راهنمای بازی زولا | آشنایی کامل با منوی سرور (قسمت اول)
چگونه یک رقابت با قوانین منحصربهفرد راه بیاندازیم؟
در وب سایت سرگرمی سعی داریم با انتشار مقالاتی تخصصی با محوریت زولا، آشنایی کاربران با بخشهای مختلف این بازی را افزایش دهیم. در این قسمت، به سراغ منوی سرور زولا رفتهایم.
در دومین قسمت از سری مقالات آموزشی زولا گفتیم سرورهای بازی به پنج گروه «سطح ۱ تا ۱۰»، «سرور رقابتی»، «سرور عمومی»، «سرور گروهی» و «فعالیت» تقسیم شدهاند و توضیح دادیم هر یک از آنها چه کاربردی دارند. در نتیجه، انتخاب سرور به شما بستگی داشته و هیچ اجباری برای ورود به یک مورد خاص وجود ندارد. اگر هدفتان گذراندن ساعات آزادتان باشد و علاقهای به رتبهبندی ندارید، میتوانید یکی از سرورهای عمومی را انتخاب کنید. در غیر این صورت، سرورهای رقابتی، گزینههای مناسبی هستند. اگر هم از قبل با دوستانتان هماهنگ کردید تا به رقابت با یک گروه دیگر بپردازید، باید یکی از سرورهای گروهی را انتخاب کنید.
انتخاب اتاق مناسب برای شرکت در رقابت یا ایجاد آن
فرض را بر این میگذاریم که شما تنها به دنبال سرگرم شدن هستید و از همین رو، قصد انتخاب یکی از سرورهای مربوط به گروه عمومی را دارید. قبل از اینکه یک سرور را انتخاب کنید، به این نکته توجه داشته باشید که نوار مقابل هر سرور ارتباط مستقیمی با تعداد کاربران و اتاقهای موجود در آن دارد. بدین ترتیب، اگر سروری را انتخاب کنید که رنگ مقابلش زرد یا قرمز باشد، احتمال یافتن رقابت مد نظر به میزان قابلتوجهی افزایش مییابد. مطابق تصویر، پس از انتخاب سرور وارد یک منوی دیگر میشوید که دارای بخشهای مختلفی است. پنجرهای که تقریبا در وسط صفحهی نمایش قرار دارد، لیست رقابتهایی را که در این سرور در حال انجام هستند، نشان میدهد. این لیست نقشهی انتخاب شده، حالت (مبارزهی تیمی، قتل عام و غیره)، تعداد کاربران حاضر و همچنین وضعیت رقابت را برای شما نشان میدهد تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. پس از اینکه اتاق مد نظر را انتخاب کردید، دو بار روی آن کلیک راست کنید تا واردش شوید. نهایتا روی دکمهی نارنجی رنگ «آماده» بزنید تا به دیگر کاربران در آن رقابت بپیوندید.
در هنگام انتخاب اتاق، ممکن است با مواردی مواجه شوید که در کنار نامشان آیکون قفل قرار دارد. این بدان معنا است که برای ورود به اتاق باید رمز عبور را بدانید. در غیر این صورت، هیچ راهی برای پیوستن به کاربران ندارید. این نوع اتاقها را معمولا افرادی میسازند که از طریق برنامههای پیامرسان مانند واتس اَپ یا تلگرام با یکدیگر در ارتباط بوده و از این طریق، رمز را به اشتراک میگذارند. اگر شما تنها نیستید و دوستانتان هم میخواهند در کنار شما به تجربهی زولا بپردازند، میتوانید اقدام مشابهی را انجام دهید. برای این کار کافی است روی گزینهی «یک اتاق بسازید» در نوار بالایی منوی سرور زولا کلیک کرده یا دکمهی F5 را فشار دهید. در صورت انجام، پنجرهای برای شما نشان داده میشود که ۱۱ گزینه را در خود جای داده است. گزینهی اول «نام اتاق» است که میتوانید هر اسمی را با در نظر گرفتن خطوط قرمز اخلاقی انتخاب کنید. در صورتی که میخواهید کاربران حاضر در اتاق به جمع دوستان شما خلاصه شود، یک رمز برای آن انتخاب کنید.
