد؛ به طوریکه هر کاربر بریتانیایی و ایرلند شمالی ۵۷۵۰ ویدیو تماشا میکند! کانادا، کره جنوبی، اسپانیا و ایالات متحده نیز دارای آمار بازدید و تماشای ویدیو به میزان قابل توجهی بیشتر از کل جمعیت هستند.
بیشترین استفاده از بسترهای شبکه ها اجتماعی در سراسر جهان
در سال ۲۰۲۰ یوتیوب در بین همه پلتفرمهای رسانه های اجتماعی جهانی رتبه دوم را دارد.
جدول
تیک تاک طی ۴ سال توانست تعداد کاربرانش را به ۷۳۰ میلیون نفر برساند، این در حالی است که یوتیوب تقریبا هفت سال طول کشید تا به همان نقطه عطف برسد؛ بنابراین اگر این رشد ادامه پیدا کند، ممکن است هنوز شاهد صعود یوتیوب به سمت بالای جدول باشیم.
فقط ۴.۵ میلیارد کاربر فعال رسانه های اجتماعی در سراسر جهان وجود دارد. بنابراین یوتیوب یکی از دو سایتی است که میتواند ادعا کند حداقل ۵۰ درصد از کل کاربران رسانه های اجتماعی را به خود اختصاص داده است.
فیس بوک با دو میلیارد و ۸۵۰ میلیون کاربر جایگاه شماره یک را دارد، یوتیوب با ۲ میلیارد و ۲۹۰ میلیون کاربر رتبه دوم، واتساپ با دو میلیارد کاربر در جایگاه سوم، اینستاگرام با یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون کاربر رتبه چهارم، مسنجر ۱.۳ میلیارد رده پنجم جدول و ویچت با یک میلیارد جایگاه ششم و و رتبه دهم جدول در اختیار تلگرام با ۵۵۰ میلیون کاربر است، اسنپچت جایگاه دوازدهم را با ۵۱۴ میلیون کاربر دارد و پینترست و توییتر به ترتیب با ۴۷۸ میلیون و ۳۹۷ میلیون کاربر در جایگاه چهاردهم و شانزدهم این جدول قرار دارند.
جمعیت شناسی کاربران YouTube
با توجه به اینکه یوتیوب بیش از دو میلیارد کاربر دارد، میتوان گفت که افراد زیادی از طیف وسیعی از جمعیت شناسی از این سایت استفاده میکنند. اما تجزیه کاربران میتواند تصوری از گروههای جامعه که یوتیوب بیشترین محبوبیت را در آنها دارد ارایه دهد.
جمعیت شناسی جنسیتی یوتیوب
۸۲ درصد از مردان بالغ در ایالات متحده از یوتیوب استفاده میکنند، در حالی که این رقم برای زنان ۸۰ درصد محاسبه شده است. اما در سطح جهانی، بیش از ۵۰ درصد از کاربران یوتیوب را زنان تشکیل میدهند.
بنابراین هر تولیدکننده محتوا بدون بازار هدف جنسیتی خاص باید به دنبال ساختن ویدئوهایی باشد که بینندگان زن و مرد نسبت به آنها تقسیم شده باشد.
جمعیت شناسی عصر YouTube
در میان بزرگسالان ۱۸ تا ۲۹ ساله ایالات متحده، ۹۵ درصد از یوتیوب استفاده میکنند. این موضوع باعث میشود جوانان این ردهی سنی نسبتا بزرگترین کاربران یوتیوب را تشکیل دهند. تفکیک کامل به شرح زیر است:
۱۸ تا ۲۹ سالهها ۹۵ درصد
۳۰ تا ۴۹ سالهها ۹۱ درصد
۵۰ تا ۶۴ سالهها ۸۳ درصد
۶۵ سالهها به بالا ۴۹ درصد کاربران یوتیوب را تشکیل دهند.
گفته میشود نرخ رشد کاربران بالای ۵۵ سال تقریباً ۸۰ درصد بیشتر از نرخ رشد کلی کاربران است و یک مطالعه که توسط ComScore انجام شده نشان داده که ۹۵ درصد افراد بالای ۵۵ سال در ماه از یوتیوب دیدن میکنند، حتی اگر برخی از آنها کاربر این پلت فرم نباشند.
جمعیت شناسی مکانی YouTube
بزرگسالان آمریکایی که در مناطق شهری زندگی میکنند بیشتر از یوتیوب استفاده میکنند. ۸۴ درصد از ساکنان شهرها کاربر این شبکه اجتماعی هستند و این رقم در حومه شهرها به ۸۱ درصد و در مناطق روستایی به ۷۴ درصد کاهش یافته است.
هند بیشترین تعداد کاربران YouTube را دارد. ایالات متحده با برزیل، ژاپن و روسیه در رتبه سوم قرار دارند.
جمعیت شناسی درآمد YouTube
در ایالات متحده، یوتیوب بیشترین درآمد را در بین افراد پردرآمد دارد. ۹۰ درصد از کسانی که ۷۵ هزار دلار یا بیشتر درآمد دارند میگویند که گاهی به یوتیوب سر میزنند.
در میان آمریکاییها با درآمد ۳۰ هزار تا ۵۰ هزار دلار، ۸۳ درصد کاربران Youtube هستند و در میان بزرگسالان آمریکایی با درآمد بین ۵۰ هزار تا ۷۵ هزار دلار به ۷۹ درصد کاهش یافته است. این رقم برای کسانی که زیر ۳۰ هزار دلار درآمد دارند کاهش مییابد، زیرا ۷۵ درصد از این گروه از یوتیوب استفاده میکنند.
دادههای سطح آموزش کاربران YouTube
این آمار ارتباط بین استفاده از یوتیوب در ایالات متحده و سطوح بالاتر تحصیلات را نشان میدهد.
۷۰ درصد از بزرگسالان با تحصیلات دبیرستانی یا کمتر، از پلتفرم اشتراک گذاری ویدئو استفاده میکنند. این میزان برای افرادی که تحصیلات دانشگاهی دارند تا ۸۶ درصد افزایش مییابد. در میان کسانی که بیش از تحصیلات دانشگاهی دارند، ۸۹ درصد از YouTube استفاده میکنند.
دسترسی به YouTube از طریق موبایل
در روزهای اولیه دسترسی به یوتیوب، فقط از طریق کامپیوتر و لپتاپ امکان پذیر بود. اما چشم انداز دیجیتال از سال ۲۰۰۵ با تغییر بزرگی همراه شد. تلفنهای هوشمند و تلویزیونهای هوشمند نحوه تعامل مردم با جهان و به طور خاص با YouTube را تغییر داده است.
برنامه تلفن همراه YouTube بیش از ۵ میلیارد بار در فروشگاه گوگل پلی دانلود شده است. بنابراین تعجب آور نیست که ارقام داخلی یوتیوب نشان میدهد که بیش از ۷۰ درصد از کل بازدیدها از طریق دستگاههای تلفن همراه است.
جالب است که دسترسی به یوتیوب از طریق تلویزیون نیز به طور فزایندهای محبوب شده است. این شرکت اعلام کرده است که ۴۵۰ میلیون ساعت محتوا در روز در صفحه تلویزیون مشاهده میشود. این را میتوان تا حد زیادی به تلویزیونهای بیشتر و کنسولهای بازی با قابلیت یکپارچه YouTube نسبت داد.
این اعداد همچنین نشان میدهد که آخرین ارقام موجود – مجموعاً یک میلیارد ساعت تماشای روزانه ممکن است در واقعیت بسیار بیشتر باشد.
میانگین تعداد مشترکان کانال
یوتیوب تقریباً ۳۸ میلیون کانال دارد. تعداد مشترکان بسیار متفاوت است. آنها از یک رقمی تا بیش از ۱۰۰ میلیون متغیر هستند.
یوتیوب تقریباً ۳۸ میلیون کانال دارد
یافتن میانگین دقیق سخت است. اما قطعا بزرگ کردن آن در یوتیوب دشوار است. حدود ۹۶.۶ درصد از حسابهای YouTube کمتر از ۱۰ هزار مشترک دارند و ۸۴.۲ درصد از کانالها کمتر از هزار کاربر دارند.
درآمد کاربران از YouTube
در نوامبر ۲۰۰۶، گوگل یوتیوب را به قیمت ۱.۶۵ میلیارد دلار خریداری کرد. در آن زمان، این یک سرمایه گذاری بسیار خطرناک تلقی میشد. در حال حاضر، این درآمد بیش از ۳ برابر درآمد آگهی سه ماهه است.
درآمد تبلیغات یوتیوب در نیمه اول سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۱۳ میلیارد دلار بود که نسبت به سال قبل ۶۵.۶۹ درصد افزایش داشت.
یوتیوب در طول سال گذشته از تبلیغات ۱۹.۷۷ میلیارد دلار درآمد داشته است که ۱۰.۸۳ درصد از کل درآمد آلفابت را به خود اختصاص داده است. برای مقایسه، این رقم در مقایسه با ۳.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ افزایش یافته که افزایش ۴۳۴.۳۲ درصدی در هشت سال را نشان میدهد.
این ارقام حتی شامل پول اشتراک نیز نمیشود. خدمات YouTube Premium و Music دارای حدود ۳۰ میلیون مشترک است. آلفابت آمار رسمی این جریان درآمد را منتشر نمیکند، اما برای اشتراک موسیقی در ایالات متحده ۹.۹۹ دلار در ماه هزینه دارد. اگر همه اشتراکها روی این بسته ارزانتر بود و به دلار آمریکا پرداخت میشد، این مبلغ سالانه ۳.۶ میلیارد دلار دیگر میشد.
قیمت اشتراک منطقهای در واقعیت بسیار متفاوت است. هزینه YouTube Premium معادل ۱.۷۹ دلار در ماه در هند است، اما در دانمارک تا ۱۹.۰۱ دلار افزایش مییابد.
هر کاربر یوتیوب، درآمد حاصل از سهمی از پول تبلیغات است. ۶۸ درصد از درآمد تبلیغات به سازندگان پرداخت میشود. ارقام واقعی بسته به عواملی مانند میزان مشارکت بطور قابل توجهی متفاوت است، اما به طور متوسط صاحبان کانال میتوانند به ازای هر هزار تماشای ویدیو بین ۳ تا ۵ دلار درآمد کسب کنند.
بر اساس گزارش PayScale، دستمزد کارکنان یوتیوب کمی بیش از ۹۱ هزار دلار است. تعداد کل پرسنل این پلتفرم شبکه اجتماعی تقریباً ۱۰ هزار نفر است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید