راهنمای بازی زولا | معرفی تمامی حالتهای رقابتی
کدام حالت رقابتی با سلیقهی شما متناسب است؟
در وب سایت سرگرمی سعی داریم با انتشار مقالاتی با محوریت زولا، آشنایی کاربران با بخشهای مختلف آن را افزایش دهیم. در این قسمت، به سراغ معرفی حالتهای بازی زولا خواهیم رفت.
از زمان ساخت نخستین بازی اکشن اول شخص و چندنفره شاهد معرفی حالتهای (Mode) بسیاری بودیم که هر کدام گروه خاصی از کاربران را هدف قرار دادهاند؛ گروههایی که سلایق مختلفی دارند. سازندگان بازی زولا در استودیوی مدبایت گیمز که به خوبی از وجود سلایق متفاوت در میان کاربران خبر داشتند، تصمیم گرفتند هفت حالت مختلف را توسعه داده و در اولین محصولشان قرار دهند. در ادامه به معرفی هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.
مبارزهی تیمی: در این حالت، حداکثر ۱۶ کاربر در قالب دو تیم هشت نفره مقابل یکدیگر قرار میگیرند و آن تیمی که بتواند در مدت زمان سریعتری به تعداد کشتنهای مد نظر دست پیدا کند، برندهی رقابت خواهد بود. در این حالت، کاربر با گذشت چند ثانیه از مرگ به جریان رقابت بازگشته یا به اصطلاح ریسپاون میشود. فردی که سازندهی این رقابت است، بسته به سلیقهاش میتواند تعداد بازیکن هر تیم، زمان کل، هدف و نوع بازی را مشخص کند. تعداد بازیکن از یک الی ۸ برای هر تیم قابل انتخاب است.
زمان بازی که مشخص است. به واسطهی این گزینه میتوانید مدت زمان رقابت را بین ۱۰ الی ۳۰ دقیقه انتخاب کنید. هدف به تعداد کشتنهایی اشاره دارد که یک تیم باید به آن دست یابد تا قبل از فرا رسیدن پایان به عنوان برنده اعلام شود. گزینهی نوع بازی هم کاربر را قادر میسازد تا سلاحهای قابلاستفاده را مشخص کند. برای مثال، او میتواند تنظیم کند که تمامی کاربران تنها قابلیت استفاده از اسنایپر، سلاح سنگین یا چاقو را داشته باشند. در ادامه میتوانید لیست نقشههای قابلاستفاده برای حالت مبارزهی تیمی را مشاهده کنید:
- گودال
- برج دختر
- تهران
- پرسپولیس
- نمروت
- شهر گالی پلی
- کشتی
- کارخانه
- پاریس
- دریاچه
- شهر قدیمی
- بندر
- کارگاه
- پناهگاه
- مرکز شهر
- ایستگاه مترو
- تالار عروسی
- خارج از شهر
- پارکینگ
- کافینت
تحت تعقیب: در حالت تحت تعقیب، ۲ الی ۶ کاربر در یک رقابت قرار میگیرند. رقابت به این صورت است که یک کاربر به عنوان تحت تعقیب یا Wanted علامتگذاری شده و باقی کاربران باید او را به قتل برسانند. کاربری هم که فرد تحت تعقیب را بکشد، در راند بعدی تحت تعقیب علامتگذاری میشود. این روند آنقدر ادامه پیدا میکند تا در مدت زمان تعیین شده یکی از کاربران بتواند به امتیاز مد نظر دست پیدا کند. مانند حالت مبارزهی تیمی، فرد سازندهی این رقابت میتواند گزینههای مختلفی از جمله تعداد بازیکنان، زمان کل، هدف و نوع بازی را مشخص کند. در ادامه میتوانید نقشههای سازگار با حالت تحت تعقیب را مشاهده کنید:
- پرسپولیس
- فاولا
- کارخانه
- پاریس
- دریاچه
- شهر قدیمی
- کارگاه
- پناهگاه
- مرکز شهر
- ایستگاه مترو
- تالار عروسی
- خارج از شهر
- کافینت
خرابکاری: حالت خرابکاری شامل رقابت دو تیم میشود. تیم اول گلادیو نام داشته و وظیفهی آن فعالسازی بمب در نقاط مشخص شده است. تیم دوم هم با نام زولا ماموریت دارد جلوی بمبگذاری را گرفته یا در صورت فعالسازی، آن را خنثی کند. حالت خرابکاری نه تنها محبوبیت بالایی در میان کاربران سراسر جهان دارد، بلکه در رقابتهای رسمی زولا هم مورد استفاده قرار میگیرد. فرد سازندهی رقابت میتواند تعداد راندها را بین ۵، ۱۰ یا ۱۵ انتخاب کند. گروهی که بتواند بیشترین پیروزی را کسب کند، برنده لقب میگیرد. اگر کاربری در جریان این رقابت کشته شود، تا آغاز راند بعدی وارد رقابت نخواهد شد. در ادامه میتوانید نام نقشههای متناسب با حالت خرابکاری را ببینید:
- یویوان