گزینهی نوع بازی این اجازهی را به شما میدهد تا حالت یا به اصطلاح Mode مد نظر را انتخاب کنید. بازی زولا از این لحاظ تنوع خوبی داشته و شامل حالتهای مبارزهی تیمی، تحت تعقیب، خرابکاری، قتل عام، اسکورت (محافظت کردن)، مسابقهی حذفی و شکار رئیس میشود. پس از مشخص شدن حالت، میتوانید به سراغ گزینهی بعدی رفته و نقشهی مورد نظر را انتخاب کنید. توجه داشته باشید برخی نقشهها تنها برای یک سری حالتها مناسب هستند. برای مثال، شما نمیتوانید در نقشهی پرسپولیس رقابت خرابکاری را تجربه کنید. از همین رو، نخست حالت را انتخاب کرده و سپس به سراغ نقشه بروید. دیگر گزینهها هم دست شما را باز گذاشتهاند تا قوانین رقابت از جمله مدت زمان و تعداد کاربر را آنطور که میخواهید، تنظیم کنید. نهایتا هم باید گزینهی «ساخت بازی» را بزنید که در سمت راست قرار گرفته است. در صورت کلیک روی گزینهی «لغو»، تمامی انتخابهایی که انجام دادهاید، حذف میشوند. در نتیجه، مجبور میشوید تمامی کارها را از ابتدا انجام دهید.
اگر حوصلهی انجام هیچ کدام از این کارها را ندارید، به سراغ گزینهی «شروع سریع» در منوی اصلی بروید. به واسطهی این گزینه یک پنجرهی جدید برای شما باز شده و پس از انتخاب حالت و نقشهی مد نظر، شما سریعا به یک اتاق انتقال داده میشوید.
اگر از آن دسته کاربرانی هستید که زولا را به صورت جدی دنبال میکنند، بدون شک سرورهای رقابتی برای شما مناسب هستند. پس از انتخاب سرور، شما به منوی دیگری برده میشوید که تنها یک فرق با منوی سرور دارد. در منوی جدید خبری از پنجرهی انتخاب اتاق نیست و شما تنها میتوانید روی گزینهی «یافتن مسابقه» کلیک کنید تا پس از پیدا کردن کاربران کافی، رقابت آغاز شود. در صورتی که دوستانتان هم میخواهند در کنار شما حضور داشته باشند، از گزینهی «دعوت کردن» استفاده کنید. پنجرهای که در میانهی صفحهی نمایش قرار دارد، دو آیکون دیگر را هم در گوشهی بالا سمت چپ جای داده است. این دو گزینه به ترتیب رتبهبندی کاربران و اتحاد را به نمایش میگذارد. نکتهی جالب اینجا است که میتوانید به لیست روزانه، هفتگی و ماهانهی بهترین کاربران به صورت جداگانه دسترسی داشته باشید.
پنجرهی لیست کاربران
وقتی در منوی سرور زولا به سر میبرید، در گوشهی پایین سمت چپ پنجرهای را تحت عنوان «لیست کاربران» مشاهده میکنید. این پنجره لیست کاربرانی را شامل میشود که در این سرور حضور دارند اما هنوز اتاقی را برای رقابت انتخاب نکردهاند. کاربرد این پنجره تنها به نمایش لیست کاربران خلاصه نمیشود. شما وقتی روی نام یک کاربر دو بار کلیک چپ میکنید، پنجرهی جدیدی باز میشود که چند گزینه را در خود جای داده است. برای مثال، با انتخاب گزینهی اول اطلاعات آن کاربر مانند تعداد کشتنها، تعداد مشارکت، تعداد مردن، رتبهی او و غیره نشان داده میشود. گزینهی دوم و سوم هم به ترتیب سلاحهای کاربر را نشان داده و او را به لیست دوستان شما اضافه میکند. باقی گزینهها هم واضح و روشن هستند. در این بین، ذکر یک نکته خالی از لطف نیست. اگر شما مدیر گروه یا کلن خود باشید، یک گزینهی دیگر هم تحت عنوان «به گروه دعوت کن» اضافه خواهد شد، در غیر این صورت چنین گزینهای در دسترس نیست.
پنجرهی ارسال پیام
کنار پنجرهی «لیست کاربران»، پنجرهای قرار گرفته که نام خاصی ندارد اما به منظور ارسال پیام مورد استفاده قرار میگیرد. این پنجره سه قسمت تحت عناوین «همه»، «گروه» و «اعلان» دارد. اگر شما در بخش «همه» پیامی را ارسال کنید، تمامی کاربران میتوانند آن را دیده و پاسخ شما را بدهند اما پیامهای ارسال شده در بخش «گروه» تنها برای اعضای گروه شما قابل مشاهده خواهند بود. در ضمن، بخش همه شامل پیامهای عمومی از جمله تبریک برای دستیابی به یک آیتم خاص هم میشود. نهایتا به «اعلان» میرسیم. یک نوع پیام در زولا وجود دارد که در صورت ارسال، تمامی کاربران حاضر در بازی آن را مشاهده میکنند. این نوع پیامها در بخش «اعلان» به نمایش درمیآیند که البته در حال حاضر قابلیت ارسال چنین پیامی فعال نیست.
در قسمت بعدی مقالات به نوار بالایی منوی سرور زولا میپردازیم که گزینههای مختلفی از جمله فروشگاه، شخصیسازی، ارتقاء و غیره را در خود جای داده است.
نظرات
دیدگاه خود را اشتراک گذارید