- فاولا
- کمپ پناهندگان
- شهر قدیمی
- تالار عروسی
- کافینت
قتل عام: حالت قتل عام به حالت مبارزهی تیمی شباهت دارد. هدف، دستیابی به بیشترین تعداد کشتنها است با این تفاوت که خبری از گروهها نیست. امتیازات کاربران به صورت انفرادی محاسبه شده و فردی که بتواند در مدت زمان مشخص شده به تعداد کشتنهای بیشتری دست یابد، برنده خواهد بود. کاربری هم که کشته شود، مدت کوتاهی بعد به صورت تصادفی در یکی از نقاط نقشه ریسپاون خواهد شد. فرد سازنده میتواند گزینههای مختلفی از جمله تعداد بازیکن (۲ الی ۱۶ نفر)، هدف و نوع بازی را شخصیسازی کند. در ادامه میتوانید نقشههای قابلاستفاده برای حالت قتل عام را مشاهده کنید:
- فاولا
- پاریس
- دریاچه
- کمپ پناهندگان
- شهر قدیمی
- مرکز شهر
- ایستگاه مترو
- تالار عروسی
- خارج از شهر
- کافینت
اسکورت (محافظت کردن): در حالت اسکورت، دو تیم مقابل یکدیگر قرار میگیرند که هدف یک گروه، محافظت از خودرو و هدف گروه دیگر توقف خودرو است. بهطور دقیقتر، خودرویی در داخل نقشه وجود دارد که باید از نقطهی A به B برسد. اعضای گروه محافظتکننده باید در فاصلهی مشخصی از خودرو قرار داشته باشند تا به سمت مقصد حرکت کند، در غیر اینصورت متوقف خواهد شد. اگر گروه محافظت کننده نتواند در مدت مشخص خودرو را به مقصد برساند، بازنده خواهد بود. با این توصیفات، گروه مهاجم هم باید اعضای تیم محافظتکننده را بکشد تا به خودرو نزدیک نشوند. فرد سازنده قادر است تعداد بازیکن، تعداد راندها و نوع بازی را تغییر دهد اما مدت زمان هر راند به صورت پیش فرض روی ۵ دقیقه قرار گرفته و قابلشخصی سازی نیست. در ضمن، حالت اسکورت تنها از نقشهی دریاچه پشتیبانی میکند.
مسابقهی حذفی: حالت مسابقهی حذفی از شباهت بسیاری با حالت خرابکاری برخوردار است. هر دو حالت از تعدادی راند تشکیل شده و تیمی که بیشترین تعداد پیروزی را کسب کند، برنده خواهد بود. همچنین کاربر در هر راند این دو حالت، تنها یک بار ریسپاون میشود. به بیان دیگر، اگر کاربری در جریان راند کشته شد، باید تا آغاز راند بعدی منتظر بماند. تنها تفاوت در هدف نهایی است. در حالت خرابکاری یک گروه باید بمب را فعال کند و گروهی دیگر باید جلوی انفجارش را بگیرد. در حالت مسابقهی حذفی، هدف نهایی کشتن اعضای تیم مقابل در مدت زمان مشخص شده است. نقشههای سازگار با این حالت در ادامه قرار گرفتهاند:
- برج دختر
- تهران
- پرسپولیس
- نمروت
- شهر گالی پلی
- کشتی
- کارخانه
- پاریس
- دریاچه
- شهر قدیمی
- بندر
- کارگاه
- پناهگاه
- مرکز شهر
- ایستگاه مترو
- تالار عروسی
- خارج از شهر
- پارکینگ
- کافینت
- گودال
شکار رئیس: در حالت شکار رئیس، دو تیم مقابل یکدیگر قرار میگیرند. در هر گروه، یک فرد تحت عنوان رئیس علامتگذاری میشود که هدف اصلی خواهد بود. اگر کاربر عادی رئیس گروه مقابل را بکشد، یک امتیاز دریافت میکند اما اگر رئیس یک گروه، رئیس گروه مقابل را به قتل برساند، دو امتیاز ثبت میشود. نکتهای که جذابیت رقابتهای شکار را افزایش میدهد، قانونی است که رئیس یک گروه را به حرکت و درگیری وادار میکند. طبق این قانون، اگر رئیس یک گروه بخواهد از حضور در درگیریهای مسلحانه خودداری کند، ریاست را از دست داده و به فرد دیگری تعلق میگیرد. از همین رو، نمیتواند در یک نقطه پنهان شود. در ضمن، کاربری که رئیس است، میتواند با کشتن اعضای تیم مقابل، ریاست خود را تمدید کند. در ادامه میتوانید نام نقشههایی که از حالت شکار رئیس پشتیبانی میکنند را ببینید:
- برج دختر
- تهران
- پرسپولیس
- کشتی
- کارخانه
- پاریس
- پناهگاه
- مرکز شهر
- ایستگاه
- مترو
- تالار عروسی
- خارج از شهر
- گودال
در قسمت بعدی سری مقالات آموزشی زولا، به سراغ «زولا پس» خواهیم رفت.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید